ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 şimdi gelirsek bizi kucaklayacak Türk guild var mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 tf2 ile dönüşümlü oyna sen de benim gibi :P türk guild göremedim ama türkleri gmörebiliyorum. şamanla dolanırken oğuzbey kılıçarslan gibi nickliler görüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 pop nasıl peki server da.. çok 70 varsa açmanın anlamı yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 grull-magh filan yapılıyo max ama 70 olup guildde olmasan bile karazhana girebiliyosun random grupla... 70 sayısı da cok cok fazla diil kotu yan olarak AH fiyatları ve item satma zorlugu var... onun dısında Zodiac diye bi guild var cogunluk turk haftada 4 gun raid filan yapıyoruz... www.wow-zodiac.com/forum bakınırsınız... ama guzel guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Negrund - Troll Shammy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Alliance tarafında oynayan birisi varsa bana mesaj atabilir mi? Küçük birşey rica edeceğim de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 70 oldukta bu kadar mı mal bi server olur arkadaş.Kimse oyunu bilmiyor insantancelar hep tam olarak bitirilmeden sonlanıyor vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sidious Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Ahh ahh zmnında Kadim adlı gnome mage im vardı burda, ne instance ne bg ne de başka herhangi bişey için kimse bulamayınca bunalıma girdim resmen, sildim char ı, wow u bırakmama neden olan ( ya da sağlayan, iyiki de bırakmışım :p) server... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanchez Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 İki arkadaş horde tarafındayız bırakmıştık vizeler finaller sebebiyle geri döndük horde tarafında türk guild arıyoruz. Obsidian 70 druidim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Lylorkhor-70 undead mage.Tekliflere açığım :p Zodiactaydım ama dağılmış galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 ad3m said: 70 oldukta bu kadar mı mal bi server olur arkadaş.Kimse oyunu bilmiyor insantancelar hep tam olarak bitirilmeden sonlanıyor vs vs auahua 2 hafta kaldı kurtuluyorum bu ezik serverdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 bu server a 2 gun maruz kaldim az kalsin felc gecirecektim. allah kurtarsin diyorum burda oynayan arkadaslara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 burda girilebilecek bi guild var mı ? 3 arkadaş oynuyoruz arkadaşlarım level 58 ve 51 bende şu an 10 um kasıyoruz işte in game nick : Mecha horde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Innuendo said: bu server a 2 gun maruz kaldim az kalsin felc gecirecektim. allah kurtarsin diyorum burda oynayan arkadaslara. Hafta sonu AV bekleme (lvl61-70) sırası 50 + dakika. Bu serverda başlayacak olanlar ve henüz yolun başında olanlar bir düşünsün. S1 toplayana kadar S11 çıkar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 janis said: Innuendo said: bu server a 2 gun maruz kaldim az kalsin felc gecirecektim. allah kurtarsin diyorum burda oynayan arkadaslara. Hafta sonu AV bekleme (lvl61-70) sırası 50 + dakika. Bu serverda başlayacak olanlar ve henüz yolun başında olanlar bir düşünsün. S1 toplayana kadar S11 çıkar :p 50 dakka olsa can kurban. 2 gun icinde 1 kez giremedim. 2.5 saat queue da cancel ettim bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Sırf boş server olduğundan BT'ye 1-2 güne başlayacak guildi bırakıp zenedar'a geçiyorum. ölü bi server gayet + battlegroupu rezil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 ee burda vindication battlegroupta horde en iyi falan fişman denmiş. auchindoun'un bg vindication değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Ahuaha hala aynımı bu server uzak durun yazık gençliğinize =) @toggie horde eziyor olabilir bu doğalda o sıra bekleme olayı hayattan soğuma sebebi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 horde bi tek av de eziyor ya, ab eots ye falan hep eksik basliyoruz sonra toparlamasi zor oluyo. ayrica alper dallamasi senin icin geldim 2 hafta sonra kurtuluyorum falan yzmissin daha 2 ay burdasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Ben de karazhandayım aynı battlegroupdayız ilk geldigimde 15dakika eots beklerken şimdi 2-7 dakika arası bekliyorum bu bile iyi ama dunemauldayken instant girdigim bgleri özledim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 ben kor'gallda instant giriyorum hepsine nerdeyse. nightfall battlegroup. sadece molten core realmi yetiyo zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 dun migrate ettik kurtulduk nihayet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 slm, bu serverda alliance pvp icin partner arıyorum. (900 resiliencelı holy paladinim var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 3 kisi migrate ediyoruz buraya ally >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslan. Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Bende burada oynamaktayım 80 orc shammy:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar