Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Elimde epey çizgi roman var. Bunları animelerle takas etmek istiyorum. Özellikle istediklerim: Cowboy Bebop Love Hina Noir Chrono Crusade Last Exile The Twelve Kingdoms Serial Experiments Lain Elimde 15 GB kadar Vertigo, 15 GB kadar da Marvel var. 4 GB kadar Image Comics, Spawn'ın her şeyi, 3 GB kadar Chaos Comics, Dawn'ın her şeyi ve 1 GB Darkness var. Bir sürü ıvır zıvır şey daha var. Bende olmayan birşey isterseniz indirebilirim, sizde anime indirirsiniz benim için. Aslında Elfen Lied, Haibane Renmei, Ghost in the Shell ve Spirited Away'dan başka anime izlemedim. Yukarıdakilerim konuları ilgimi çekti, aldıkları eleştirilerde güzeldi. Gundam Seed'de geliyor. Yani neyi sevebileceğimi düşünüyorsanız yollayım - yıllardır patideyim - az çok tanımışsınızdır. edit : Naruto da istiyorum, herkes izliyor, fanfictionı aldı yürüdü. [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 20:04 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 alakasız olcak ama samurai champloo öneriyorum kesinlikle, garanti veriyorum beyeneceğine =p edit: beyenmeyen de oluyo gerçi o kadar iddiali konuşmiyim ama izlediğim en güzel anime diyebilirim=p [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 21:01 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 ben sana naruto cekiyim samurai champloo cekiyim sorna gundam seed ve gundam seed destiny gundam wing cekiyim bide.. gundam seed destiny iyi değidle izliyosun sonucta. eğer biterse macros cekiyim. gits:stand alone complex izlemediysen onu cekiyim. samurai seven cekiyim. istersen cekiyim bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Ninlempis Gundamların hepsini yolluyor. Stand alone complex'i izledim. Diğerlerini adresime ödemeli yollarsın. Bi de bu hafta yollayamayabilirim ben. Hafta sonuna kadar kesin yollarım hepsini. Özelden adresini ver yeter. Kendiminkini verim ben. Teşekkürler :) [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 21:45 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 ayrıca ghost in the shell: 2nd gig i öneririm =) izle muhakkak stand alone c sevdiysen izlemediysen zaten izle Gis sevdiysen =) [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 22:41 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Selam, Elimde narutonun şimdidiye kadar çıkmış bütün bölümleri (fillerlar dahil) avi formatında var.Eğer izmirde isen hallederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 gerge elimde hepsi var eğer ayın 17 sinden sonraya kadar bekleyebilirsin hallederim malum öss... Acelen varsa o zaman başka. Bide elinde slamdunk bulunan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 gundamlardan sonra seve seve istediklerini çekebilirim ama şu final döneminden sonra anca eylül sonunda kavuşucam tekrar arşivime o zamana kadar bulamadıklarını bana yazarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Eğer Ankara'daysanız elden de yapabiliriz, kral olur. Hatta evden de yapabiliriz, harici HD'yi getiririm. @cuce: samurai champloo ve samurai seven gönderebilir misin? @babayigit: Ankara'dayım, zaten bunları kargoyla yaparız. Olur mu? @cuce: Eğer babayiğit gönderemezse Naruto'yu sen yollayabilir misin? @SenariouS: Elbette bekleyebilirim. @Ninlempis: Sorun değil. Bir sürü şey var zaten. Eğer özelden adresinizi yollasanız haftasonuna kadar hepinize tüm arşivimi yollarım. Haftasonuna kadar arşivim bende değil. Aslında bu yaz boyunca 7x24 dl yaparak büyütmeyi planlıyorum, böyle devam edebilirsek ne mutlu bana - hem dizi, hem çizgiroman, hem anime indirmeye kalkarsam... Hepinize teşekkürler. Çok teşekkürler. [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 08:46 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 08:58 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 olur ve olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Ok olur Naruto komple 6 dvd fln sanırım fillerlarıda istersen (ki isteme :D) 9dvd.Sende o kadar dvdlik bişeyler yollarsın bana ok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 valla ilgilenirsen elimde kenshin var abi baya bir bölümü ama tam değil zaten tokyo tales di sanırım ondan sonrası pekte güzel değil ben de tokyo tales+devamından 10 bölüm falan var yaklaşık bir 10 bölüm falan eksik ister misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 başkasından anlaştım kenshin için. Üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 bu 7 samurai ın Kurosawa nın 7samurai ile bir ilgisi varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 var gelecekte geçmesi dışında ama ana tema aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 16'sında felan ankara'ya döndüğümde elimdekileri bir düzenliyim. gerçi animeleri hep kender'den almıştım ben. onda olmayan birşey yoktur sanırım bende. ama çizgi roman koleksiyonumu genişletmeyi düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Mesaj at , görüşelim , Anime'ye boğayım seni. [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 15:44 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 kutun dolmuş list burada: http://sharebee.com/4b615324 yukarıda yazdıklarıma ilaveten Serial Experiments Lain, death note ve basilisk'i izledim sadece. istediklerini söyle bana kargoya veririm ben - sende kafana göre birşeyler yollarsın. Ama bana yollayacaklarını bu aralar alamam - Ankaradan istanbula taşınıyorum, sabit bir adresim olduğunda ben sana haber veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar