Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kavak Yelleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
uehueh seviyorum o tipleri nedense :)

hayır birde dizide oynadığı karakter aslında tam istediğim tip,nasıl desem,öyle işte :)

bkz. dizideki karakterin karakterine aşık olma...
Mesaj tarihi:
Dizide önemli olan şeydir aslında. Karakterleri sevdirmek zorundasın. Bunu başarırsan dizi tutar. Bu dizidede karakterlerin kimyası çok iyi. Birbirleriyle olan etkileşimleri iyi.
Mesaj tarihi:
Bende bu bölümünü baya beğendim. Heralde izledikçe kendine çekecek. Yaz aylarındaki boşlukta gayet izlenebilecek bir dizi. Müziği de ayrı bir hoş zaten kendine bağlıyor :)
Mesaj tarihi:
Pinhani'nin toplasan 3 tane güzel şarkısı var zaten,bu şarkı da çok iyi gitmiş ama.Diziyi ilk izledim hemen pc'ye koştum dinleyesim geldi :)

Şarkıyı arayanlara
Pinhani - Hele Bir Gel
Mesaj tarihi:
Grey's Anatomy - Doktorlar
The O.C - Duvar
Dawson's Creek - Kavak Yelleri

nereye kadar böyle orjinallerinin yandan yemişi taklit diziler yapıcaklar çok merak ediyorum

[ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 01:04 tarihinde, Evr tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
sonucta unuttugunuz birsey var
bu ulkede 3 bolumden sonra rating yuzunden ne kadar guzel diziler sona erdi.
Adamlar daha once tutmus ve turkiyede izlenmis birseyi turkiyeye uyarlaryip yayinliyorlar iste(Dawson's Creek)
Ben ki cok buyuk bir dawson fanatigi idim
bu diziyi izliyorum (asli :D )
Mesaj tarihi:
abi bence çekmesinler,çok kötü olur.

Türkiye şartlarında belki tutulmaz ama Six Feet Under tarzında bazı şeyleri sorgulayan bir diziye ihtiyacımız var.

Herşeyden çok benim görüşüm Simpson,South Park,Family Guy,American Dad tarzında büyüklere özel animasyonlar olmalı.Yukardakileri eleştirmeli,halkı göstermeli.Gerçi bizde 2 gün sonra RTÜK çakar damgayı.
Mesaj tarihi:
blackchaos bak mine benim cinayet çıkar ona göre haftayada 60.yıla dizi çekimine gidicem foto koyarım artık çatlarsın sende dimi :)

şaka bi yana cidden çekimlere gidip mine yi kaçırmayı düşünüyorum yardımcı olucaklara duyurulur :D
  • Yeni Oluştur...