Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne yapmalıyım?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar 3 ay sonra 4 yıl kadar bir süre için Amerikaya ayrılıyorum. Fakat bir kız var ki onu çok seviyorum ve ne yapacağımı bilemiyorum. Hani düşüncelerimi söylesem şunun şurasında 3 ay kaldı yürüsede. Sizce söylemeli miyim yoksa eskisi gibi arkadaşça yürütmeli miyim. İçim içimi yiyor, lütfe yardım edin!!!

Not: bunu bu saatte bu kafa ile düzgün türkçeyle yazmaya çalıştım bir yanlışım varsa affedin.
Mesaj tarihi:
Şu hislerini söyleyemeyenleri de anlamıyorum , çok şey anlamıyorum bu gece . Niye söylemiyorsun , niye çekiniyorsun ? Ayıp bişey mi ? Yoo . E sen ona karşı bişeyler besliyorsun diye senle muhattabını kesecekse zaten senin kazancın , onun kaybı olur . Bu kadar çok düşünmeye gerek yok , sağlığa zarar .
Mesaj tarihi:
Ya aslında ben değiştiriorum fikrimi.
Söyleme niye söylicen ki. Zaten Amerika'ya gideceksin 4 seneye kim kalır... Boşuna söylemiş olursun. Onu unutman da kolay olur eğer Amerika'dan birini bulursan.
Mesaj tarihi:
Bilemiyorum ya sanırım söylicem, fakat sonucu nasıl olacak bilemiyorum. Neyse çok rahatsız ediyor bu durum beni en azından bi rahatlamış olurum.
Mesaj tarihi:
Orada ne mi yaparsın? Etrafı görüp, gezip, eğlenip, eğitim / iş neyse artık onla uğraşmayı bırakıp, bilg. başında mail beklersin..

Bilg. sağ alt köşesinde biling biling diye çıkan kutular görürsün gaipten :p
Mesaj tarihi:
ahhaha sandalyeden düşürüyodun beni...seni abim olarak görüyordum...puhauhahdua

olumlu bir cevap alacağıma inanıyorum bu arada...fakat ne olacağı belli olmaz...

bu arada söylemeyi unuttum o da amerikaya gidiyor aynı zamanda, fakat bambaşka eyaletlerde olucaz o yüzden çok bi değişiklik yok yani durumda...

evet ben baştan nie söylemedim bunu?...
Mesaj tarihi:
sonuç olarak bu olayın geleceği çok parlak gözükmüyor iki durumda da diyerekten ben kendimi hafif bir karamsarlığa boğayım....

yok ama cidden, xmas break filen olmaz ben öyle dayanamam...
Mesaj tarihi:
Söyleyince rahatlayacagini ve degecegini düsünüyorsan, söyle.
Belki bu 4 sene icinde beraber olma gibi bir sansiniz olmaz ama belki 4 sene sonunda birseyler olabilir, kim bilir.
Söyle, ilerde pisman olmamak icin.
  • Yeni Oluştur...