oktayca Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Bu gün öğleden sonra giriyorum 1-2 dk sonra lag başlıyo sonrada DC Sizdede varmı ? Modeme reset makinaya reset farklı İp lerden internete girme gibi şeyleri denedim olmuyo hep aynı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 aynısı bendede oluyo .dün oyundayken 30 sn dondu wow ama bilgisayar normal calısıyodu sonra acıldı ve latency 1k nın altına inmedi ve hala böle simdide oyuna giriyorum 1 dakka sonra atıyo anlamadım bende dedigin gibi modem rest cart curt denedim bende.bide anlamam pek internetten bilgisayardan ama gelen 1.404.118 giden 287.120 yazıyo baglantıda bu giden'in düsük olması sorun ama neden böle anlayamadım. [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 18:05 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Log-in olamıyorum, armorye giremiyorum, www.wow-europe.com a giremiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 hangi ulkedensin? turkiye sorunun oldugu platform? internet sorun? online oyun hani derler ya yasamin gercekleri. bu gercekler hep boyle oldu uzun sure de boyle olacak. cozumunu aramadan alismaya bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 genel bir sorun var yine telekomdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Arkadaşım 300 msle oynuyor... Evlerin arası 15dk... Geçenlerde yine 35161367msle oynamaya çalışıyordum tak etti, gittim telekomu aradım. "Kardeşim bağlantım tamam kablolarım sağlam, bölgede genel bir arıza yok, 3 farklı marka modemden bağlanmaya çalışıyorum ama sürekli aynı pingi alıyorum neden olaki?" dedim. Karşımdaki Tolga Bey isimli şahıs, bir saniye dedi. Aradan 2 dk geçti telefondan sesi duyuldu arkadaşın. "Beyefendi üyelere yeterli port yok, bu aralar abone sayımız arttığından yoğun saatlerde (11.00-01.00 arası yoğun saatler) internet bağlantınız yavaşlayabilir bu gayet doğaldır." Özetle arkadaşın demek istediği, "Milleti sömürüyoruz, hiç bir altyapımız olmadan, hiç bir hazırlığımız olmadan yaptığımız kampanyalarla topladığımız salakların pardon müşterilerin kanlarını emiyoruz. Tabii arada sizin gibi çıbanlar çıkabiliyor, onlara da gerine gerine söylüyoruz marifetimizi. Sonunda da yersen! diyerek posta koyuyoruz. Nasıl olsa tekeliz. İnsani fiyatlardan internet kullanacaksanız, külodunuzu indirmek zorundasınız." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 telekoma gogo kafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 telekoma kafalar girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 SON SÜRAT REZİLLİK... Evet arabanız 240 basabiliyor ama malasef 1 ay boyunca sadece 3 gün bu hıza çıkabilirsiniz. Bu 3 gün dışında, bu hızı geçtiğiniz hergün için extra ödemek zorundasınız.... allah belanı versin allah seni kahratsin telekom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Aynen öyle, adamlar bir porta yığınla kişi yığıyorlar , aktif saatlerdede lag kaçınılmaz oluyor. Dayaklık adamlar yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 yeni konu açmıyım dedim. birkaç gündür gayet güzeldi, hatta dün ilk kez gündüz pvp yapabildim. bugün yine başladı spikelar ve 500+ ms ping. adsl kullanıp aynı sorunu yaşayan var mı ? realm : outland Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 telekom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 smile adsl i deniyen varmı ? mrk ediorum acaba onda nasıl olaylar bide yogun saatlere gel 11 ile 1 arası zaten dier saatlerde insanlar uyuyo .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Smile ADSL de olsa aynı yurtdışı çıkışlarını kullanıyor TTNet ile. Yani yurtdışı çökerse, Smile'da çalışması gibi bir durum yok sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 telekom ve bu rezilliklerle ilgili aklıma tehlikeli şeyler geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 valla burada(patide) çatır çatır savunanlar var telekomu solıyıyım. artık maaşmı alıyolar telekom adınamı calısıyolar bılemıcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 TT for the interJet [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 ttnet çıkışlarını kullanmayan alternatif şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 smile kullanıyoruz arkadaşlar bizde de durum aynı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Şu an bende yurt dışı çıkışı patladı sadece yurt içi sitelere bağlanabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Yurt içinde wow serverı yok hatta yurt içi sitelere sçam bize yurt dışı lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar