Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warrior'da berserker rage yok ?

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

zerker rage var, feardan çıkarıyo ya da fear yememeni sağlıyo (eğer imp. zerker rage alırsan talentlerden 5/10 rage alabiliyosun kullandığında)

whirlwind, çevrendekilere instant olarak normal vuruşun kadar vuruyor (talentlerle cd'si düşürülebiliyor)

pummel, büyü cast eden birine vurunca interrupt ediyor

intercept, combat charge diyim anla :)
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında redall, overpower çok fazla işe yarasada,
Evasion açan bir rogue a maximum 2 kere overpower sokabilirsin. Ya da 1 tam bilmiyorum.
2 vuruşta kritlese, yatırabilirsin adamı tabi, ama onun dışında vuramassın adama.
Yerinde kullanıldımı warriora karşıda çok işe yarıyor evasion.
Sosyal ağlarda paylaş

rogue'un warrior'a evaison acması o kaar mantıklıkı o akdar olur,

ehrşey dodgelanıyo,

ms dodge
hamstring dodge
rend dodge

sen 5 sn de bir zaten overpwer atarsın olmadı 6 snde bir nasılsa bişeyini dodgelar, rogue bu adam zaten.

evasion acınca her şeyi dodgelu'yo maymun ediyo adamı.

ha bide tabiki rage gain'in azalıyo.

cücük gibi kalıyosun

[ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 02:06 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Yav Allah aşkına, 1 vs 1 ' de en avantajlı karakter ile, 1 vs 1 ' de en avantajsız karakterin karşılaştırmasını nasıl yapıyorsunuz ? warrior'un arkasına healer takarsın o ayrı, alayını ağlatır. ortalama bir warrior, bir rogue'ye overpower ile kaç ciritliyor ?

sadece garrote + rupture ve $arj mesafesini ayarlayıp veya vanish atıp tekrar combat'a girerek bir warrior yenmek bu kadar kolayken, hadi o'nu geçtim, prep sahibi bir rogue double cold blood ile, ya neyse sustum ben, yemeğe gidiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
alınma ama 1 e attack koyan zihniyeti hiç bir zaman anlamayacağım...

Warriorların rage i yoksa skill vurabilmesi için ilk önce auto attack yapması gerekiyor. ( rage veren skilleri konu dışında tutuyorum)

Hocam attım cheap shot ı verdim sinister ı şeklinde olmuyo.

Pve de filan sağ clickle girersin de PVP de mouse + strafe şeklinde oynandığı için işe yarar.

Şimdi anlamışsındır umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Rogue vs warrior da Rogue'un galibiyeti biraz zor gibi geliyor bana misal;
Kafası çalışan warrior görür zaten evasion açıldığını armut gibi vurmaya devam etmez basar intimidating shout'u izler rogue'un gezmesini trinket kullanır dersenizde bende stun lock için aynısını yaparım diyebilirim...Evasion'u gözünüzde büyütmeyin karşındakide karpuz kollu değil plate giyiyor , overpower'da deadwish ve allah muhafaza warrior'u critlediyseniz enrage'le 1.8K vurur bleeding effectle falan zaten evasion bitene kadar normal dmg yemiş gibi olursunuz 2 overpowerla...
Hem Rogue hem Warrior arensı ve bg'si görmüş olarak anlatıyorum bunları...Yukarda dendiği gibi akıllı rogue full HP'li warriora dalmaz Duel dersenizde zaten bütün cooldownlar+trinket+şans denklemiyle neler olmazki diyorum:D
Sosyal ağlarda paylaş

İşin dahada kötü tarafı şu.

1 haftadır warrior bir karakterle oynuyorum ve ne kadar acıdırki alliancelerde hep birinci oluyorum.

üzülüyorum çünkü bu alliancelerin hiç biri oynayamıyor. Battlelarda durum belli zaten.

Yazık keşke baştan horde açsaymış arkadaşlar. Üzücü gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...