Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kidou Senshi Gundam 00

Akuma_Blade

Öne çıkan mesajlar

Yeni başlık açmak istemediğim için urdan soracağım. Bir sürü gundam serisi var. Bunların kronolojik sırasının yazdığı biryer var mı?

15

2. sezonun 1. nin kopyası olduğunu düşünene sadece ben miyim? Hikye çok benzemeye başladı. 1. sezonda GN'i kaptırmışlardı şimdi de trans-am'ı. Ayrıca yenilmek üzere oldukları hemen hemen her savaşta benzer şekilde kurtuluyorlar. Son anda mucizevi bir olay oluyor ve bir bakmışsınız yine kurtulmuşlar. Biraz sıkıntı veremeye başladı.

Sosyal ağlarda paylaş

kim nereye darbe yaptı ne oldu nerde oldu nasıl oldu, neden a-lawlar geri cekildi, neden setsuna daha onceden potelmy'ının oldugu kordinasyonlara degilde alakasız bir sekilde afrikaya gitti

vs vs vs

herşey cok havada hikayede

ps: bide tabi MAAAKUUROS! MAAAAAAAKUUUROS! diye op istiyorum, şarkı geyigi bole devame edicekse.

Sosyal ağlarda paylaş

15

2 hafta önceki tek cümlelik bölüm özetlerinde bir darbeden bahsediliyordu, ben A-LAWS'un Earth Federation'a darbe yapacağını sanırken Earth Federation A-LAWS'a karşı darbe yaptı. Açıkçası ben olumlu bir gelişme olarak buldum.

Setsuna'nın Ptolemaios'a değil Afrika rotasına gitmesinin sebebi zaten Ptolemaios'dan darbe ile ilgili çağrı gönderilmesiydi. Setsuna oraya geldiğinde A-LAWS'lar zaten tam hız rotalarını Orbital Elevator'e çevirmişlerdi.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...