Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 3 aylıgına evden uzak olacagım bilgisayarda olmayacak yanımda. baya boş zamanım olacak yanıma baya bir kitap stock yapıp gideyim diyorum tarz olarak Stephen King'e yakın yazar ve kitaplarını tavsiye edebilirmisiniz..şöyle 15-20 kitapla gideyim diyorum :)
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 ayrıca S.Kingde önerebilirsiniz okuduklarımı elerim aradan. kara kuleyi okumadım mesela hala 7 tane izbandut gibi kitap
ulfang Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 valla ben Lovecraft okumayı planlıyorum tüm eserlerini toptan alıcam para kasıp
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Lovecraft oku derim ben de.. ama stephen king yanında fazla masum kalıyor söyliyim baştan
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 clive baker, Poe
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 love ve poe tmm clive baker hiç okumadım undyingide bitirememiştim :P clive bakerın türkçeye cevrilmiş kitabı varmı ? hiç görmedimde kitapcılarda
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 baker +1 kara kule king`in her zaman yazdiklarinin biraz disindadir. tur olarak. yoksa her kitabinda neredeyse kara kule`ye bir gonderim var, o acidan baya icinde.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Anne Rice ile Peter Straub'da okuyabilirsin.
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Anne Rice'a +1 Ama Stephen King yanlış seçim bence, çerez gibi kitapları abi, 1 gün sürmüyo kararlı bir şekilde okursan. Kara Kule serisini bilemiyorum ama Stephen King'in kitaplarının hiçbiri öyle fazla dayanmaz yani =)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 King'in korku olmayan kitapları çok güzel. Hearts in Atlantis'i tavsiye ederim. En güzel kitabı bence.
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Dean R. Koontz hoştur. Okuyalı yıllar oldu gerçi ama seviyorsan S. King türünde, hoşuna gidecektir.
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 John Grisham - Kings of Torts, The Partner, The Broker tavsiye edilesi. Onun disinda bildigim yazarlari yaziyim, John Carpenter, normalde senarist kendisi, baya filmleri de var. Kitaplari da olabilir diye düsündüm. Bi bakmak lazim. Dan Brown' u da zaten bilirsin, Illuminati iyidir. Angels and Demons ve The Da vinci Code (filmi izlemisindir muhtemelen)
duende Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Jean-Christophe Grange tavsiye ederim özellike Siyah Kan'ı ama diğerleride olur
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 hm. yani stephen king gerçekten ultra bi yazar. korku istemiyor, o tür bi yazar istiyosan zor. ama stephen king sevenlerin ortak olarak sevdiği bi yazar var, o da jerzy kosinski ayrıca her zaman için jack london iyi bi tercihtir. yine ayrıca, bi fotoğraf makinesi alıp bisürü fotoğraf çekebilir, referans, texture ve brush hazneni geliştirebilirsin :)
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 oh oh..cok saolun..kitapevini zengin edicem :) horace konuyla alakası falanda yok ne güzel geldi aklına foto olayı azına saglık b@b ne varsa cekeyim ben arşiv genişlesin., hergün bodysalonunda olacagım için anatomi kusarım inşallah gelince :) kaslı kaslı pehlivan gibi birsürü adamın arasında.mann gegen mann olmayalımda.
xieon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 kara kule yi okumanı tavsiye ederim her kitabinda küfürler edip ağladıgım beni çok üzen ve çok sevindiren ayrıca tütün sarmaya başlatan süper bir kitap
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 ulan salakmıyım neyim gittigim yerde kitapcı yok sanki hehe..askalsın burda yıgın yapıp bavulu şişirecektim heybeye.
duende Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 grange demiştim önceki postumda, grange cinayet romanları yazar. stephen kinge benzetmem oradan gelir yani cinayet romanı istiyorsan jean cristoph grange mükemmeldir
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 neildan isimde yazalım hemencecik. american gods stardust neverwhere ben american gods'tan başlamanı önerim. ama gönlünden ne kopar bana dersen, al Ursula k. Leguin leri alfebetik sirayla oku işte =)
bya Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 korku değil ama muhtemelen seversin richard matheson'un ben efsane'si var oku derim.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 ben, efsane mükemmeldir, bence de oku.
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Jean Christophe Grange ama tüm kitaplarını üst üste koy öyle oku en başa Leyleklerin Uçuşu'nu en sona da Siyah Kan'u oku : Maksimum etki yapacaktır
Öne çıkan mesajlar