SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ahuahuhuaahuauahu auhauhuhahuahuauahu auhauhahuhuahuauauhauh eki... yattım yerlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 bir ben gülemedim nedense, imagepost yapmak yükselen değer olmuş -------------------------- Biraz da yararlı bir paylaşım... http://www.freegundam00.com/ adresinden 1. ve 2. sezonun tüm bölümlerini ve OST'larını direct download olarak indirebilir yada stream olarak izleyebilirsiniz. Mymenclave grubu torrentleri için ise : http://bt.mymenclave.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Yatakta da kaplan kesiliyor ırıspı sanki hiçbirşey olmamış gibi http://img131.imageshack.us/img131/1045/1232122760910cb0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Kaede kusura bakma ama maymun ettin şu topic'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 15 ne zmn çıkıyo :S kafayı yicüüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Lexius said: 15 ne zmn çıkıyo :S kafayı yicüüm Yarın saat 11.30 gibi RAW'ı tokyotosho'ya düşer, akşam yada yarın sabah gibi GG Fansubs sub'u çıkartır. Bu arada kitleri almaya arkadaş pazartesi gümrüğe gidiyor, haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 hadi hayırlısı bakalım ^^ kitleri bekliyoruz dört gözle.. 15 i de merakla bekliyoruz xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Neyseki hala IFF sistemleri çalışıyor. Şekil 1a da gördüğümüz gibi T.E.C.O. olarak da bilinen Feddie Ahead lerine karşı GN motorunu koruyabiliyor http://img164.imageshack.us/img164/8130/1232118881659pl9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 GN Motoru? GN Archer'da GN Drive yok ki... Sadece GN ARMS'daki gibi belli bir süre hızlı şarj olan batarya görevi gören bir tür kondansatör var. Docking anında enerji doldurup öyle savaşıyor. FAILSIN KAEDE! imagepost yapacak olan eğlence başlığı altında filan topic açıp yapsın burada saçmalamayın, gözünüzü seveyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 abi kaedenin onu takarak söylediğini hiiiç zanetmiyorum. Ayrıyetten keep them comin' kaede throne abi sende sakin... Sunrise CEO'su gibi sahiplenme seriyi yaf... Eğlenios işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 muahahah resimler super nobel gundam dan beri bole eglenmemistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Archerın GN motorunun peşinde sadece Feddiler ve Celestial Being yok tabi. DI NI NI NIN http://img150.imageshack.us/img150/7981/1232143387044gg6.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 sesli güldüm iyi mi annem bile panikledi pilotu kimmiş yoksa AI li mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 İstihbarat zayıf. En son ikiye indirdik olası pilotları. http://img254.imageshack.us/img254/9159/1232187725566tm4.jpg yada http://www.flowerstorm.net/disa/Pictures/Gundam/char-02.jpg İkiside azılı pedodur. Aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Bernie Wiseman?! pedo???!!! ne içtiysen ondan istiyorum oldu olacak İnanç Dünyası programları da pedo ---- Allah her gördüğünü pedo gören zihniyetten korusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 AHA CHAR IN PEDO OLDUGUNU BU DEFA REDDETMEDI! BUDA BIR BASARIDIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 eheh gönder tuşuna basıp yazıyı yavaş yavaş yazıyoruz Char'la ilgili kısma gelmedik , 1.5 dk bile geçmemiş, adam zafer narası atıyor lol Char Lalah Sun'u kurtarmadan önce Lalah bir sex kölesiydi eheh kötü yoldan kurtarmak da pedoculuk oluyor size göre CCA'da Quess olayı ne diyeceksiniz şimdi, insaf, adam taş gibi Nanai Miguel ile yatağa giriyor (Bkz CCA psx cutscene) Quess'i sadece dokundu omzuna 1-2 kere, bir de Minerva bebekken güldürmek için ci-a filan yapıyor, ulan çüş lol insaf yuh bu mu pedo Delikanlı gibi çıkın söyleyin: Aynı adamın koca Zeta'da tek bir pedo olayı yok, nedir bu iş? Düzgün argümanlarla gelin bana, imagepostlarla değil, zaten Bernie'ye pedo demek izlediğini anlamamaktır onu anladım bugün Viktor: Canımı sıkma bak "adamın" Kira'nın duş resimlerini koyarım --------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Düzgün argümanlarla gelin bana, imagepostlarla değil, zaten jesus yamato'ya hetoroseksuel demek izlediğini anlamamaktır onu anladım bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 of karnım ağrıdı hahahahahahahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Konuyu yeterince saptırdınız sağolun ---------------------- Yeni Ending Theme bu hafta geliyor: #4: "trust you" by Yuna Ito Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 konunun saptıgını dusunmuyorum ben konu hala gundam işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Kompleksli arkadaşlara geçmiş olsun Yıllardır gördüğüm EN GAZA GETİREN CLIFFAHANGER'LI BİTİŞTİ ! ??? : TRANS-AM Setsuna : !?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 kiradir kira kambersiz dugun olmaz, madem batirdik bari jesus yamato gelsin ortam senlensin hesabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar