ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Şimdi herkes akıl danışıyor ben de danışayım.. Şimdi.. Ben türkiyede iki sene lise okudum bu sene bıraktım ve fransaya taşınıyorum. Fransada yeniden liseye başlayacağım ve meslek lisesi okuyacağım. Ve bölüm olarak ta aşçılık okumak istiyorum. Ancak biraz araştırmalarım sonucunda aşçılığın tek -'si sanırım sürekli ayakta durmakmış.. Peki aşçılık okuyan varsa aranızda ya da okumuş tanıdığınız falan varsa.. Aşçılığın zevk kaçırıcı başka ne -'leri olabilir? Yani ben yemek yapmayı sunmayı falan seven de biriyim özellikle tatlılar konusunda .. Bilginiz var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 yemek yemekten tiksinmek olabilir mi mesela ben gunde 12 saat yemek yapsam ne yedigimden ne ictigimden zerre zevk almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 onu sanmıyorum.. daha çok kilo alırım korkusu var bende çok yerim diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 hmm o şapkaları varya içerde hava sirkülasyon yapıp kafayı serinletsin diyeymiş. sen de takmak zorunda kalabilirsin d: yeditepede de aşçılık var sanırım buarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Yeditepe de gastroloji var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 şapkalar sac tutsun diye, formları sirkülasyon için, zatten tepeleri kapalı değil tamo lara benım bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 ben türk bi aşçı amcamınızın açıklamasını dinlenmiştim ordan hatırlıyorum. böyle uzun olan brokoliye benzeyen şapkaları diyorum [ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 03:14 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 abi fransada aşçılık okumak gibisi varmı , sonra türkiye'ye gelip fransda eğitim almış bi insan olarak yardırma ihtimalin çok yüksek şu aralar restoranlarda artış var zaten yabancı mutfaklara (peder aşçı) her türlü git oku yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 eheh herkes bir gaz veriyor aynen bu şekilde o yüzden gidip te mutlu olamamaktan korkuyorum ya xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 ya ne kötü gidebilirki ? fransa'da kalırsın türk mutfağı da biliyo olcaksın her türlü yaparsın bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 said: ya ne kötü gidebilirki ? yıllar sonra.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 olay ghost_boo ya bakar sonuçta ne kadar iyi , çevresi ne kadar geniş daha adam okumakla okumamak arasında , ben diyorum ki sektör güzel sektör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 fransiz yemegi yapicaksin hic gitme, turk yemegi yaparim size yersiniz diyosan sonuna kadar arkandayiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Avustralya'da ascilik bayagi populerdi su son bi kac sene, eylul'de degisiyor kanunlar. 2 sene ascilik okuyordun direkt kalici oturma izni veriyorlardi, bi kac sene sonrada vatandasi oluyordun. Ascilik cok aranan bi meslekti yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 yoo ben değilim. ben şahsen türk yemeklerini sevdiğim gibi yabancı ülkelerin de mutfaklarını çok merak ederim d: ha kurbağa bacağı salyongoz poposu falan yemem ama yine de fransız yemekleri de ilginç olabilir lütfen d: 20 harf yazıp 2 hecede okuyorlar diye yemekleri kötü olmak zorunda değil. ayrıca aşçı olmaktan vaz geçersen ne olmayı düşünüyorsun? o da önemli bir değişken. Misal genetikçi olmayı düşünüyorsan aşçılık da kimmiş kardeşim d: Yoksa onun dışında bizim okulda olsa aşçılık, herhalde çap yapardım o bölümle hehehe [ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 04:30 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Aşçılıktan vazgeçersem müzisyenliğe kayarım yeniden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 e o da güzelmiş ama konu hakkında tecrübesi ve bilgisi olanlar yorum yapsın ben ortaokuldaki flüt derslerinden sonra nefret ettim müzikten hehe [ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 04:46 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 muzisyen asci ol, yeni bir ses yeni bir lezzet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Ehaha.. o da güzel fikir aslında :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 boş ver ahçılığı, fransaya gidiyorsan şarapçılık oku :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Turkiyede 4 yıllık ascılık egitimi veren (gastronomi) tek universite yeditepe. Ondan baska da Bolu'da 2 yıllık egitim veren bir meslek yuksek okulu var. Bolumu okumanın cok zevkli oldugunu soyluyolar okuyan arkadaslarim. Hatta ben de girdim birkac derslerine inanılmaz eglenceli. Isin en onemli kısmı da sen daha mezun olmadan inanılmaz sacma sapan yuksek maaslı is teklifi alıyosun. Kisaca yemek yapmayı ve parayi seviyosan su an acaip gozde olan bir bolum. Henuz cok yaygin olmadigi icin de cilki cıkmamıs durumda. Sen hele ki bir de Fransa'da okursan gelip direk tasaklı bir otelin ascısı falan olursun heralde, yada git Dubai'de seyhin 214 ascısından biri ol, ailene her ay altın kulceleri yolla. Cok para var cook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Üniversiteden + aşçılık üstüne özel kurslar var sertifika eğitimi veren yanlız sertifikalar türkiyeden değil yurt dışından veren bir kurs bulman lazım bununla birleştirdiğin an güzel biryerde iş yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 o kurslara ben de katılmak istiyorum ya -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Aşçılıkta müthiş ötesi bir para var statü bakımındanda çok önemli. Ama bunun için resmen sanatçı olman gerekiyor. Harika bir meslek bence. Türk Milli takımı kaptan aşçısını tanıyorum bu sene hiltondan başka bir otele transfer oldu 10bin dolar transfer ücreti 4000dolar olan maaşıda en az 2 katı artmıştır. Herzaman otelde başaşçılar genel müdürlerden yüksek maaş alırlar. Heleki restaurant kurduklarında düşünemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 ben tıp okucam uzmanlık okucam ondan sonra düşünüorm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar