nameless Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 zerker rage var, feardan çıkarıyo ya da fear yememeni sağlıyo (eğer imp. zerker rage alırsan talentlerden 5/10 rage alabiliyosun kullandığında) whirlwind, çevrendekilere instant olarak normal vuruşun kadar vuruyor (talentlerle cd'si düşürülebiliyor) pummel, büyü cast eden birine vurunca interrupt ediyor intercept, combat charge diyim anla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Eğer karşında rogue varsa battle stance i kullanmanı öneririm overpover lzm olucak çok kere.Karşıda warrior varsa fury özellikle defansiv stance disarm derim.Aslında warriorda stance dance denilen şeyi yapmak önemli gerisi fasa fiso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Overpower'ın gözünü seveyim ya. PvP'de Evasion açan rogue oldu bana karşı , patates ettim vallahi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 bu tatile gidip char bırakan arkadas hayal ürünü olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Even raistlin, kelsinlikle öle olmalı. redal noobluğunu gizlemek için böle yaptı, ve dayanamayıp lvl 70 olup craft axe'ını yaptıktan sonra anca sordu neden berserker rage'ım yok diye. nasılsa herkez yalan sölemek zorunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 paranoyak olmus millet eahe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Aslında redall, overpower çok fazla işe yarasada, Evasion açan bir rogue a maximum 2 kere overpower sokabilirsin. Ya da 1 tam bilmiyorum. 2 vuruşta kritlese, yatırabilirsin adamı tabi, ama onun dışında vuramassın adama. Yerinde kullanıldımı warriora karşıda çok işe yarıyor evasion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 @raistlinthewiz Hayal ürünü değil canım. İşkembeden sallama benide germe böyle mesajlarla. [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 22:08 tarihinde, RedallHoor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 rogue'un warrior'a evaison acması o kaar mantıklıkı o akdar olur, ehrşey dodgelanıyo, ms dodge hamstring dodge rend dodge sen 5 sn de bir zaten overpwer atarsın olmadı 6 snde bir nasılsa bişeyini dodgelar, rogue bu adam zaten. evasion acınca her şeyi dodgelu'yo maymun ediyo adamı. ha bide tabiki rage gain'in azalıyo. cücük gibi kalıyosun [ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 02:06 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 2 overpowerda yatiramicaksan, evasion acmis rogue cok tehlikeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Evet kesinlikle. Zaten önce ben elemana rend attım stealth olmasın diye. bir kerede normal vurdum. adam basınca dodge'yi aha dedim yaşadık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 2 op da yatan rogue zaten oynamasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 2 op ile yatmaz ama acayip panikler bide imp overpoweri almışsa warrior %50 crit şansı birde deth wishi açmışsa uzaklaşmak lazım çok tehlikeli bir boss var karşında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 overpower, blizzard'ın warrior'ların rogue'lere karşı verdiği en büyük yetenek zaten, o da olmasa iyice döndürecez. zaten akıllı bir rogue warrior ile combat'a girmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 akıllı rogue warrioru yener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 1) Shiv + Envenom 2) ??? 3) Profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Akıllı rogue bekler ve warrior başkası ile savaşırken canı azalınca saldırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 onu akıllı warrior'lar yapıyor diye hatırlıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Yav Allah aşkına, 1 vs 1 ' de en avantajlı karakter ile, 1 vs 1 ' de en avantajsız karakterin karşılaştırmasını nasıl yapıyorsunuz ? warrior'un arkasına healer takarsın o ayrı, alayını ağlatır. ortalama bir warrior, bir rogue'ye overpower ile kaç ciritliyor ? sadece garrote + rupture ve $arj mesafesini ayarlayıp veya vanish atıp tekrar combat'a girerek bir warrior yenmek bu kadar kolayken, hadi o'nu geçtim, prep sahibi bir rogue double cold blood ile, ya neyse sustum ben, yemeğe gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 said: alınma ama 1 e attack koyan zihniyeti hiç bir zaman anlamayacağım... Warriorların rage i yoksa skill vurabilmesi için ilk önce auto attack yapması gerekiyor. ( rage veren skilleri konu dışında tutuyorum) Hocam attım cheap shot ı verdim sinister ı şeklinde olmuyo. Pve de filan sağ clickle girersin de PVP de mouse + strafe şeklinde oynandığı için işe yarar. Şimdi anlamışsındır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 "T" tusu bu yüzden var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Rogue vs warrior da Rogue'un galibiyeti biraz zor gibi geliyor bana misal; Kafası çalışan warrior görür zaten evasion açıldığını armut gibi vurmaya devam etmez basar intimidating shout'u izler rogue'un gezmesini trinket kullanır dersenizde bende stun lock için aynısını yaparım diyebilirim...Evasion'u gözünüzde büyütmeyin karşındakide karpuz kollu değil plate giyiyor , overpower'da deadwish ve allah muhafaza warrior'u critlediyseniz enrage'le 1.8K vurur bleeding effectle falan zaten evasion bitene kadar normal dmg yemiş gibi olursunuz 2 overpowerla... Hem Rogue hem Warrior arensı ve bg'si görmüş olarak anlatıyorum bunları...Yukarda dendiği gibi akıllı rogue full HP'li warriora dalmaz Duel dersenizde zaten bütün cooldownlar+trinket+şans denklemiyle neler olmazki diyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Rage lazım değil iç REDBULL GANATLAN :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 lvl70 adamda berserker stance olmadığınamı güleyim yoksa verdiği ss de pvp de 3. olduğunamı üzüleyim çözemedim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 İşin dahada kötü tarafı şu. 1 haftadır warrior bir karakterle oynuyorum ve ne kadar acıdırki alliancelerde hep birinci oluyorum. üzülüyorum çünkü bu alliancelerin hiç biri oynayamıyor. Battlelarda durum belli zaten. Yazık keşke baştan horde açsaymış arkadaşlar. Üzücü gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar