Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stephen Kinge yakın yazar Önerileriniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
3 aylıgına evden uzak olacagım bilgisayarda olmayacak yanımda. baya boş zamanım olacak yanıma baya bir kitap stock yapıp gideyim diyorum
tarz olarak Stephen King'e yakın yazar ve kitaplarını tavsiye edebilirmisiniz..şöyle 15-20 kitapla gideyim diyorum :)
Mesaj tarihi:
love ve poe tmm clive baker hiç okumadım undyingide bitirememiştim :P clive bakerın türkçeye cevrilmiş kitabı varmı ? hiç görmedimde kitapcılarda
Mesaj tarihi:
Anne Rice'a +1

Ama Stephen King yanlış seçim bence, çerez gibi kitapları abi, 1 gün sürmüyo kararlı bir şekilde okursan. Kara Kule serisini bilemiyorum ama Stephen King'in kitaplarının hiçbiri öyle fazla dayanmaz yani =)
Mesaj tarihi:
John Grisham - Kings of Torts, The Partner, The Broker tavsiye edilesi.
Onun disinda bildigim yazarlari yaziyim,
John Carpenter, normalde senarist kendisi, baya filmleri de var. Kitaplari da olabilir diye düsündüm. Bi bakmak lazim.
Dan Brown' u da zaten bilirsin, Illuminati iyidir. Angels and Demons ve The Da vinci Code (filmi izlemisindir muhtemelen)
Mesaj tarihi:
hm.
yani stephen king gerçekten ultra bi yazar. korku istemiyor, o tür bi yazar istiyosan zor.

ama stephen king sevenlerin ortak olarak sevdiği bi yazar var, o da jerzy kosinski

ayrıca her zaman için jack london iyi bi tercihtir.

yine ayrıca, bi fotoğraf makinesi alıp bisürü fotoğraf çekebilir, referans, texture ve brush hazneni geliştirebilirsin :)
Mesaj tarihi:
oh oh..cok saolun..kitapevini zengin edicem :)

horace konuyla alakası falanda yok ne güzel geldi aklına foto olayı azına saglık b@b ne varsa cekeyim ben arşiv genişlesin., hergün bodysalonunda olacagım için anatomi kusarım inşallah gelince :) kaslı kaslı pehlivan gibi birsürü adamın arasında.mann gegen mann olmayalımda.
Mesaj tarihi:
kara kule yi okumanı tavsiye ederim her kitabinda küfürler edip ağladıgım beni çok üzen ve çok sevindiren ayrıca tütün sarmaya başlatan süper bir kitap
Mesaj tarihi:
grange demiştim önceki postumda, grange cinayet romanları yazar. stephen kinge benzetmem oradan gelir yani cinayet romanı istiyorsan jean cristoph grange mükemmeldir
Mesaj tarihi:
neildan isimde yazalım hemencecik.

american gods
stardust
neverwhere

ben american gods'tan başlamanı önerim.

ama gönlünden ne kopar bana dersen, al Ursula k. Leguin leri alfebetik sirayla oku işte =)
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...