Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Takas yapmak istiyorum

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Elimde epey çizgi roman var. Bunları animelerle takas etmek istiyorum. Özellikle istediklerim:

Cowboy Bebop
Love Hina
Noir
Chrono Crusade
Last Exile
The Twelve Kingdoms
Serial Experiments Lain

Elimde 15 GB kadar Vertigo, 15 GB kadar da Marvel var. 4 GB kadar Image Comics, Spawn'ın her şeyi, 3 GB kadar Chaos Comics, Dawn'ın her şeyi ve 1 GB Darkness var. Bir sürü ıvır zıvır şey daha var. Bende olmayan birşey isterseniz indirebilirim, sizde anime indirirsiniz benim için.

Aslında Elfen Lied, Haibane Renmei, Ghost in the Shell ve Spirited Away'dan başka anime izlemedim. Yukarıdakilerim konuları ilgimi çekti, aldıkları eleştirilerde güzeldi. Gundam Seed'de geliyor. Yani neyi sevebileceğimi düşünüyorsanız yollayım - yıllardır patideyim - az çok tanımışsınızdır.

edit : Naruto da istiyorum, herkes izliyor, fanfictionı aldı yürüdü.

[ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 20:04 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

alakasız olcak ama samurai champloo öneriyorum kesinlikle, garanti veriyorum beyeneceğine =p
edit: beyenmeyen de oluyo gerçi o kadar iddiali konuşmiyim ama izlediğim en güzel anime diyebilirim=p

[ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 21:01 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ben sana naruto cekiyim
samurai champloo cekiyim

sorna gundam seed ve gundam seed destiny gundam wing cekiyim bide..

gundam seed destiny iyi değidle izliyosun sonucta.

eğer biterse macros cekiyim.

gits:stand alone complex izlemediysen onu cekiyim.

samurai seven cekiyim.

istersen cekiyim bunları.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Ninlempis Gundamların hepsini yolluyor. Stand alone complex'i izledim. Diğerlerini adresime ödemeli yollarsın. Bi de bu hafta yollayamayabilirim ben. Hafta sonuna kadar kesin yollarım hepsini. Özelden adresini ver yeter.

Kendiminkini verim ben.

Teşekkürler :)

[ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 21:45 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Eğer Ankara'daysanız elden de yapabiliriz, kral olur. Hatta evden de yapabiliriz, harici HD'yi getiririm.

@cuce: samurai champloo ve samurai seven gönderebilir misin?

@babayigit: Ankara'dayım, zaten bunları kargoyla yaparız. Olur mu?

@cuce: Eğer babayiğit gönderemezse Naruto'yu sen yollayabilir misin?

@SenariouS: Elbette bekleyebilirim.

@Ninlempis: Sorun değil. Bir sürü şey var zaten.

Eğer özelden adresinizi yollasanız haftasonuna kadar hepinize tüm arşivimi yollarım. Haftasonuna kadar arşivim bende değil. Aslında bu yaz boyunca 7x24 dl yaparak büyütmeyi planlıyorum, böyle devam edebilirsek ne mutlu bana - hem dizi, hem çizgiroman, hem anime indirmeye kalkarsam...

Hepinize teşekkürler. Çok teşekkürler.

[ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 08:46 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 08:58 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
kutun dolmuş

list burada: http://sharebee.com/4b615324

yukarıda yazdıklarıma ilaveten Serial Experiments Lain, death note ve basilisk'i izledim sadece. istediklerini söyle bana kargoya veririm ben - sende kafana göre birşeyler yollarsın. Ama bana yollayacaklarını bu aralar alamam - Ankaradan istanbula taşınıyorum, sabit bir adresim olduğunda ben sana haber veririm.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...