Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 kafani yorma hic birak devam et. Ciddiyim degmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Bizzat yoğun tecrübe edilerek varılmış hipotezimdir (öeh) Sen bunu asla yapamazsın, kız yapacak. Senin tek yapman gereken kıza kendini sevdirmek, sonrasında aşık olmasını sağlamak. Dolayısıyla gün geçtikçe sana daha fazla zaman ayırmak isteyecektir, yalnız kalmayı tercih edecektir. Kısa süre sonra sen de hafiften yalnız kalmayı istersin, kızın sensiz dışarı çıkmasını sınırlar, hatta ortadan kaldırırsın. Bundan sonra %100 ihtimal bu kızların arasında bir çok sorun patlak verir. Omzunda ağladığı zaman tek kötü gün dostu da sen olursun ;) zamana bırak, sakın aralarına gireyim deme. ha tamamen sana kaldıktan sonra başından atmamalısın, öyle düşünüyorsan yapma derim.. *ha benim tecrübemdir, ama ben bilerek bu kadar entrika çevirmedim, kendiliğinden oldu benim bi suçum yok yani kötü değilim ben [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 21:48 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Ama ayıp bişey bu. bi arkadaşı arkadaşından koparmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 edit koyuverdim 8) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Vaay fitne fesat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 azmo arkadaslar seyi bilmiyo ya susmuyosa azini doldurucaksin nah bole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 nası ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 silence.mpg fena etkilemiş sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 euheauhauha anatmasi zor yasanmasi gerkeir diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 bone o felsefeye gore hareket etse zaten gencler bu sorunlari yasamazlar. ama yapacak birsey yok ;) Tecrubeler yasanarak elde edilir, bone sagolsun tecrubesini zamaninda bana konusturmustu ve ise yaramisti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 mesela burda bone diyince acaba bonec mi diyor insafa gelip dedim ama tecrube diyince anladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 bi dakka nasıl yanı bone tecrubesı sana gösterdi işe ve yaradı bone'uma bak be götürmüş azmodai'yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 yok azmo dayinin bi kac problemi wardi bayan arkadas konusunda tecrubelerimi anlattim yararlandi sinava bonepartla hazirlandi basarili oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 ikisiylede çık sonra ikisinide terk et kökten çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 günah o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 diğer kızı kendi seviyene çek ve onu tecrübenle yen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 @zarek PUAHAHAHAH :D ewt o kızı ben aliyim aradan...kız arkadaşımdanda yeni ayrıldım yardımı dokunur bna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 hes got the angles o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 makas ile kağıt makası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 @necro hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 en mantıklısı blackchaos'un fikri... Kızı her hangi bi erkek arkadaşınla tanıstırıcan soora 4lü takılıcaksınız. Sonra onlar ayrı takılıcaklar sende kızla takılıcan ;) sonra eğer senin arkadaşın (erkek olan ) eğer o kızı beğenmezse uzaklaşıcak ondan böylece kız da onlar karşılaşmamak için sizin yanınıza hiç gelmicek bi daha... (evet ne dediğimi bende anlamadım ... ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 boach yakalarsam kucukyalıda abinde kurtaramaz seni ; ) / hüseyin abin. Bence...Kıza söylersin sana olan duygularım söndü ayakta tutamadım herşey bitti. You Lose -25 Vicdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 YAP O KIZI BANA K3NK1 !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Ya arkadaşlar bu iş çığrından çıktı. Bu kızın arkadaşı sürekli kıza yapışmaya başladı iyice ve bu kadar rezalet bir insan olamaz. Sürekli ağzında iğrenç küfürler. Erkek arkadaşını nasıl aldattığını falan anlatan bir tip. Benim kız ile bu kız birbirinden çok farklı insanlar. Benim kız saf,masum,sessiz,ahlaklı bir kız. Kız benim ondan soğuduğumu sanıyor ama o diğer kız benim kızın yanındayken ben kızdan uzaklaşıyorum istemeden. Yakında kızla konuşacağım bu konuyu yoksa bu işin çıkış yolu yok. Bir sonuca varamazsak da direk ayrılırım zaten şuan hoşlanıyorum ama öyle aşık falan değilim yani. Nasıl bir konuşma yapsam... Şöyle salakça bir şema düşündüm: C: benim kız A: gıcık kız A'dan ne kadar uzaklaşırsan,bana o kadar yaklaşırsın A'ya ne kadar yaklaşırsan benden o kadar uzaklaşırsın Komik oldu biraz ama ehehe yapsam nasıl olur acaba [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 18:40 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar