Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lag


oktayca

Öne çıkan mesajlar

aynısı bendede oluyo .dün oyundayken 30 sn dondu wow ama bilgisayar normal calısıyodu sonra acıldı ve latency 1k nın altına inmedi ve hala böle simdide oyuna giriyorum 1 dakka sonra atıyo anlamadım bende dedigin gibi modem rest cart curt denedim bende.bide anlamam pek internetten bilgisayardan ama gelen 1.404.118 giden 287.120 yazıyo baglantıda bu giden'in düsük olması sorun ama neden böle anlayamadım.

[ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 18:05 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım 300 msle oynuyor... Evlerin arası 15dk... Geçenlerde yine 35161367msle oynamaya çalışıyordum tak etti, gittim telekomu aradım.

"Kardeşim bağlantım tamam kablolarım sağlam, bölgede genel bir arıza yok, 3 farklı marka modemden bağlanmaya çalışıyorum ama sürekli aynı pingi alıyorum neden olaki?" dedim.

Karşımdaki Tolga Bey isimli şahıs, bir saniye dedi. Aradan 2 dk geçti telefondan sesi duyuldu arkadaşın.

"Beyefendi üyelere yeterli port yok, bu aralar abone sayımız arttığından yoğun saatlerde (11.00-01.00 arası yoğun saatler) internet bağlantınız yavaşlayabilir bu gayet doğaldır."

Özetle arkadaşın demek istediği, "Milleti sömürüyoruz, hiç bir altyapımız olmadan, hiç bir hazırlığımız olmadan yaptığımız kampanyalarla topladığımız salakların pardon müşterilerin kanlarını emiyoruz. Tabii arada sizin gibi çıbanlar çıkabiliyor, onlara da gerine gerine söylüyoruz marifetimizi. Sonunda da yersen! diyerek posta koyuyoruz. Nasıl olsa tekeliz. İnsani fiyatlardan internet kullanacaksanız, külodunuzu indirmek zorundasınız."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...