Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Bana uyar =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 daha önce yazdığım, sitede yayınlanmış olan bir öykü ile katılabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 E öyle ne anlamı kaldı ki... Bilmiyorum yani herkes öyle istiyorsa uyar tabii ki de... Bence yarışma düzenliyorsak herkesin yeni birer hikaye yazması gerekir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Belli bir konu verilir, belli bir karakter sayısı verilir. Geriye de kendi üslup ve yeteneğini konuşturmak kalır yarışmacılara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Antimodes52 Wizardofoz Ghost_boo Darkrider Deadwoll Messor Duende GERGE Dasaa Gilean Xaenin Senarious Ardeth Asteroth pekaziz Sensible zgrw St_Dreamer Böyleyiz şincik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 juriler katılan kişilere torbadan konu çeksin :D (abarttım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Beni de yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Ben de katılmak istiyorum . Gerçi hemen olmayacaksa, bu ayın 6sına kadar finaller var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 konu belirlenecekse tamam ozaman. ben dağınık herkes kafasına göre yazıcak zanlettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Herkes adresini de yazarsa sevinirim. Hani yazı yazamayacak hale gelmesi gerekenler olabilir o bakımdan *=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 yok açık adres, ev adresi :D (geyik yapıyorum bu arada yazmayın, sadece patiler okumuyor burayı, kötü niyetli kızlar da okuyor olabilir.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 hehe özelden dağıtın msnlerinizi pişman olan çok tanıdım. Bir arkadaş okul forumumuza koymuştu msn'ini 20 üye mi ne vardı aktif onlar ekler konuşur,kız varsa çıkarım (mantık ?!?!) diye.3 günde 70 kişi ekledi,60 sitede hiç gözükmemiş kişiler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 bende katılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ben de katılabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 ee ne oldu yarışmaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 ÖSS yaklaştı, ben yalan oldum :) ÖSS'si olmayan biri organizasyona el atsa da, ortada kalmasa yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Abi ÖSS çoğu kişi de var,ben dahil.ÖSS'den sonra hep beraber düzenleriz rahat rahat. Yani tahminen 20 Haziran gibi herşeyi belirler yarışmayı başlatırız. Ne dersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Acelemiz mi var ki hemen hop yarışma yapıyoruz bir ahftaya yazı yazlım. Bitisn şu arkadaşların OSS'si sonra rahat rahat yazarım yazılarımızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Hadi millet hepiniz kazanın istediğiniz bölümlere de bir an önce başlayalım şu yarışmaya. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Evet sınav en sonunda bitti, bir önce yarışmanın şartları, konusu vs. gibi konuları tartışsak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Tartışarak olmaz bu iş - başlayamazsınız. Aranızdan birini şeçin, o herşeye karar versin. Paticik'te işler sadece mutlakiyet ile yürüyebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 öss yalanı bitti şimdi ne oldu yarışma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Evet artık başlayabiliriz yarışmaya. Ancak birilerinin el atması lazım anında, nitekim ben mezuniyet konuşması, diploma töreni, ingiltere üniversite işleri, mezuniyet balosu bilmemne derken hala pek rahatlamış değilim. Kim ilgilenir ÖSS'si bitmiş falan insanlardan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar