Durotan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ko bölümünün eski formu dediğin şey, forum kapanmadan önceki son haliyse aman kalsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakemal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 2005-2006 doneminden bahsediyorum ben genc:S isine gelirse:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 anaa Murti yaşıyomuş xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Askerlik sebebiyle Charimi Satali 1 yil oluyo Suan yillik iznindeyim Yeni bi server acilacagini duydum Baslamayi düsünüyoruz Eski bikac arkadasla... Simdilik Rappelz Diye ni oyun oynuyorum Keyfini cikarin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Second anaa pislik de yaşıyomuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brc_gondor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 EliteDagg3rs from olympia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 başladı yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Logos Ta olabilir ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Musti (TaZ) bittimi lam askerlik xD Hadi Gözünaydın ama ko'yu salla asdausıhduasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 ahanda dereque burdamış:D bide grry vardı evleniomuş galiba:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Yandınız ^^ Eskiler tekrar diriliyor kimbupislik bile geldiyse artık tekrardan kimler gelmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 hala nasil dayaniyorsunuz bu oyuna hic anlamiyorum.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 hehe pasam ben birakirken sen de rogue oynuyordun. Gencosmanx (ev arkadasindi sanirim) birakmayinca sen de birakamadigini soylemistin. =p Eklemeden edemedim, o pmlerden olusan sukela eserine hala sIkIldikca bakip guluyorum. :D [ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 01:51 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 gencosmanx ev arkadasimdi o kismi dogru da ben ne rogue oynadim ne de birakamama gibi bi sorunum oldu :) ha cok eglendigim zamanlar da oldu mu olmadi degil.. mesela o pm'ler o zamanlarin kucuk bir kismiydi.. ahanda buldum: http://img412.imageshack.us/img412/592/hebe0pd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Ahahahahah +rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 janissary nickiyle erenion bow filan vardi sanirim elinde, tosun_pasa'yi sattiktan sonra moradonda karsilasmistik. sen demistin ev arkadasin birakmayinca birakilmiyor diye. =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 ha bizimki uyudugu, evde olmadi zamanlar bazen oyle gezintilerim oluyordu onun bilgisayarinda.. ben direkt uninstall etmistim cunku ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 ahaha ulan tosun. gene gordum o ss i sicaktan zaten beynim sulanmis. yarildim be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 ahhahah s.a bu mu? asdhaud. edit: birinin nicki de MSI_7800_GT adam direk ekran kartı modelini yazmış [ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 08:31 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 ERsin Ne Bitmesi olm okuma yazman yokmu senin yillik izin diyoruz 7 günüm kaldi bitmesine iznin Sonra 4 ay Daha Yardircaz Sonra özgürlük ;) Ben Yasiyorum Ama Net olmuyo Askeriyede Farkli bi yer orasi Yasanmadan bilinemez.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 vakti zamanında buradakilerle knight oynadımda, paticik gibi bir eyrde bile abuk sabuk bir türkçe, aga lar, ters soru işareti yapmanın daha "kuul" oldugunu sanmalar varken neden ko cular cogunuz lamersiniz deyince alınıyor anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cool1907 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Eskiden daha güzeLdi bea oyun pm Ler süperr ahuhaha = ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 zuzuzuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mustafa olm iyice unuttun mu lan bizi msn'ene de gelmiyorsun artık :W Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar