Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NFS PRO Street

Masticore

Öne çıkan mesajlar

Kasım 2007'de yepyeni bir NFS oyunu cıkıyor. Grafikleri mükemmel olucakmış. Artık yapıcağımız modifiyeleri Yarış sırasında farkını daha iyi anlayabilecekmişiz ve Performance ayarlarınıda istediğimiz gibi ayarlıyabilecekmişiz .

http://www.gametrailers.com/player.php?id=20105&type=mov&pl=game

Trailer harika hasar konusundada çok güzel gelişmeler var . Çarpmalar sonrasında oluşan paslanma ve tampondaki çatlaklar harika duruyor. Gerçeklik hissi vermediği için yıllardır GTA oynamam fakat bu kez bu hissi verecek bir oyun geliyor galiba .

[ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 00:02 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
Carbon'un çok iyi yanları vardı, uzun zaman sonra orjinal bir konsept kullanıldı ve territory, wingman gibi yenilikler vardı. Serinin önceki oyunlarından geri adım olarak görmüyorum ama tekrarlayıcı olması açısından uzun soluklu olmadı, bu oyun da büyük ihtimalle öyle olur, 2 hafta keyifle oynayıp sileriz.
Sosyal ağlarda paylaş

High Stakes ve Carbon arasında kayda değer bir yenilik yoktu.Sırf High Stakes'de araç hasarı ve polis olma özelliği aynı anda var diye yolların abartı derecede darlığına rağmen 1.5-2 yıl silmeden oynamıştım.Ne yazık ki seri her oyununda birşeyler kaybetti.Underground yeni bir soluk dense de ilk Underground'dan Most Wanted'e dek aynı oyunun makyajlanmış halini oynadığımız zannına kapıldım.

NFS ilk kez birşeyleri değiştiremeye çalışıyor izlenimi veriyor.Umarız bu aldatıcı bir makyaj değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

TDU yüzünden böyle bişey oldu bence. Online olayına girmişler çünkü, hem de baya ciddi bi şekilde. Verdiğim URLde social hede hödö videosunu izleyin anlarsınız. Pist falan var uzun zamandan sonra. Bu da ilginç tabi. Bütün oyunlar serbestliğe takmışken bakalım nası olacak...

bi de High Stakes müthiş bi NFS idi, kaç oyunda anahtarına yaptığın yarışta gece giderken tabelaya çarpıp uçurdun diye farların patlar ve gece ay ışığında yolu görerek birinci kalmaya çalışırsın ki?

[ Mesaj 05 Ekim 2007, Cuma - 19:57 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...