Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2/weekz to OSS

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
olivies hemen denicem bunu yarın =)
daha ıntegral ogrenmem lazım , aslında az bıraz yapabılıyorum ama bazı sorular war kı şıklarının turevını almak bıle 10 dakıka fılan suruyo...
hala matrıs , ıntegral , ınduksıyon fılan ogrenmem lazım hadı hayırlısı.
ne demıs gavur "impossible is nothing"
Mesaj tarihi:
sakal kesersem beni kağıttaki resimden dolayı tanımazlar haha. nitekim hiç benzemiyorum napçam bilmiom.

[ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 23:19 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Sevgili Area Masterlara Çağrı

Lütfen bu dopic ait olduğu yere, yani eğitim bölümüne gitsin.. Her konu dışına girdiğimde 2 weekz to öss gibi sinir bozucu, stres artttırıcı bir dopic görmek istemiyorum. Öss 3 yıldır hayatımın heryerinde, bari konu dışında olmasın!!!!

plix..
Mesaj tarihi:
Ayrıca yeni çekilmiş 2 adet vesikalıkta yanımızda bulunması gerekliymiş.O yüzden sınava girmeden vesikalık fotoğraf çektirin.

Ve kimliklerde küçüklük resimleri varsa da alınmayabiliyor.Kimlikleri de yenilemeyi unutmayın.
Mesaj tarihi:
matris determinant deli basit arkadaşım mat1den çakıyosan 1-2 saatini alacak bi konu =) ama integral ve türew için kasman gerekli. otur kas bence 2 hafta war boşa gitmesin toplam 7-8 soru çıkıo türew+int
Mesaj tarihi:
Vesikalık lazım değil diye biliyorum. Ayrıca sınava giriş belgesinin arkasında da vesikalık getirin yazmıyor. Ehliyet, pasaport ve kimlik yerine geçecek resmi bir belge yeterli diyor.
  • Yeni Oluştur...