Yeto Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 olivies hemen denicem bunu yarın =) daha ıntegral ogrenmem lazım , aslında az bıraz yapabılıyorum ama bazı sorular war kı şıklarının turevını almak bıle 10 dakıka fılan suruyo... hala matrıs , ıntegral , ınduksıyon fılan ogrenmem lazım hadı hayırlısı. ne demıs gavur "impossible is nothing" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 saçları falan kestirin psikopata denk gelirsiniz almazlar hatta sakalda kesin, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 sakal kesersem beni kağıttaki resimden dolayı tanımazlar haha. nitekim hiç benzemiyorum napçam bilmiom. [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 23:19 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Sevgili Area Masterlara Çağrı Lütfen bu dopic ait olduğu yere, yani eğitim bölümüne gitsin.. Her konu dışına girdiğimde 2 weekz to öss gibi sinir bozucu, stres artttırıcı bir dopic görmek istemiyorum. Öss 3 yıldır hayatımın heryerinde, bari konu dışında olmasın!!!! plix.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Bütün öss tayfasına kolay gelsin, hayırlısı olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Ayrıca yeni çekilmiş 2 adet vesikalıkta yanımızda bulunması gerekliymiş.O yüzden sınava girmeden vesikalık fotoğraf çektirin. Ve kimliklerde küçüklük resimleri varsa da alınmayabiliyor.Kimlikleri de yenilemeyi unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 herşeyi geçtim... gaziemir nedir be abi... TAAAAAA nikahında çıktı öss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 bende Beylikdüzü'ndeydim ve Bayrampaşa'ya çıktı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 vesikalık fotoğraf lazım olduğunu kim söyledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gelroth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 geçen sene gördüm milletin elinde vesikalık falanda soran eden olmadı pek gereği yok bence?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 matris determinant deli basit arkadaşım mat1den çakıyosan 1-2 saatini alacak bi konu =) ama integral ve türew için kasman gerekli. otur kas bence 2 hafta war boşa gitmesin toplam 7-8 soru çıkıo türew+int Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 @Masteis izmir gaziemir mi? benim de orda hangi okul? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Vesikalık lazım değil diye biliyorum. Ayrıca sınava giriş belgesinin arkasında da vesikalık getirin yazmıyor. Ehliyet, pasaport ve kimlik yerine geçecek resmi bir belge yeterli diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 garanti olsun hepsini getirin kimse size "LOL bu ne ahauahaauahau" demez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ÖSYM'nin kitapçığında bulundurulması önerilir yazıyor.Kesin getirin demiyorlar ama eğer ÖSS kimlik kartındaki fotoğraf benzemezse diye vesikalık bulundurun diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar