fede Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 burası hiç bir amacı yok. bakıyosun böyle sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 bide tıklanıyo galiba. iyi oluyo tıklayınca. sıkmaktan daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 10-20 sn seni alikoyuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 çok lüzumsuz ve eylenceliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 kaç 20 sn 10 dkdır salak gibi bakıyorum ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 efsane diyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 cok guzelmiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 çojk güzelmiş ya bunları flashla mı yapıyorlar ben de flash öğrencem çok zevkli. javayla yapılır mı bunlar? d: basit menüler dışında hiç gui çalışmadım javada bu animasyon hakkındaki ilk tahminim, bir yerçekim merkezi var o merkez mouseun hareketlerine göre yer değiştiriyor d: yanlız ya bildiğim çekim formülüne tabi değiller ya da bir den fazla çekim merkezi var ve bunlar mouseun üzerinde değil diye tahmin ediyorum d: ama daha olası çekimdeki tek etkinin o noktamsı şeyde olması ve mouseun o çekim merkezine olan uzaklığıyla beraber çekim kuvvetinin bir şekilde değişmesi ya da azalması. mouse hareket ederken dışarı doğru aşırı derecede bir çekim meydana geliyor ama sonra bu kuvvetle içerdeki kuvvet bir şekilde dengeleniyor. ama bazı animasyonlarda kessinlikle birden fazla çekim merkezi var (diğer animasyonlara aşağıdaki yuvarlaklara tıklayarak gidiyorsunuz hehe) çoğunda damped harmonic motion kullanmış gibi özellikle mousea tıklayınca o hareketi yapıyor [ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 04:12 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Bunlar flash zamanında ben de ilginç bir şeyler yapmıştım... http://hergonan.awardspace.com/drawing3dx.html mesela hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 rahat yarim saattir oynuyorum. ondan onceki yarim saatte de emule izliyordum. o da keyifli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ardeth bu tür şeyleri artık processingle yapıyolar. bu arada bunun boyutu 4kb demın baktım vaaay deim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 hmm bize klasik mekanikte böyle örettiler ama d: kağıtta yaptık biz ehe... [ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 04:17 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 oha mousela cilveleşiyor heraketler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 sol alt kosedeki o seylere tiklayinca iyice guzellesiyor, aha bi yarim saat daha gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ya uzun çizgi haline getirince çok güzel oluyo hipnotize oldum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 bide sağ altak şeylere tıklayın bi harcadığınıza kadar vakit siyah arka plan ustunde harcayın bakıyım. yalnız 4k nedir ya 4kb yi ben ezberleri gittiğimö yerde yazar oynarım yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 harbi ben ne 2 gblık oyunlar gördüm 5 dakka oynamadan beğenmeyip kapattığım. bunda en az 10 dakka ekrana boş boş baktım d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ben bide arkaya psychedelic actım, 20 dakka başında kaldım aletin bazen cok cılgın eşyler yakalıyosun böle bi an duruyo falan garip şeyler oluyo super bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 said: Hergonan: Bunlar flash zamanında ben de ilginç bir şeyler yapmıştım... http://hergonan.awardspace.com/drawing3dx.html mesela hehe Hergonan, ulen, resolution'a 1000 yazdım browser göçüyordu, zor kapattım. İnsan sınır koyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 hepimiz gereksiz yaşam formlarıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 benim hoşuma gitti. tamam çok yararlı birşey değil ama adam ilginç birşey çıkarmış. başlıkları yazarken "gereksiz bir şey, saçma, vakit öldürücü" gibi iç karartıcı şeyler yazmak yerine, içeriği daha iyi yansıtan şeyler seçsek güzel olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 eheh güzelmiş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 amigada da vardı bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar