Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Kasım 2007'de yepyeni bir NFS oyunu cıkıyor. Grafikleri mükemmel olucakmış. Artık yapıcağımız modifiyeleri Yarış sırasında farkını daha iyi anlayabilecekmişiz ve Performance ayarlarınıda istediğimiz gibi ayarlıyabilecekmişiz . http://www.gametrailers.com/player.php?id=20105&type=mov&pl=game Trailer harika hasar konusundada çok güzel gelişmeler var . Çarpmalar sonrasında oluşan paslanma ve tampondaki çatlaklar harika duruyor. Gerçeklik hissi vermediği için yıllardır GTA oynamam fakat bu kez bu hissi verecek bir oyun geliyor galiba . [ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 00:02 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 En son porsche unleash i sevmiştim ondan sonraki oyunlar yalandı,birbirinin kopyasıydı... Ama bu sefer hasar modellemesi var daha ne isterik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 köpek amma gerçekçiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 HD sini izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Oyun içi videolarını görmedikçe heyecanlanmıyorum. CGI göstererek prim yapmaya çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 hd sini kaldırmıyor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 http://www.ea.com/nfs/prostreet/home.jsp 31 Ekimde çıkacağı yazıyor. İple çekiyorum [ Mesaj 05 Ekim 2007, Cuma - 16:49 tarihinde, DeBuffAndHeal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 valla most wanted güzeldi, carbon tam bir fiyaskoydu. bakalım bu nasıl olcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 NFS serileri hepsi güzeldi bence Carbonda güzeldi hele drift.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Carbon'un çok iyi yanları vardı, uzun zaman sonra orjinal bir konsept kullanıldı ve territory, wingman gibi yenilikler vardı. Serinin önceki oyunlarından geri adım olarak görmüyorum ama tekrarlayıcı olması açısından uzun soluklu olmadı, bu oyun da büyük ihtimalle öyle olur, 2 hafta keyifle oynayıp sileriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 en iğrenç sürüm bence carbon idi, ama bu pro street oldukça iyi gibi duruyo. burada güzel 12 adet video var. :) [ Mesaj 05 Ekim 2007, Cuma - 19:53 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 High Stakes ve Carbon arasında kayda değer bir yenilik yoktu.Sırf High Stakes'de araç hasarı ve polis olma özelliği aynı anda var diye yolların abartı derecede darlığına rağmen 1.5-2 yıl silmeden oynamıştım.Ne yazık ki seri her oyununda birşeyler kaybetti.Underground yeni bir soluk dense de ilk Underground'dan Most Wanted'e dek aynı oyunun makyajlanmış halini oynadığımız zannına kapıldım. NFS ilk kez birşeyleri değiştiremeye çalışıyor izlenimi veriyor.Umarız bu aldatıcı bir makyaj değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 TDU yüzünden böyle bişey oldu bence. Online olayına girmişler çünkü, hem de baya ciddi bi şekilde. Verdiğim URLde social hede hödö videosunu izleyin anlarsınız. Pist falan var uzun zamandan sonra. Bu da ilginç tabi. Bütün oyunlar serbestliğe takmışken bakalım nası olacak... bi de High Stakes müthiş bi NFS idi, kaç oyunda anahtarına yaptığın yarışta gece giderken tabelaya çarpıp uçurdun diye farların patlar ve gece ay ışığında yolu görerek birinci kalmaya çalışırsın ki? [ Mesaj 05 Ekim 2007, Cuma - 19:57 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Grafikler guzel gorunuyor görünmesinede bu oyunun isteyecegi config ne olabilirki.Sitede yazmamıslar yada ben göremedim, mesela Dx10 destekliyormudur acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 nfs II se fzr2000 pioneer gerisi yalan :P [ Mesaj 05 Ekim 2007, Cuma - 23:08 tarihinde, slickers tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 FZR2000 onun adı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Benim favori NFS oyunum Motor City'dir.Ondan aldığım zevki hiçbir yarış oyununda alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 TRye gelmedi ki o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Demosu ne zaman çıkar ki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 NFS2 SE'yi nextgen olarak yeniden yapsınlar, hepsine çakar. Arcade racing'in doruk noktası ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Arcade oyun mantığının böbreğini patlatmış oyundur o başka ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 heyecanla bekliyoruz. ama 5600 ekran kartıyla beklesem kaç yazar, o da ayrı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 PS2 ye'de çıkıyormuş . PC den zevk almassam (görüntü hz vs.) ps2 denicem xD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 most wanted falan iğrentçi ps2de yav.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 NFS2SE de şifre yazıp semi truckla oynamaca roxors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar