Chorap Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Arkadaşlar 3 ay sonra 4 yıl kadar bir süre için Amerikaya ayrılıyorum. Fakat bir kız var ki onu çok seviyorum ve ne yapacağımı bilemiyorum. Hani düşüncelerimi söylesem şunun şurasında 3 ay kaldı yürüsede. Sizce söylemeli miyim yoksa eskisi gibi arkadaşça yürütmeli miyim. İçim içimi yiyor, lütfe yardım edin!!! Not: bunu bu saatte bu kafa ile düzgün türkçeyle yazmaya çalıştım bir yanlışım varsa affedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Şu hislerini söyleyemeyenleri de anlamıyorum , çok şey anlamıyorum bu gece . Niye söylemiyorsun , niye çekiniyorsun ? Ayıp bişey mi ? Yoo . E sen ona karşı bişeyler besliyorsun diye senle muhattabını kesecekse zaten senin kazancın , onun kaybı olur . Bu kadar çok düşünmeye gerek yok , sağlığa zarar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 soyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Söyle ya ne olacak,sonra içinde kalır yıllar boyu pişmanlık yaşarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Söyle söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 benzer bir durumdayım ben de..ama benimkinde kız maerikaya gidiyo ben kalıyorum eehueuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 söyle içinde kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 söyleme unut gitsin amerikaya gidicekmişsin zaten orada daha iyisini bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Ya aslında ben değiştiriorum fikrimi. Söyleme niye söylicen ki. Zaten Amerika'ya gideceksin 4 seneye kim kalır... Boşuna söylemiş olursun. Onu unutman da kolay olur eğer Amerika'dan birini bulursan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Bilemiyorum ya sanırım söylicem, fakat sonucu nasıl olacak bilemiyorum. Neyse çok rahatsız ediyor bu durum beni en azından bi rahatlamış olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Söyleme söyleme, söylersin, olumlu bir cevap alırsın, sonra Amerika'da için içini yer :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 off bende işte onu düşünüyorum şimdi son zamanlarda pek bi yakınlaştık, söylersem ve pozitif bi cevap alırsam oralarda naparım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Orada ne mi yaparsın? Etrafı görüp, gezip, eğlenip, eğitim / iş neyse artık onla uğraşmayı bırakıp, bilg. başında mail beklersin.. Bilg. sağ alt köşesinde biling biling diye çıkan kutular görürsün gaipten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 ahahah doğru diosun...o da olmaz zaten, yani olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Tabi bu olumlu bir cevap alman koşulu ile :p Ya da "Rezillllll, ben seni abim olarak görüyorum, öğğğğ, böğğğ" diye bir cevapta alabilirsin tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 ahhaha sandalyeden düşürüyodun beni...seni abim olarak görüyordum...puhauhahdua olumlu bir cevap alacağıma inanıyorum bu arada...fakat ne olacağı belli olmaz... bu arada söylemeyi unuttum o da amerikaya gidiyor aynı zamanda, fakat bambaşka eyaletlerde olucaz o yüzden çok bi değişiklik yok yani durumda... evet ben baştan nie söylemedim bunu?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 olsun artık xmas, spring break falan takılırsınız beraber :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 sonuç olarak bu olayın geleceği çok parlak gözükmüyor iki durumda da diyerekten ben kendimi hafif bir karamsarlığa boğayım.... yok ama cidden, xmas break filen olmaz ben öyle dayanamam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Dayanma zaten, orada kısmetin açılır merak etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Ben bişey beklemiyorum ordan, sadece burdakini oraya taşıyabilsem istiyorum ama imkansız işte. Ohoo yoksa kız mı kalmadı hede hödö... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 gitme amerikaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Söyleyince rahatlayacagini ve degecegini düsünüyorsan, söyle. Belki bu 4 sene icinde beraber olma gibi bir sansiniz olmaz ama belki 4 sene sonunda birseyler olabilir, kim bilir. Söyle, ilerde pisman olmamak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Evet söyliycem sanırım...neyse saolun bakalım ne olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Söyle söyle, sonra çok ah vah edersin, cevabı ne olursa olsun kazanan sen olacaksın emin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 @Gillean Abi ben olayı çözdüm senin kıza chorapı ayarlayalım amerikada takılsınlar sende chorapınkine nasıl ? sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar