Absolut Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 En son hangi oyunlar var tavsiye edebileceğiniz. Quake, Unreal,Max payne, SOF tipi. Silahı alıp saldıracağım.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 o tip değilde halo tipinde breed, chrome falan çıkıcak sanırım ekimde(yada çıktı?) ikiside güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 eşşekliğime var . Halo?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 ver olcak o sanırım :P www.microsoft.com/games/halo/ :) [Bu mesaj Norak tarafından 29 September 2003 13:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denderman Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 en bi yeni olaraktan tron 2.0 ve jedi academy var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteRobe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 chrome da çıktı jedı acdemy de ikiside super sonra halo çıkacak o zaman uçacağız zaten tron 2 ise herkesin e her makinanın harcı deil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 halo yarın çıkıomuş bu arada pc için :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 halo yarın mı çıkıyor?!! wohaya yani dalıp gitmişim ben.. :) myth serisini yaratan adamların elinden daha da büyük sükse yapan (çıkmadan önce çok beklenen ve beklentileri boşa çıkarmayan nadir oyunlardan) halo'yu oynayacağız nihayet!!! yeeeeeeeeehhaaaaaaaa!!!!!! bu yeterli olur sana herhalde abso.. :) gold bilem olmuş meğer 2 hafta önce..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Peki efendim bu Halo ne zaman TRye gelir?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 haloyu ilk duyduğumda minigunlı buggy resmi vardı. bir de "uzaylılarla karşılaşacaksınız onların teknolojilerini alıp modifiye edip kullancaksınız" diyordu. ee benim de aklımda UFO + battlefield 1942 tarzı (singleplayer veya mmorpg) bir oyun vardı. Çok heyecanlanmıştım. Ama sonra yok pcye çıkmıycak, yok x-boxa çıkıcak sonra pcye çıkıcak, yok playstationda çıkıcak sadece... bu yüzden oyunu takip etmeyi kestim.. Yarın öbürgün Halo 2 çıkcak, biz daha yeni Halo'ya başlıycaz.. Güzel güzel. Bizim de Half-life'ımız var nasıl olsa..[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Alalım bu Haloyu bakalım neymiş ne değilmiş. Satılmıyor şu an değilmi?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 eh buraya da bir haftaya gelir herhalde.. crusher, halo ilk duyulduğunda bf1942'den eser yoktu ki. bf1942 olsa olsa halo'ya benzer, halo da tribes'a benzeyecek deniyordu, bilmem benzedi mi ne de olsa ikisini de oynamadım.. :) şimdi aklıma geçen yıl burada battle realms için "wc3 benzeri" diyen birisi geldi, br wc3'ten 9 ay önce çıktığı halde.. :-p[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 o zamanlar tabii battlefield 1942'ye benziyor diye düşünmüyordum. sadece aklımdaki oyunu tarif edebilmek için kullandım..[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 halo ,chtome ,freedom fıghters ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 unreal 7 mafya 3.5 :) saka bi yana MMofps var bi tane cok güzel Planetside bence denenmesi gereken bir oyun avaturk satıyordu sanırım[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Jedi academy aldım umarım güzeldir.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starbury Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 valla bende almayı düşünüyorum ama zamanım yok ki deli gibi port royale ve cm4 oynuyorum bi de total war =) bnce vice city ve ETM'den sonra hala adam gbi FPS çıkmadı onları bitirdikten sonra onlar kadar iddialı olabilecek HL2 ve MP2 var.. ama nedense içimde HL2 beklediimiz kadar süper olmıycak gibi bi his var.. umarım yanılırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Tabiki error verdi CD1.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 çok iyi etmişsin ben de jedi academy al diyecektim.. halo dan uzak durun bence.[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Halo rezil bi oyun gencler yani o kadar nasil ünlü oldu hala anlamiyorum, su an bilgisayarimda yüklü ve ve bi halta benzetemedim...Piyasa da daha iyi FPS ler var su an halo nun yakinindan bile gecmeyin derim...Console oyunlarinin rezilligi ve tekdüzeligi (hepsi olasada cogu böyle) halo da kendisini yine ön plana vurmus bence...[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 x-box'ın amiral gemisini batırdınız 2 günde ya, helal olsun. ps2'de olsa 50 tane savunucusu çıkardı eminim.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar