LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Üniversite yemekhanesine giren bir öğrenci tüm yerler dolu olduğundan gidip üniversite profesörünün oturduğu masaya oturmuş. Profesör kaşlarını çatarak: " Okuzler ve kuslar ayni masada oturamaz!" Ogrenci: "O zaman ben ucuyorum... " Profesor cevaba cok sinirlenmis, sinavda ogrenciye takmis ve sinavini basarisiz gecmesi icin elinden geleni yapmis. Yanliz sinavda ogrenci tum sorulari mukemmel bir sekilde cevaplamis. Profesor ogrenciye: Sana son bir soru soracagim - demis. Yolda yururken iki torba buldugunu hayalet, birinde akil var, digerinde ise para var. Hangi cuvali alirsin? Ogrenci: "Para olan cuvali secerdim... " Profesor: "Ben akil olan cuvali secerdim... " Ogrenci:"Normal! Kimde ne eksikse onu secer... Profesor cok sinirlenmis, ogrencinin not defterini alip icine "Okuz" yazmis. Ogrenci nota bakmadan odadan cikmis. Bir dakika sonra ogrenci kapiyi aralamis : "Sayin profesor, imzanizi atmissiniz, fakat notumu yazmayi unutmussunuz."- demis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 sçma ama paylaşım için saol...terazine tıkladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ewy da bu komik değil gayet pratik zekaya sahip bi adamın gerçek bi dialoğudur ama konu dışına açmak istemedim o yüzden buraya açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ne bilim prof. istese bırakır ztn kasmasına gerek yok die saçma dedim yoksa bi hani aşaılama veya niye açtınki fln bi maksatta diiil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Hiç de gerçek olduğunu sanmıyorum açıkçası :) Çocuk mu bu profesör? Hani takıntı yapar anladım da, hangi insan direkt "öküzlerle kuşlar aynı masaya oturamaz" der? Hani gıcıksan da laf sokacaksan düzgün sokarsın, o ne öyle film repliği gibi :) Hadi onu da yaptı diyelim, yahu koskoca profesör kaç yaşında adam ilkokuldaki çocuk gibi gidip defterine "öküz" mü yazar çocuğun. "Hmm madem kendimden 30 yaş küçük çocuğa durduk yere takıp bu kadar sinirlendim, o halde eğitimini tamamlamış yaşı kemale ermiş olgunlaşmış ve hayatını akademisyen olarak geçirerek eğitimini profesörlüğe getirmiş biri olarak çocukça bir intikam hırsıyla bu örğencinin defterine öküz yazmalıyım" Eheheh, olmadı diyor, haftanın rüküşü seçerek daha gerçekçi hikayeler bekliyoruz :) [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 01:26 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 valla bu kadar saçma+aptalca bişi görmedim daha önce ömrümün 5 dakkasını ziyan ettin burnnob diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 saçma+aptalca ewy kapattık abi gidiyoruz !!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 cyazor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ikinci olay naployonun lafidir yanilmiyorsam ingliz kralina mi ne diyor kral ben onur siz para icin savasiyosunuz diyo napolyona oda herkes eksigi icins avasir diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Ben ispanyollara karşı söylemişti diye biliyorum Napolyon o lafı ama çok emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Dostum profesor dedin ilkokul bebesi cikti ama paylasim icin saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 bullshit bingo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 profosör istese 0 bile verir. gıkını çıkaramassın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar