Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 A'nın ve B'nin uzunluğunu biliyoruz. C'yi nasıl buluruz? (Şu anda beynim çalışmıyor... yardımcı olursanız sevinirim!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ıy phys 102 geldi aklıma bunu gorunce. elektromagnetik induksyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 A-(B+2C) = C gibi bişe buldum ama doğrumu emin değilim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Eldeki verilerle sonuç bulunamaz. Son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 bulamazsın, benim ve odamın genişliğimi bilip odanın sağında mı solunda mı durduğumu tahmin etmek gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 A-(B+C) hakkında bi bilgi yoksa imkansız işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 evet bulduğum sonuç saçma. ben boş bırakırdım siz? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 bos bırakmaz, eger gercekten soru sadece böle bi sekil ve bana c yi ver diyosa hocaya bi guzel giydirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Hmm ok vazgeçelim o zaman hehe :) Yok hoca sormadı da Flash üstünde uğraşıyorum Stageyi büyültünce _rootun x'inin ona göre ayarlanması lazım. B = _root._width A = Stage.width C = offset Yeni farkettim: stage büyüyünce sağdaki ve soldaki alan aynıymış o yüzden: C = (Stage.width - (_root._width)) yani C = (A - B) / 2 Şimdiki soru: _root._widthi değiştirince sağdaki alan artıp soldaki alan aynı kalıyor... o yüzden çare olarak ya yeni C değerini bulacak bir şeyler yapmam lazım, ya da _root._widthi sabit tutmam lazım hehe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 şöyle bi 5-10 cm var göz kararı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 uzaklık şeylerini ver bakim bi . ben formülle soru çözemiyorum lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 neresi imkansız c'yi bulmanın [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 2 taraf eğit olsa bulurdun da,bu şekilde imkanı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 oy oy oy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 eğer ekranda görüdğümüz şekil bir tam kare ise o zmn şu şekilde bulabiliriz. Değerler verilmediği için x y yerine kafadan bir değer atalım. b çizgisi 10 cm olsun ondan sonra painti açıyosun o yeşil çizgiyi yan yatırıyosun bakıyosun b çizgisine kaç cm lik yer tutmuş. ondan sonra yüzdesini cartını curunu alıyosun oluyo bence 3 cm falan var orda b ye göre :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 valla ben de şöyle çözdüm: (A/2) = (B/2) + C C = (A-B)/2 illa bi cevabı varsa bu sorunun bu olmalıdır diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 egik olan B ve C'yi nasil duz cikarma islemlerine tabi tutarak egik olan A'ya cevirdiniz anlamadim integral lazim, egri uzunlugu. yeterli parametre yok zaten, o da ayri bir boyut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Sağdaki boşlukla soldaki boşluk eşitse (a-b)/2 = c dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 a-(b+c) = x ise (a nın sağ dışarıda kalan kısmı) a-b-x =c yani a-b-a+b+c = c (sağlama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Hahahahahah eagle denklemin süper de, orada a ve b ler birbirini götürüyo, c=c kalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 farkındayım da başka bişey gelmedi aklıma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 cetvel ile ölçeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 leath.. çok derinlere girme.. eğri olarak çizmişte, a ve b ordaki uzunluğun düz şekli eğik gösterilmiş sade. [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 16:40 tarihinde, MeSh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 gerge son noktayı koymuş. c burada matematiksel yollardan bulunamaz b = a/2 benzeri bi veri daha olmadıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar