Kaede Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Happy Valentine gandemseverler. Allah herkese bu çift gibi mutlu olmayı nasip etsin amin http://img25.imageshack.us/img25/1208/1234638863922eu5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Yav şu topiği biraz rahat bıraksak :) Zannediyorum herseferinde yeni çıkan bölümle alakalı bi yorum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Niyeti konuyu paspas etmek olan adama laf anlatamazsın, boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Yeni bölüm çıkmadı ki yorum yapalım. Konu ile alakalı olduğu sürece istedilen image dump yapılabilir, ekstra bir konu açmaya gerek yok. İçin rahat olsun yani fireblade efendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 tamam takıl sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 terbiyesizlik yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 senin gibi adamlar mevzuyu uzatmaya meraklı, kısa kesilsin diye öyle yazdım. fireblade efendi diye bi uslupta bulunup dalga geçmek terbiyesizlik olmuyor, takıl sen lafım terbiyesizlik oluyor? dedim nolcak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 "Gundam is serious business" diye gerginlik yaratmanıza gerek yok, yeni bölüm çıktığında zaten gayet normal bir şekilde tartışılıyor. Bölüm yokken biraz geyik yapılmasının ne sakıncası var, bu sizi niye bu kadar geriyor anlayamıyorum. Alt tarafı bir anime olduğunun farkındasınız değil mi bunun? Sanki şahsınıza küfredilmiş gibi tepki veriyorsunuz bazen, garip kaçıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 @Monthius Sözüm sana değil yanlış anlama. (Senin de benim de account'unun olduğu birkaç forumda da dikkat edersen kimse ilgili topicde imagedum yapıp konuyu sabote etmeye çalışmıyor) Bölüm gününde de olsa olmasa da burada malum adamların yaptığı tek şey imagepost & seriyi izleyenleri aptal yerine koymak, üstüne de gidip biz kişisel hiçbirşey yazmamışken TERBİYESİZLİK YAPMA !!! yazmanın amacı ne? Yada sadece her mesajda konuyu paspas etmeye çalışmaya çalışmanın başka bir açıklaması varsa -kimden olursa olsun- inanın bana sebebini dinlemek isterim. Merak ediyorum, şimdi gidip hala imagedumplara devam ederlerse bunu yapanların en sevdiği animenin topicinde eheheuhe lol bunu mu izliyorsunuz mu demem lazım artık? Saygı istiyorsanız saygı göstereceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 @Monthius düzgün cevap atsın adam eyvallah fakat bu şekilde karşılık verirse kusura bakma ama gerginlik olur ister istemez. Baştan düzgünce fikrimi belirttim. Attığı cevaba bak. ondan sonra takıl sen dedin dedim mevzu uzamasın diye ki uzatacağını biliyorum terbiyesizlik yapma demiş. Buraya çok yazardım ya nese. Lütfen tartışma uzamasın. Konunun içine daha fazla edilmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Bu altforum kimsenin şahsi malı değil Bu thread kimsenin parsellenmiş arazisi değil Şurda mesaj atan herkes 00ı en az bir diğeri kadar seviyordur Sana güzellikle cevap verip, tanımasamda irl arkadaşımın daha önce laf arasında bile olsa senden bahsettiğini hatırlayıp, saygı gösterip "efendi" diyorum sen gelip "takıl sen" gibi bir karşılık verebiliyorsun. Böyle usluba öyle cevap terbiyesizliktir dünyanın neresine gidersen git. Threadin başlarına bakarsan diziyi ne kadar sevdiğimi, ne kadar savunduğumu görürsün. Gene sevdiğim ve ilgilendiğim için o kadar fazla resim, 4koma vs arayıp bulup, okuyup, gülebiliyorum. Bu komik bulduğum şeyleri de başka insanlarla paylaşıyorum. Konunun sabote falan edildiği yok. Atılan resimleri bir iki obsesif fanboy dışında herkesin katıla katıla gülmesi de bunu gösteriyor zaten. Git bak forumdaki ilgilendiğim dizilere attığım mesajlara. Birçoğunda gene öyle komik resimler bulup koymuşumdur, gene hepsinde insanlar gülmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Kaede said: Şurda mesaj atan herkes 00ı en az bir diğeri kadar seviyordu ben sızın kadar sevmıyorum sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 N'ayır N'yalan sölüyorsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 yeni bölüm çıktı mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 4chan'dan başını kaldıramayanlarla, 1 satır yazdıysa 10-15 kez imagedump yapanlarla tartışmak zaman kaybı zaten BÖLÜM 19: spoiler -Bölümde beni hayal kırıklığına uğratan tek şey Mr Bushido'yu dövüşürken göremememiz, Andrei'in de ölmemesi oldu onun haricinde ortalamanın üstündeydi. -Kısa olsa da Hallelujah'ı görmek güzeldi -Healing kaçmayı başardı ama Revive Tieria tarafından esir alındı -Regene'nin ihanet planı yüzünde patladı. -Anew Innovator gibi davranmaya başladı ve "uyandığı gibi" [???]'ı vurdu. -Nena'nın er geç bir haltlar karıştıracağı belliydi ama yine de şaşırttı bizi. WLM'ye üzülmedim pek de Hong Long'a uğurlar olsun. sabırsızlıkla bekliyorum şimdi 20yi 2 ayrı ihtimal var sanırım ya GW'deki gibi (düşmanları yenerler ve gundamlar self destruct edilir) yada nerdeyse herkesin öleceği şekilde (favorim) bitirirler. Ailenizin katili Ali hala ortada yok, ama önümüzde kalan 5 bölümde bir şekilde gelmsini bekliyorum. Regene'nin tümden niyeti bozup Ribbonz'u karşısına alacak birşeyini göremedik henüz ama öyle birşey varsa da yeni yeni görecek olmamız muhtemel görünüyor. 3. bir sezon olmasını beklemiyorum ama olası bir Movie filan için malzeme bırakırlarsa fena olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 aklıma bu geldi tartışmayı görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 gundam iz srsbnss nuff said Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 [gss] Gundam 00 2nd Season - 19 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 TRANS GRAHAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Maske olunca amerikalılar bile cosplay yapabiliyormuş demekki asdf http://img144.imageshack.us/img144/9656/1234859733138cc0.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 graham cosplayi güzel olmş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 marina artik setsuna denen odun u etkilemek icin ne yontemlere basvuruyor afadsf mukkemmel olmus hastasi oldum su resmin team patrick i seviyorum konuyla alakasi yok ama cok kickass bir resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Gundam tarihinde ilk defa Romance Done Right http://img120.imageshack.us/img120/6333/1229657864990sy4.jpg Unlimited Sky is now playing in your head manually Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 harbı alakası yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Ep Lines “Marie” 01 0 0 02 1 1 First line of the season: “Marie…” 03 27 10 Rescue operation. First attack of the Marie disease. 04 24 4 05 9 0 06 8 3 07 56 27 Severe Marie disease. 08 10 2 From here on, he is silent. 09 5 0 Trans-Am battery. 10 6 2 11 7 0 12 4 0 Trans-Am battery. 13 3 0 Still Trans-Am battery. 14 6 1 15 5 0 16 3 0 17 9 1 18 15 6 Attack of Marie disease the moment he cannot control his waifu. 19 7 6 Come back Hal, he is hopeless… Total 205 63 By now, 30% of his lines are “Marie”. Ancak böyle harcanır bir karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar