Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 said: Mimarlıkta okuyorum kıskanın Mimarlıktan büyük genetik var (kodunu yazarsam daha anlaşılır olabilir: bioloji) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 valla nefes alsın yeter mantığında değilim. Makinacı da olmama rağmen ben de insanım :P xunn evet abi gece 1 de wow bc aldım, hatta wow BC t-shirt üm de var. wow dan kız bulmak biraz zor yaw :D her kıza teklifte bulun biri tutar mantığı elbette başarılı olur ama ben daha o haddeye gelmedim ve o duruma düşeceğimi de zannetmiyorum. şu ana kadar çok güzel tavsiyeler geldi hepsini bir kenara not aldım. hiç aklıma gelmeyen şeyler de vardı (fotoğrafçılık kursu gibi :P) bir de bürütüs arkadaş sendomum var. entrydeki olay farklı arkadaşlarım tarafından bana söylenmiştir. yani hepsini bir kişi yapmadı. bir arkadaşımda arkamdan "rocko gibi adamdır be" diye konuşmadı yaw :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 o yöntem how i met your mother i hatırlattı ted'in direk i love you diye olayı bitirmesi sonra barney ayrılmak için kullanıyordu filan bu diziyi de izleyebilir, ardarda 10 bölümden sonra direk pick up line garantili -- istersen dil kursu da var, promosyon kuru duruyo benim kurtulmak istiyorum satarım sana, eheh bol kız oluyo içinde, sap sınıfa düşürsen para iade sfsdfsgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 bi de madem eksi takılıyosun, "ara: badak*" yap çıkan entryleri okumak tedavi gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 bende makinaciyim =) anliyorum halini jaan ama iste tanistigin insanlarla dedigin gibi iletisimi iyi kuramiysan zaten makinadasin disardan tanistigin insanlar oluyor o zamanda eldeki sinirli kaynagida tuketiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 yaw bende de ilk adımı atamama sendromu var. Lisedeykene o konuda daha rahattım. Hani gençlik felan diye. ama üni den sonra gerileme oldu bayaa bi. şöle diyim makina da sayılarla içli dışlı olduktan sonra her şeyi garip olaslıklara oturtmaya başladım. diyelim bir kız gördüm ve onu hiç tanımıyorum. Bir bahane yaratıp tanışmak istiyorum. önce aklımda 80 bin senaryo kuruyorum. kızın verebileceği her türlü cevabı düşünüyorum ve ona göre bir cevap düşünüyorum. yani bir konuşmaya başlamadan ben onu çoktan kafamda bitirmiş oluyorum. (çok fazla düşünmenin zararları) tabi sonra bu senaryoların olasılıklarını hesaplıyorum. ilk dikkatimi çeken özellik boydur ister istemez. sonra genele olarak bakarım (komple süzerim :P ) orada aklıma şu denklem gelir bu kızı ben beğenebiliyorsam erkeklerin 90% ı da beğenebilir. tabi bu aklımda ikinci soruyu oluşturuyor o yaşta bir kızın hayatında başka bir erkeğin olma olasılığı. kızlarda işleyiş erkeklere göre biraz farklı sonuçta arz talep meselesi. kızlar erkeklerin peşinden koşsaydı burda böle bir topic açmazdım :D ve genelde saplık hikaylerini hep erkeklerden dinleriz (90% ya da daha fazla) bu mantığa göre kızın muhtemelen bir erkek arkadaşı var. olmadığı bir dönemi bulmak bence piyango gibin bişey (hatırlatırım kızı hiç tanımadığımızı varsayıyoruz) hadi diyelim kızın erkek arkadaşı yok. peki bana bakacak mı? hani derler ya "kız sana pas atıyor" diye. bu kısım iyice karıştıyor işi. bu konuda da sözlüğe yazmıştım her ne kadar karşımdaki insanın bakışlarından ne düşündüğünü tahmin ederim desem de, gönül işlerinde feci sıçıyorum. benden hoşlanıdığını sandığım kızların benimle dalga geçtiklerini (ay ben seni için hiç öle düşünmemiştim) veya benim hiç umud etmediğim kızların benden hoşlanmış olduklarını (iş işten geçmişti :P) gördüm. sonuçta kızın yanına gidip terslenmek istemiyorum. belki de bu benim risk alamamamla alakalıdır. (mühendis adam risk almaz :P ) tabi kafamda bu kadar hesap yaparkene iş işten geçiyor. Bende acaba kouşsam ne olurdu soruları ile baş başa kalıyorum. çıkıp kendine güven felan demeyin sakın. başka konularda hiç böle güven sorunu yaşamıyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 bu olasilik isini sadece kizlara karsimi yapiyorsun ? cunku benim sorunum vardi oyle hala gecmis degil ben kendim dusunmezken boyle artik bilincaltimi ne artik bilemiycem her konusma uzerine olasiliklari kuruyordu hangi cevaba hangi cevap tarzi seyler bunu soyledim bunu soyleyebiir bunu bunu bunu soyleyebilir onun uzerine o verdigi cevaplara da birer cevap veriyordum ama istemdisi oluyor bide alakasiz durumlarda olabiliyor eger o olasilik seyi sadece kizlara oluyorsa o iyi benim gibi bokunu cikarma =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 said: şöle diyim makina da sayılarla içli dışlı olduktan sonra her şeyi garip olaslıklara oturtmaya başladım. haa bir de şu var diyelim. yukarda bahsettiğim şey sadece tanışmak için. Her ne kadar makinacı da olsam güzelikten çok kşiliğe bakarım. karşı tarafı iyicene tanımadan ondan hoşlanmam zor ve üzerine onun da benim için aynı şeyleri düşündüğünü bilmeden sevgi, aşk vs. konularına girmem. sonuçta benim böyle bir hamlem sonucu karşı taraf. "çocuk bana hasta, biraz peşimden koşturayım" yanılgısı içine giriyor . bende yeni hedeflere yelken açıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 bayan ürünleri satan giysi parfüm bakım ürünler filan bir yere işe giriyosun az bişey öğrenip iş hakkında fsadsfd.mak mühendisliğini bırakıyosun.zaten gerisi geliyo.asdfsdafsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Jaan, peşinden koşmassan hiç bişe elde edemessin.. tecrübeyle sabit ^^ bak bana da, benden hoşlanan kız, olmaz dedi.. kimileri beğendiği halde olmaz da diyebiliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 20 yaş sendromuna hoş gelmişsin diyorum en baştan.Herneyse maddeler halinde yazdığın için onlara cevap vermek benim için çok daha kolay olucak birazcık kendi fikirlerim biraz da etrafımda gördüğüm durumlar ve kendimden örnekler vererek... 1: romantik film klişeleri. Cvp: artık 20 li yaşlardasın bu tür konuşmalara kızlar pek aldırmaz o nedenle baştan vazgeçelim zaten 90 larda kaldı bunlar... 2: bi kul madafaka... Cvp: Kesinlikle uzaklaşırlar ne itici neden çok yalak olmak lazım kararı tutturmak lazım 3: makina nın laneti... Cvp: Bu cidden ilginç geldi kızlar genelde üniversite'de okuyan erkeklerden hoşlanırlar sonuçta belirli bir yaştan sonra geleceklerine bakıyorlar. 4: türkiye de uzun kız yok kardeşim :D Cvp : Boy konusunda pek sıkıntıları olmaz kızların genelde umursamıyorlar bile etrafta bunun örneklerinden görebilirsin. Sende boya pek aldırma kız konusunda. 5: kızlar duymak istediklerini mi isterler yoksa ben mi yalan söyleyemem? Cvp: Örnek vermişsin bence pek fazla dikkat etmeden güzel olmuş diyip geçiceksin ne çok üstüne düşüceksin nede senin gibi eziceksin kızı : ) kısa ve net bir şekilde güzel olmuş güzele ne yakışmaz diyeceksin o zaman etrafına kibar ve ağır havası verirsin. Erkeklere değil ama kızlar öyle düşünür , nasıl bir düşünce yapısıdır diye anlamak için kasma mümkün değil anlamak. 6: sap lık bir bataklık gibi... DİKKAT! CVP:Herşeyden önce kendine sevgiliden ziyade yakın kız arkadaşlar edinmelisin bu onların ortamına el atmak için çok büyük bir avantaj olur senin için. Arkadaş seçerkende girişken ve iş bitirici olmasına dikkat etmelisin bir erkek kız ayarlıyorsa mutlaka onun yakın bir kız arkadaşı sayesinde olmuştur çünkü onlar hakkındaki en iyi fikir sahibi olucak,düşüncelerini öğrenicek ve onlara çaktırmadan fikir vericek kişi o erkeğin yakın bir kız arkadaşı olucaktır. çöpçatanlıkta inanılmaz başarılılar. 7: gençlik çağları bitiyor iş ciddileşiyor. Cvp: bunu onlara çaktırmak zorunda değilsinki onlar istedikleri hayali kursunlar. küçükken barbi bebeklerle oynayıp mutlu aile tablosu çizen insanlardan ne beklersin ki sen öyle görün ama hayatını yaşa : ) 8: artık duygusallığın d si zor be... Cvp: Aşığım ergenik geyiği umursamaya bile gerek yok olay anlaşmada bitiyor. 9:imaj değiştirmem çok zor. Cvp: İlk görünüş önemli tabii ki küpe konusunda birşey diyemiycem ailenden ziyade senin tercihin o, pekte bir etkisi olduğunu zannetmiyorum. İlginçtirki kızlar ayakkabılara ilgi gösteriyorlar ama illaki converse giymek zorunda değilsin kundura giymediğin sürece hoş sade bir spor ayakkabıda giyebilirsin hiç fena durmaz. (ps: 45+ converse giyiyorum hiçte kötü durmuyor :) ). Kıyafetlere gelince çok fazla sadece yada janjanı olmadığı sürece o konudaki tercih sana kalmış birşey. 10: yonja dan ümit kesilmez. Cvp: yonja'daki kızların %90'nından hayır gelmez geri kalanlarıda ya sahte yada sırf ortam yapmak için yonja açmış tipler o tür sitelerden ümit bekleme sanal ortam insanın hayatını karartıyor ne varsa sokaklarda var. Faydasını görmen ümidiyle : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Çok güzel yazmış khalad , bir aralar yonja denemiş (evet utanıyorum) olan biri olarak, bayağı bir kız arkadaşım oldu buluştum evet ama çoğu saçma salak tiplemeler. Yani muhabbet açmaya çalışınca direk beyinsiz gibi bakıyorlar hiçbirşey anlamıyorlar, işi gücü hayal olan kızlar oluyor orada. Salla o yüzden, sokak ve arkadaş işlerine girmeye çalış, kız arkadaş edin onlar ayarlasın işi de güzel oluyor, ama eğer ayarlayacak olan kız sana tutulursa falan böyle boka batan işler geliyor başına... Zor bir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ya arkadaş, bana kalırsa senin sorunun düzenli cinsel hayatın yok. bu sorunun üstesinden bir an önce gelmen lazım. sevgili olmadı maddi olanaklarını seferber et bari. yalnız çok kalıcı bir çözüm değil. hayatta ne olursa olsun sevgilidir, paradır, vsdir tutunacak anlamlı ve birden çok dalın olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 zarek düzenli cinsel hayat dediğin şey amerikan filmlerinde olur... ve inan bana sorun cinsellikle alakalı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Bak Jaan iyi dinle, Bu arada arkadaşlar bu olayı ben süperim harikayım çok seksiyim demek için anlatmıyorum tamamen örnek alınası bi olay kendim için de çünkü hergün yaptığım bişey değil. İzmirliyim ben,biyerde oturuyodum 1 arkadaşımla 2 yan masada da 2 tane kız var 1 tanesi çok çok güzel normalde gidip yazmaya cesaret edemeyeceğim türden,diğeri ise güzel kızların yanında olan çirkin kız.Güzel olan bana dönük ve çok afedersiniz hayvan gibi bakıyor ben de baktım ettim vs. baya bi zaman geçti arkadaşıma söyledim olm bu sana bakıyo kaçırma dedi benim klasik cevap "napiyim amk kolundan tutup dışarı mı çıkarıyım" dedim yoo git konuş bakalım nedicek dedi yok dedim bu kadar kalabalık bi ortamda reddedilmeyi göze alamam diye arkadaşım ulan 10 dk sora kız gidince keşke gitseydim diceksin yine ben seni tanımıyomuyum dedi bende bi gaz oluştu o zaman gideyim lan dedim kalktım gittim masanın yanında durdum meraba dedim bana baktılar birbirlerine baktılar gülüştüler bi gelin dedim beraber oturalım birbirlerine baktılar neden olmasın tarzında kafalarını salladılar çok eşyamız var siz gelin ddielr gittik oturduk. İsmini ve okuduğu okulu öğrendim pat diye arkadaşı geldi (erkek) ama sadece arkadaşıymış çocuk bi de bize meraba falan dedi onların arkadaşıyız sanmış:) sora işte kalkmak zorunda kaldılar hiç konuşamadan kusura bakmayın işte böyle oldu falan dedi np dedim gittik. Burdan sonrası bir azim hikayesi,eve gittim herkese haber saldım şu okuldan şu isimli kız diye yok yok yok...Ulan dedim yonjada vardır bu girdim yonjaya o okulun ismini yazdım teker teker bütün kızlara baktım ve buldum mesaj attım bu olay 1.5 sene önce oldu hala konuşuyoruz ve buluşuyoruz. 20 yaşındayım kızlar hakkında öğrendiğm şeyleri paylaşayım sizle 1. kural DÜRÜST OLMA huyuna git herşeye he de tabi bi yere kadar anlayan anladı o yerden sonra köpeğiniz olmaya aday. 2. kural YÜZSÜZ ol laf mı sokuyo duymamazlıktan gel gül geç kesinlikle sinirlenme tabi yine biyere kadar. 3. kural İYİ ÇOCUK olma 2 sene öncesine kadar ne kaybettiysem efendiliğimden kaybettim yok kızların yanında küfür etme kızlara kibar davran centilmen ol vs. vs. Ama öğrendim ki kızların yanında ana avrat dümdüz gidiceksin hatta kıza karşı da öyle kesinlikle güvenilir olmadığını belli etceksin aklı sende olcak ve kaybetme korkusu olcak bu çocuk benim elimde nasıl olsa demeyecek.Aşkından ölsen de belli etmiceksin bu işin anahtarı kızın seni kıskanması ve kaybetmeye korkması. doğru veya yanlış benim gördüklerimle oluşan düşüncelerim bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 baştan sona strateji , şu "dürüst olma" "yüzsüz ol" kısımları hiç hoşuma gitmiyor benim hiçte yapmadım.neysem öyle davrandım yani valla ne kız kaldırdıysam yetenegimle kaldırdım ben öyle bir artım var..daesu beni çizsene diyorlar 2 kere ciziyorum anladın. sosyal ortamlardada hiç odaklanmam birine yukarda arkadaşın bahsettigi "bakışma" olayları vs. ama ayrı bir tadı vardır elbet ölede olması gerekiyor sanırım , herkezin işine yaradıgına göre. birde bilgi ve yetenege hasta oluyorlar , yada öle gösteriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 said: Jaan: zarek düzenli cinsel hayat dediğin şey amerikan filmlerinde olur... ve inan bana sorun cinsellikle alakalı değil. jaan aslında bu büyük bir sorun, hakkattende olması gerekiyor.sorun o degil desende bir kısmı o , şu "her başarılı erkegin arkasında mutlaka bir kadın vardır" lafı cok dogru , asıl odaklanma noktası duygusal kısım olsada bir bölümüde cinsellikle ilgili tabi nikolay tesla gibi asexüel ve asosyal (tercih olarak-ki adamın yaşam tarzı öyle) degilsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Tesla'yıda insan diye örnek veriyosun garip oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 [spo] [/spo] balls of flame d: hehehe... [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 14:06 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Ah Jaan... KAL'da ogretmediler mi bunlari sana? =) Neyse sana gizli formulu vereyim : Saka yollu asil. Budur yani. Saka yollu asil, eglenceli eylemlere davet et[kimsenin reddetmek istemeyecegi turden]. Zaten opersin denk getirince. Sonra birak onlar dusunsun `Ay sefior mu beni =], yoksa bir an oylesine mi opuverdi =[` diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Interested In: Women Relationship Status: Single Looking For: Friendship Dating A Relationship Random play Whatever I can get Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Jaan, uzun zamandir okudugum en guzel yazi. Sendromun konusunda diyecegim tek sey su (her ne kadar klise olsa da) sen kendin ol takil, olacagi varsa olur :) ha tabi iltifat ve ufak yalanlar konusunda gelistir kendini. bir de kizlarin bize acaip sikici gelen 2 saatlik dertlerini ilgileniyormus gibi dinlemeye alistir kendini. lazim olacak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Azmo son tavsiye bitirdi beni =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ya birak azmo sen kim oneri sunmak kim sen ancak aman elimizdek kizdan olmayalim diye istanbula gel sat bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 freud'a göre sorunların çok büyük bir kısmının temelinde yatan şey cinsellik. yazdığı bazı şeyler yenilir, yutulur cinsten olmasa da çoğunlukla temas ettiği noktalarda haklılık payı olduğunu gördüm. hele bir kuram var ki üzerinde epey düşündüm: 20 yaşına kadar karşı cinsle düzenli bir ilişki kuramamış kişilerin akli dengesinin normalden farklıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar