BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Selam, bir şiir uzerıne bir video cekımı yapıp gerekli programlarla bir tema yaratıp, video olusturmam gerekıyor okul projesi icin. video 5 dk kadar surecek. denız-gunes-gokyuzu-gunbatımı-yıldızlar-gece-deniz kıyısı-sandal(kayık)-balıkcılar gibi keywordler verebiliyorum. bunlarla ilgili bir şiir arıyorum, cekecegım konsepti bozmayacak, uyumlu olacak. bildiginiz boyle doga temalı şiir varsa yardımlarınızı beklıyorum. [ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 22:18 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 I see trees of green........ red roses too I see em bloom..... for me and for you And I think to myself.... what a wonderful world. I see skies of blue..... clouds of white Bright blessed days....dark sacred nights And I think to myself .....what a wonderful world. The colors of a rainbow.....so pretty ..in the sky Are also on the faces.....of people ..going by I see friends shaking hands.....sayin.. how do you do Theyre really sayin......i love you. I hear babies cry...... I watch them grow Theyll learn much more.....than Ill never know And I think to myself .....what a wonderful world (instrumental break) The colors of a rainbow.....so pretty ..in the sky Are there on the faces.....of people ..going by I see friends shaking hands.....sayin.. how do you do Theyre really sayin...*spoken*(I ....love....you). I hear babies cry...... I watch them grow *spoken*(you know their gonna learn A whole lot more than Ill never know) And I think to myself .....what a wonderful world Yes I think to myself .......what a wonderful world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 eheh aslında louis armstrong'un sesınden falan koyabılırım ama uygun olmayan kısımları var doga temasına. yani cekebılecegım goruntu sınırlı o yuzden uyumsuz kalıyo bazı yanları [ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 22:38 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 kızılderili şiirlerini araştır olma ihtimali yüksek d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Ben yazdım bir tane(5-6 ay önce yazmıştım). İngilizce ama çevirmekte serbestsin. The atmosphere was grey and translucent. The birds sang sharply on the young twigs. The earth would be quickening and hastening in growth. Blackthorn was in blossom , white and wet , Its tiny amber grain burning faintly in the white smoke of blossom. Purple twigs were darkly luminous in the grey air , High hedges glowed like living shadows Hovering nearer , Coming into creation. The lake lay all grey and visionary Stretching into the moist Translucent vista of trees and meadow. Fine electric activity in sound came from dumbles The birds piping one against other The water mysteriously splashing Issuing from the lake. The morning was full of new creation. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 ıngılızce turkce farketmıyo koyabılıyoruz oylede fakat benım cekecegım goruntulere uyumlu olması gerekıyor şiirin yada şarkı sozunun. açık güneşli bir gün deniz deniz kıyısı çiçekler balıkcı sandalları gun batımı bu tur goruntuler olacak cekecegım videoda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Bir yaprak daha soluyor Kurumaya yüz tutmuş dalında Sararıp büzülüyor Başka bir yaprağın altında Daha sonra esen hafif bir rüzgar var Alıp onu taklalar attıran Özgürlük vaadeden Eğer şanslıysa O'na denizi gösteren Ve biraz da ürküten Daha sonra yaprak hışırdayarak konuyor yere Belki ıslak bir sabaha Ya da soğuk bir şafağa Yaprak sarı yaprak buruşuk yaprak gevrek Damarları yol yol Köşeleri şiirsel sarısı pırıl pırıl Her bir hattı yaşam Ve üzerinden umarsızca geçiyor Siyah pasaklı bir araba Toz ve dumanla birlikte Son bir çıtırtı yapraktan Her bir hattı ölüm Eh kayığın denizin olduğu bir ortamda çekersin videoyu. Ana tema yaprak üzerine kurulu olacak zaten. Rüzganda oradan oraya savrulan bir yaprak, ağaçlar arasında yükseliyor daha sonra bir denizi yaprağın gözünden denizi gösterirsin. En sonunda yere düşer. Photoshopla biraz süslersin yaprağı, mükemmel sonbahar çınar ağacı yaprağı olur. Daha sonra da üzerinden geçecek siyah bir araba bulmaya ve son görüntüyü yaprak hariç her yeri siyah beyaz yaparak çekmeye kalıyor herşey. Gerçi sonbaharda olmamız gerekirr senin videoyu çekeceğin sırada o da bir çelişki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 dedigin guzel fakat evet sonbaharda degılız ondanda onemlısı o şekılde bır yaprak bulmak ve o sekılde cekmek zor olacaktır. araba olayıda biraz komplike. daha sade goruntuler olucak belirttiğim şekilde fonda bir şiir ile uyumlu olması yeter sadece. sadece guzel bir şiir yada şarkı sozu falan bulmak onemlı buna gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Kendin yaz bir şeyler, yukardaki şiir bana ait mesela. Eğer nasıl bir şey çekmek istediğini hayal edebiliyorsan onu cümlelere dök sadece. Ya da beğendiğin bir şiiri bulup ona göre bir şeyler hazırlayacaksın. Ama kendin bir şeyler üretirsen daha özel olacaktır, hem senin için hem izleyecekler için. Emin ol sunumu (eğer sunum olarak vereceksen) hazırlayan başkaları da varsa çoğu hazır bir şiirden/şarkıdan yararlanmış olacaklardır. Eğer kendi eserinle katılırsan farkedilirsin. Farkedilmek insana artı puan getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Kestane, gürgen, palamut... Altı yaprak üstü bulut :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 http://www.google.com.tr/search?hl=tr&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Atr%3Aofficial&hs=EAc&q=american+indian+poems&btnG=Ara&meta= diyoruum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 gel sen burda derdi unut orman negzel negzel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 aç abicim fazıl hüsnü dağlarca. istemediğin kadar şiir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 deadwool evet bende aynı şeyi düşünüyorum artık, yani cekımı yaptıktan sonra bunlara gore birşeyler yazmak daha mantıklı ve daha uygun olucak. ama bodozlamada dalmamak lazım hayatımda daha once şiir yazmadım ama birşeyler yaratabilirim sanıyorum ki. fikirlerin için teşekkürler. kızılderili şiirleride fena degilmiş baktım şimdi en azından su ana kadar okudugum şiirler arasında en benım ıstedıgıme yaklaşanlar fakat kendi şiirimi yazmayı deneyecegim. Bugun bir arkadaşla beraber çekimleri bitirecegiz sonrada yazıp editleme kısmına gececegim odevın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar