Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 A'nın ve B'nin uzunluğunu biliyoruz. C'yi nasıl buluruz? (Şu anda beynim çalışmıyor... yardımcı olursanız sevinirim!)
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ıy phys 102 geldi aklıma bunu gorunce. elektromagnetik induksyon
attackhan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 A-(B+2C) = C gibi bişe buldum ama doğrumu emin değilim =)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Eldeki verilerle sonuç bulunamaz. Son.
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 bulamazsın, benim ve odamın genişliğimi bilip odanın sağında mı solunda mı durduğumu tahmin etmek gibi bişi.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 A-(B+C) hakkında bi bilgi yoksa imkansız işte
attackhan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 evet bulduğum sonuç saçma. ben boş bırakırdım siz? =)
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 bos bırakmaz, eger gercekten soru sadece böle bi sekil ve bana c yi ver diyosa hocaya bi guzel giydirirdim
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Hmm ok vazgeçelim o zaman hehe :) Yok hoca sormadı da Flash üstünde uğraşıyorum Stageyi büyültünce _rootun x'inin ona göre ayarlanması lazım. B = _root._width A = Stage.width C = offset Yeni farkettim: stage büyüyünce sağdaki ve soldaki alan aynıymış o yüzden: C = (Stage.width - (_root._width)) yani C = (A - B) / 2 Şimdiki soru: _root._widthi değiştirince sağdaki alan artıp soldaki alan aynı kalıyor... o yüzden çare olarak ya yeni C değerini bulacak bir şeyler yapmam lazım, ya da _root._widthi sabit tutmam lazım hehe...
Necro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 uzaklık şeylerini ver bakim bi . ben formülle soru çözemiyorum lanet olsun.
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 neresi imkansız c'yi bulmanın [spo][/spo]
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 2 taraf eğit olsa bulurdun da,bu şekilde imkanı yok
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 eğer ekranda görüdğümüz şekil bir tam kare ise o zmn şu şekilde bulabiliriz. Değerler verilmediği için x y yerine kafadan bir değer atalım. b çizgisi 10 cm olsun ondan sonra painti açıyosun o yeşil çizgiyi yan yatırıyosun bakıyosun b çizgisine kaç cm lik yer tutmuş. ondan sonra yüzdesini cartını curunu alıyosun oluyo bence 3 cm falan var orda b ye göre :P
la_bombonera Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 valla ben de şöyle çözdüm: (A/2) = (B/2) + C C = (A-B)/2 illa bi cevabı varsa bu sorunun bu olmalıdır diyorum...
Leath Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 egik olan B ve C'yi nasil duz cikarma islemlerine tabi tutarak egik olan A'ya cevirdiniz anlamadim integral lazim, egri uzunlugu. yeterli parametre yok zaten, o da ayri bir boyut.
babayigit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Sağdaki boşlukla soldaki boşluk eşitse (a-b)/2 = c dir.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 a-(b+c) = x ise (a nın sağ dışarıda kalan kısmı) a-b-x =c yani a-b-a+b+c = c (sağlama)
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Hahahahahah eagle denklemin süper de, orada a ve b ler birbirini götürüyo, c=c kalıyo
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 farkındayım da başka bişey gelmedi aklıma :D
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 leath.. çok derinlere girme.. eğri olarak çizmişte, a ve b ordaki uzunluğun düz şekli eğik gösterilmiş sade. [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 16:40 tarihinde, MeSh tarafından güncellenmiştir ]
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 gerge son noktayı koymuş. c burada matematiksel yollardan bulunamaz b = a/2 benzeri bi veri daha olmadıkça.
Öne çıkan mesajlar