Fin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 pop az bide cok lag var o realmde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 2 warrior gelmeyin tüm plate dropları ben alıcam pala bile istemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 lag mı çok ? öeh abi 300'ü geçmiyor ms yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 up. genk diye guildimiz bile var bekleriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Ya migrate ederiz heralde kasın bakalım :P , yaz yaz kasamıycaz sanırım. Ne zaman yeni char açsam fenalık gleiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Uzun süredir paticik'e uğramıyorum kapandı zannettim bide baktım açılmış :P nyse karakter adı Xenocide. Genk isimli guildteydim ayrıldım belki ayıp ettim size arkadaşlar ama oyuna henüz yeni başladıım içn mümkün olduğunca insan tanımaya çalışıyorum. Haydin bakalm For the horde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Pop az evet ama migrate açılacak yakında boku çıkar merak etmeyin. Ayrıca ne lagı, ben 200 bile görmüyorum 140 civarı hep. [ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 13:20 tarihinde, ovrld tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 lvl36 paladin "Sarmal" , priest'i terkettim. Paladin ftw. Yalnız kaçan adam nasıl yakalanır paladin ile onu öğrenmem lzm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Tailoring öğrenip ağ atabilirsin kaçanlara veya paladinlerin stun yapan o kıl büyüsünü kullanabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 pala ile oynamayi cok uzun zaman oldu ama bir spell vardi adamin kacmasini engelleyen. lvl 10`da filan geliyordu yanlis hatirlamiyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Arkadaşlar "Genk" e bekliyoruz hepinizi. Gittikçe artıyor sayımız. her levelden insan var. buyrun çayımızı için. Firewall Shadowyhand Dranhul daha sayamadıklarıma oyun içi mesaj atın. leveliniz önemli değil. patiden de öm atabilirsiniz :) türküler eşliğinde kasarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Firewall geri dönecek mi,anlamadik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 1 hafta sonra tatile gidicem o yuzden açtırmadım arkadasın hunter ı kasıcam ama 1 lvl bi char açar takılırım arada :D (zaten annem akrtın yurtdısı cıkısını iptal etmiş wow oynamıyım diye :) ) tahmini olarak ayın 7-8 i gibi dönerim geri ama ondan sorna da almanya ya gitme olayım var okul açılana kadar yani biraz yalan olucam gibi okul açılana kadar :) (en azından almanyadan pre-paid card alırım 4-5 tane :) ) edit: belki gelince tatilden açtırırım [ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 16:42 tarihinde, mulgear6 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 agamız geri dönecek mi diye sormuyor da, firewall geri gelecekmi onu soruyor. beklemezdim bunu senden erçin. eheuhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Sen geleceksin kaçisin yok ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Janisa , BE Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Dassrinnd - UD Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ve Lylorkhor-UD mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Janiz , LvL 70 UD Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Priest'e noldu ? Rogue ne zaman kastın. Vuhuhu, Utftw- Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Adam kasiyor,senin gibi tembel degilmis iste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 son 1 hafta donuyorum geriye 50 lvl orc warrior - firewall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Sizin realm bizim battlegroup'ta. Agzını kırayım yarım saattir ayne sert takımla savaşıyoruz arenada. Ayrıca çok ta uyuzlar yav. Bagırıp çagırıyorlar leet leet. Sizin nickler ne? [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 19:19 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Dranhul - Orc Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 bende bu serverdayım da nick'im neydi hatırlamıyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar