Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir kızı arkadaşından nasıl ayırırım?

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Bizzat yoğun tecrübe edilerek varılmış hipotezimdir (öeh)

Sen bunu asla yapamazsın, kız yapacak. Senin tek yapman gereken kıza kendini sevdirmek, sonrasında aşık olmasını sağlamak. Dolayısıyla gün geçtikçe sana daha fazla zaman ayırmak isteyecektir, yalnız kalmayı tercih edecektir. Kısa süre sonra sen de hafiften yalnız kalmayı istersin, kızın sensiz dışarı çıkmasını sınırlar, hatta ortadan kaldırırsın. Bundan sonra %100 ihtimal bu kızların arasında bir çok sorun patlak verir. Omzunda ağladığı zaman tek kötü gün dostu da sen olursun ;) zamana bırak, sakın aralarına gireyim deme. ha tamamen sana kaldıktan sonra başından atmamalısın, öyle düşünüyorsan yapma derim..

*ha benim tecrübemdir, ama ben bilerek bu kadar entrika çevirmedim, kendiliğinden oldu benim bi suçum yok yani kötü değilim ben

[ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 21:48 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

en mantıklısı blackchaos'un fikri...
Kızı her hangi bi erkek arkadaşınla tanıstırıcan soora 4lü takılıcaksınız. Sonra onlar ayrı takılıcaklar sende kızla takılıcan ;) sonra eğer senin arkadaşın (erkek olan ) eğer o kızı beğenmezse uzaklaşıcak ondan böylece kız da onlar karşılaşmamak için sizin yanınıza hiç gelmicek bi daha...
(evet ne dediğimi bende anlamadım ... )
Sosyal ağlarda paylaş

Ya arkadaşlar bu iş çığrından çıktı.
Bu kızın arkadaşı sürekli kıza yapışmaya başladı iyice ve bu kadar rezalet bir insan olamaz. Sürekli ağzında iğrenç küfürler. Erkek arkadaşını nasıl aldattığını falan anlatan bir tip.
Benim kız ile bu kız birbirinden çok farklı insanlar. Benim kız saf,masum,sessiz,ahlaklı bir kız.

Kız benim ondan soğuduğumu sanıyor ama o diğer kız benim kızın yanındayken ben kızdan uzaklaşıyorum istemeden.
Yakında kızla konuşacağım bu konuyu yoksa bu işin çıkış yolu yok. Bir sonuca varamazsak da direk ayrılırım zaten şuan hoşlanıyorum ama öyle aşık falan değilim yani.

Nasıl bir konuşma yapsam...
Şöyle salakça bir şema düşündüm:
C: benim kız
A: gıcık kız

A'dan ne kadar uzaklaşırsan,bana o kadar yaklaşırsın
A'ya ne kadar yaklaşırsan benden o kadar uzaklaşırsın

Komik oldu biraz ama ehehe
yapsam nasıl olur acaba

[ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 18:40 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...