Yeto Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 olivies hemen denicem bunu yarın =) daha ıntegral ogrenmem lazım , aslında az bıraz yapabılıyorum ama bazı sorular war kı şıklarının turevını almak bıle 10 dakıka fılan suruyo... hala matrıs , ıntegral , ınduksıyon fılan ogrenmem lazım hadı hayırlısı. ne demıs gavur "impossible is nothing"
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 saçları falan kestirin psikopata denk gelirsiniz almazlar hatta sakalda kesin,
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 sakal kesersem beni kağıttaki resimden dolayı tanımazlar haha. nitekim hiç benzemiyorum napçam bilmiom. [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 23:19 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ]
Slat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Sevgili Area Masterlara Çağrı Lütfen bu dopic ait olduğu yere, yani eğitim bölümüne gitsin.. Her konu dışına girdiğimde 2 weekz to öss gibi sinir bozucu, stres artttırıcı bir dopic görmek istemiyorum. Öss 3 yıldır hayatımın heryerinde, bari konu dışında olmasın!!!! plix..
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Bütün öss tayfasına kolay gelsin, hayırlısı olsun..
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Ayrıca yeni çekilmiş 2 adet vesikalıkta yanımızda bulunması gerekliymiş.O yüzden sınava girmeden vesikalık fotoğraf çektirin. Ve kimliklerde küçüklük resimleri varsa da alınmayabiliyor.Kimlikleri de yenilemeyi unutmayın.
Masteis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 herşeyi geçtim... gaziemir nedir be abi... TAAAAAA nikahında çıktı öss
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 bende Beylikdüzü'ndeydim ve Bayrampaşa'ya çıktı ...
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 vesikalık fotoğraf lazım olduğunu kim söyledi
Gelroth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 geçen sene gördüm milletin elinde vesikalık falanda soran eden olmadı pek gereği yok bence??
attackhan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 matris determinant deli basit arkadaşım mat1den çakıyosan 1-2 saatini alacak bi konu =) ama integral ve türew için kasman gerekli. otur kas bence 2 hafta war boşa gitmesin toplam 7-8 soru çıkıo türew+int
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 @Masteis izmir gaziemir mi? benim de orda hangi okul?
robinson Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Vesikalık lazım değil diye biliyorum. Ayrıca sınava giriş belgesinin arkasında da vesikalık getirin yazmıyor. Ehliyet, pasaport ve kimlik yerine geçecek resmi bir belge yeterli diyor.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 garanti olsun hepsini getirin kimse size "LOL bu ne ahauahaauahau" demez
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ÖSYM'nin kitapçığında bulundurulması önerilir yazıyor.Kesin getirin demiyorlar ama eğer ÖSS kimlik kartındaki fotoğraf benzemezse diye vesikalık bulundurun diyorlar.
Öne çıkan mesajlar