Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Varmı giden patiden? Ben gidiyorum bir arkadaşım ile. Bir aksilik cıkmaz ise kesin. Fransa'da olan patilerde gelebilir sanırım? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 kornun o grupların arasında işi yok, bi de en başa koymuşlar, yazıklar olsun :) tcık tcık tcık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 aboww festivale bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 [spo][/spo] [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 02:44 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Atheist, CYNIC. Ayaküstü bunalıma girdim ben burda. Sinik lan =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Ne kadar inceymişim lan , anaaam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Tarihe göre eğer o sırada fransada olabilirsem kaçırmam asla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Fransadayim ama ayin 25inde final haftam basliyor,uff aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 OHŞ BU NE LAN gruplara bak O.o atheist, cynic, slayer, dark tranquility, pain of salvation, megadeth, children of bodom, vader, chimaira, amon amarth, aborted, behemoth, blind guardian koymayın böle şeyler plx :/ hangi tarihte hangi şehirde vs? [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 09:50 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Herşey güzelmiş, wacken yerine buna mı gitsek dicem de korn nedir, yazım hatası mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konserleri sevabına yapmıyorlar, Korn da bunun ürünü. Bir tane Korn koyup oradan gelen parayla x tane az bilet sattıracak nitelikli grubu tarifeye ekleyebiliyorlar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 oha, sacları örgülü cocuk cok karizma duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 bgyi küçük kornu büyük yazanlar utansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar