Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gerçekten Önemli!


Soulbringer

Öne çıkan mesajlar

Bakın aşağıda yazıcağım olayda lütfen geyik yapmadan içten yardım edebilicek olanların birşey yazmasını rica ediyorum.

Bir kızla tanıştım gerçekten ;çok güzel bir gündü geçen hafta sonu duman konserinin çıkışında sabaha kadar dışarıda konuştuk ...

Konsere o da girmediği için bu konuşma baya uzadı.Telefonlar alındı konuşma her gecen gün fazlalaştı.Biliyorum biraz garip neden bunu anlatıyorsunuz diyeceksiniz biraz bekleyin konuya geliyorum.

Dün benimle buluştu.Tanrım kalbim durucak gibi oldu.Çünki ona karşı birşeyler hissettigimi anladım.Onunda hislerini konuşup söylemesi beni mutlu etmişti ki.Ama sözcüğü beni yıktı attı;

3 senelik derme çatma bir ilişkisi oldugunu anlattı.Şimdi ilişkisinde artık ne bır heyecan ne de bır sevgı oldugunu sadece vefalı oldugu ıcın surdugunu yıneleyıp durdu.

Çok mantıklı sekılde sunu sordum.Benım statum ne olucak bu konuda?KIz bana asık oldugunu ve hoslanmanın otesınde bırseyler hıssettıgını ruh ıkızı oldugumu yıneledı ve ona zaman tanımamı ama bu zaman ıcınde onunla bırlıkte olmamı ıstedı.

Şimdi kafam gercekten karıştı.Çünki hayatımda ilk kez aşkı taddığımda canımı Tanrı yakmıştı bizzat.Bu seferde dolaylı yoldan yanarsa toparlanamamaktan korkuyorum.

DÜşünsenize bir yerde 3 senelik bir ilişki bir yerde 1 haftalik.
Düşünceleriniz nedir söylerseniz saygı ve onur duyarım...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§
What if God was one of us
Just a slob like one of us
Just a stranger on the bus
Trying to make His way home
....................................................
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 senelik bi ilişki varsa ortada ve kız sana böyle bir tavırda yaklaşıyosa başarısız bi ilişkidir-ki başarısızmış zaten- ve seni aynı zamanda bir kurtarıcı olarak görüyodur. çekinicek bi durum yok ortada. Bu işler sırayla önce ben vardım gibi bi mantıkla yürümez zaten. Sıkma canını olur bu iş...[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gerçekten önemli bişi değilmiş ehehe
ben de ciddi sağlık sorunları veya ona benzer bişi zannetmiştim..

dediğim gibi "ayağını sıcak, karnını tok, kafanı serin tut." Yatarken sırtını örtmeyi de unutma :)

İlişki abi bu sonuçta. Sen kızdan veya kız senden sıkılana kadar devam eder. Sonra "elveda" diyceksin çekip gitçeksin. Bu tür topiclerden sıkılmaya başladım :)

Ben bu yüzden şimdiye kadar tek kızla çıkamadım. Bunun bir ilişki değil de aşk olduğunu sandım. Oysa ilişki gözüyle bakanlar her gün bir kızla çıkıyor. Sonuçta sana kalmış hangisini seçeceğin.
Bazıları erkek arkadaşından sıkılınca başka bi erkeğe yavşar. Güzelliğini kullanarak onu tavlamaya çalışır.
Yani demek istediğim şu. Kızı istiyorsan canını sıkma. Git onla birlikte ol hep. "Yok acaba geleceği nolcak, acaba benim hakkımda ne düşünüyor" Bunların hepsi boş iş. Evlenmiyceksin ki. Elbet her ilişki biter...[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!!
(İmzamı iyi oku, çok şey var)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Olmasın bence o iş, hani baştan moral bozmak gibi olmasın ama tercihleri ve istekleri konusunda bu kadar kararsız veya kararlarını uygulama konusunda bu kadar iradesiz bir kız konusunda iyi bir değerlendirme yapmalısın bence.

Daha kötü senaryo; 3 seneyi kesip atmaya değip değmeyeceğinden emin olmadığı için kesin konuşmuyor olabilir, ki bu da bence hem sana, hemde senden daha büyük ölçüde 3 senesini verdiği ilişki ve insana saygısızlıktır.

Höerh sabah sabah fazla mı ters baktım olaya nedir?[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bi de şöyle bi durum olamaz mı nefrcim acaba..
Kız o kadar iyi bi kız ki -saf mı desek evet evet saf diyelim- kendine aykırı davranan kendi olmasını engelleyen biri ile beraber olmasına rağmen arkasında bir süre olduğu için ayrılmayı göze alamıyor, eğer böyle birşey yaparsa kötü bir insan gibi kendini hissedeceği için bunu yapmıyor. Fakat karşısına öyle biri çıkmış ki -bak bak- bunların haricinde bir insan olduğu gibi o erkekten ayrılmasının iyi birşey olacağı hususunda da kendini ikna edebilecek türden birisi. Yani.. Gayet de mümkün sanki...[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 02 October 2003 12:15 tarihinde demiş ki:
...kendine aykırı davranan kendi olmasını engelleyen biri ile beraber olmasına rağmen arkasında bir süre olduğu için ayrılmayı göze alamıyor


Fazla iyimser olmadı mı horasçıım? =]

Olabilir ama tabii, neden olmasın. Zaten aslında her ilişkide iyimser olmak ilişkiyi ayakta tutmanın tek yolu, kötümserliğe kaçığınız anda problem yoksa bile oluşuyor.

Evet kahvemi sigaramı içtim biraz kendime geldim, daha mutlu ve olumlu bir insan oldum =][hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 02 October 2003 11:13 tarihinde demiş ki:
Git söyle erkek arkadaşına seni sevmiyo beni seviyo düş sevgilimin yakasından de.
Hemen düello teklif edecektir.Kabul et.[hline]i love this game!
ICQ :3500388

adam gala gecmeyın demıs ılk postda boyle gelmıs hey allagım ya[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir...
William Shakespeare
Çevremizi Temiz Tutalim...
icQ=150389142


Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle aşk denilen şeyin kimyasal reaksiyonlar olduğunu hiç bir zaman aklından çıkarmaman gerekiyor. Şayet amacın iyi vakit geçirmek, belli bir süre için çok mutlu olmaksa aşık olmakta hiç bir sakınca yok hatta çok büyük yararlar var. Ancak şunu göz önünden çıkarmamak gerekiyorki şayet kavuşamamak gibi bir etken yoksa bütün aşklar bir gün biter. Bir süre sonra şayet şanslıysan ve doğru insanı bulmuşsan bağlanmaya döner. Doğru insanı bulamamışsan ise bir yerden sonra kopar ki aşkın 2 yılda bittiği bir yılda ayrılsak mı ayrılmaksak mı diye debelenmeyle geçeceği düşünülecek olursa bence o kızın diğer çocuk ile olan ilişkisi gerçekte bitmiş demektir.

Şimdi bir kez daha aşık olup sonu hüsranla biterse toparlanamya bilirim demişsin ki bu bence eski ilişkini hala düşündüğün anlamına geliyor. Hala o eski kişiye bir şekilde aşıksın galiba (eldeki kısıtlı veriyle yanlış yorumlara varmak tabii ki mümkün). Öncelikle onu kafandan atmadan başka bir ilişkiye başlamak ne kadar sağlıklı onu sorgulamak lazım. .canımı tanrı yakmıştı bizzatdan kastın onun ölmesi ise hiç bir kadın ölü başka bir kadın ile mücadele edemez. İçinde onu taşıdığın sürece (aşk anlamında, gülümseyerek anmaktan bahsetmiyorum) birlikte olacağın kişide hep onu arayacağından mutlu olman çok zor. Her insanın farklı iyi yönleri, farklı kişilikleri olduğunu es geçmen kuvvetle muhtemel.

Diyelim ki üst parargraftaki çıkarımlarım yanlış, o zaman korkmadan onunla olmaya bak derim. Ancak o uzun ve yıpratıcı bir ilişkiden daha yeni yeni çıkmaya başladığına göre vakte ihtiyacı olması çok doğal. Nasıl sen incinebiliyorsan onunda şu an çok incinmiş olması kuvvetle muhtemel. Bu sebepten bir süre arkadaşa yakın bir şekilde görüşseniz hem onun için daha iyi olur hemde sende onu çok daha iyi tanıma fırsatı bulursun. Aranızda sadece kimyasal tepkime olan aşk mı yoksa cidden bir uyum da var mı bunu tartabilme fırsatın olur.

Kıssadan hisseye her şart altında hem ona hemde kendine biraz süre tanı derim. Bırak hem o düşünelerini iyice bir tartsın hemde sen tart. Şayet uzun süreli sağlam bir ilişki üstüyorsan bu acıların hemen arkasına alınan düşünülmemiş, belkide sadece acını hafifletmek için alınmış ani kararlar ile pek olmaz.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Llama, 02 October 2003 12:40 tarihinde demiş ki:
said:
Fistan, 02 October 2003 11:13 tarihinde demiş ki:
Git söyle erkek arkadaşına seni sevmiyo beni seviyo düş sevgilimin yakasından de.
Hemen düello teklif edecektir.Kabul et.[hline]i love this game!
ICQ :3500388

adam gala gecmeyın demıs ılk postda boyle gelmıs hey allagım ya[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir...
William Shakespeare
Çevremizi Temiz Tutalim...
icQ=150389142


forumda da kisisel atisma olmamasi gerekir ama boyle mesajlar geliyor. hey allagim hey.

[Bu mesaj dark-dr tarafından 02 October 2003 14:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Birliktelikler için size iki ilke vereyim.
Delice aşık olduğunuz biriyle beraber olsanız da en sonunda olacak tek şey kaosa sürüklenmektir. Elde kalacak olan tek şey beraber geçirdiğiniz güzel zamanların hatıraları olur. Aşık olduğunuz kişiye kavuşmak aslında hayatın en büyük kumarıdır, insan "aşk" denen uykudan uyanınca çok seyrek mutlu olur.
Bence sevdiğiniz ve saygı duyduğunuz bir insanla birlikteliğinizi yürütün, bir insana illa ki körce aşık olmak gerekmez, çünkü gözleriniz eninde sonunda açılacaktır.
Hmm baştaki konudan uzaklaştık, bence kız sana bunları diyorsa iki seçenek var. İlki kızın dediğini yap ona destek ol, yanında ol, bunu yaparsan kızın karar verme süreci hızlanır. Ama RİSK aldığını belirteyim, kız seni sittir edebilir de, veya en kötüsü seni bir atlama tahtası olarak kullanır. Bu ne demek? Kız ilişkiden sonraki boşluğu seninle doldurur, yaralarını sarıp kendine geldikten sonra her şeyi bitirir. Veya çok mutlu olur çoluk çocuğa karışırsınız. umarım ki mutlu olun, sen kıza destek ol, kendine de dikkat et, kötü senaryolar gerçekleşirse üzülme diye...[hline]Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçekten ilginiz alakanız ve konuya dikkatli eğiliminiz hatta doğruyu soruşturup inceleyip sunmanız beni yeniden bir aile bireyi olduğumu hissettirdi.Gerçekten tüm anlatıcılara teşekkürler şu an herşey iyi gidiyor...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§
What if God was one of us
Just a slob like one of us
Just a stranger on the bus
Trying to make His way home
....................................................
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...