Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 sulanma vururum seni malik ! o benim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 yapma be,kavga edilecek kadar da bi kız değil =P yiğidin hakkını yeme ama öldür de . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 uehueh seviyorum o tipleri nedense :) hayır birde dizide oynadığı karakter aslında tam istediğim tip,nasıl desem,öyle işte :) bkz. dizideki karakterin karakterine aşık olma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Dizide önemli olan şeydir aslında. Karakterleri sevdirmek zorundasın. Bunu başarırsan dizi tutar. Bu dizidede karakterlerin kimyası çok iyi. Birbirleriyle olan etkileşimleri iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 valla bilmem alamanci falan ama asli (pelin Karahan) benimdir :D birakmam kimseye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 aşkım tv de asşfkasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Tamamdır, dizi official olarak beni sarmış bulunuyor hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Bende bu bölümünü baya beğendim. Heralde izledikçe kendine çekecek. Yaz aylarındaki boşlukta gayet izlenebilecek bir dizi. Müziği de ayrı bir hoş zaten kendine bağlıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Hoş diziymiş ya ben berbat ötesi bi şey bekliyodum. Oturup izledim bi süre, iyi de vakit geçirdim hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 mine çok tatlı dimi abisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Dawson's Creek'in kopyası olmuş resmen, dizi için kullanılan müzikler fena değil. Pinhani yapıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Kim bu Pinhani ya, herkes "pinhani yapıyor süper" hiç yok ortada bu pinhani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Mine rulz plz. Biraz sert kız olayı var ama yola gelir yakında sdfdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Pinhani'nin toplasan 3 tane güzel şarkısı var zaten,bu şarkı da çok iyi gitmiş ama.Diziyi ilk izledim hemen pc'ye koştum dinleyesim geldi :) Şarkıyı arayanlara Pinhani - Hele Bir Gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Grey's Anatomy - Doktorlar The O.C - Duvar Dawson's Creek - Kavak Yelleri nereye kadar böyle orjinallerinin yandan yemişi taklit diziler yapıcaklar çok merak ediyorum [ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 01:04 tarihinde, Evr tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 sonucta unuttugunuz birsey var bu ulkede 3 bolumden sonra rating yuzunden ne kadar guzel diziler sona erdi. Adamlar daha once tutmus ve turkiyede izlenmis birseyi turkiyeye uyarlaryip yayinliyorlar iste(Dawson's Creek) Ben ki cok buyuk bir dawson fanatigi idim bu diziyi izliyorum (asli :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 ben ısrarla lost'un yan sanayi versiyonunu bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 abi bence çekmesinler,çok kötü olur. Türkiye şartlarında belki tutulmaz ama Six Feet Under tarzında bazı şeyleri sorgulayan bir diziye ihtiyacımız var. Herşeyden çok benim görüşüm Simpson,South Park,Family Guy,American Dad tarzında büyüklere özel animasyonlar olmalı.Yukardakileri eleştirmeli,halkı göstermeli.Gerçi bizde 2 gün sonra RTÜK çakar damgayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 dizi nerde çekiliyor? Çünkü İzmir e yakın bi yerdeler.Çeşmede değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 urla'da çekiliyor deniz çok tatlı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 blackchaos bak mine benim cinayet çıkar ona göre haftayada 60.yıla dizi çekimine gidicem foto koyarım artık çatlarsın sende dimi :) şaka bi yana cidden çekimlere gidip mine yi kaçırmayı düşünüyorum yardımcı olucaklara duyurulur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Ya kacirmak kolay da sonrasinda kan cikar asfdsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 mine güzel deil ki 9,3 kilo verirse belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Aslı'yı bana bırakın gerisine karışmayın ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 aslıya dokunma dark! *silahını doğrultur!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar