Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Roberto Carlos Gerçekleri(ajansspor'dan alıntıdır)


Mumu

Öne çıkan mesajlar

Bayağı bir sallama var, hani arada gerçekler de olsa da 1 gerçeğe 10 yalan katmışlar.

said:
"Fakat ters tepti. Bunun üzerine Real’e rest çekmiş Fenerbahçe’nin akla hayale gelmeyecek teklifini kabul ettiği halde Madrid’de kalmayı seçmişti.
Akla hayale gelmeyecek teklif yıllık 3 milyon 750 bin dolardı. Yani Beckaham’ın Real Madrid’den aldığı rakam kadar büyük."


Bu nasıl bir yalandır yahu, 3.750.000 dolar mı büyük. Adam senede 4.5-5, primleriyle 6 milyon dolar alıyo R.Madridden aşağı yukarı. Bunun mu hayalini kuracak?

said:
Hatta Brezilya Milli Takım kampında Türkiye konusu sıkça konuşuluyordu. Ronaldinho bile “Ben de bir gün Fenerbahçeli olacağım” diyerek ortalıkta dolaşıyordu. Parreira da o sıralar Carlos’a Fenerbahçe’yi anlatıyordu. Ki Parreira, Carlos’a Fener’de de birlikte çalışacağız diyordu. Aslında bilmiyordu, Yıldırım o sıralar, kilise köşelerinde Scolari ile görüşüyordu.

Yıldırım’ın Scolari ile görüştüğü Parreira’nın kulağına gidince Brezilyalı teknik adam bozuluyor ve Carlos’a da Fenerbahçe’nin çok değiştiğini söylüyordu. Sponsorlar, Real Madrid’de kalmak, hamile olan sevgilinin İspanya’da kalmak istemesi, Parreira’nın Fenerbahçe’nin değiştiğini söylemesi hepsi Carlos’un kafasını karıştırıyordu. Carlos sonunda kesin kararını vermişti. Türkiye’ye gitmeyecekti.


Eheh ortaya bi de Dallas katmışlar.

said:
Bu reklamlardan alınacak paylar ve Carlos’a verilecek paralar için avukatlarla da görüşmeler sürüyordu. Bu sıralar ortaya Chelsea çıkmış. Fakat İngiltere’de yaşayan menajerlerin Carlos’un Chelsea’ye gideceği balonunu şişirdikleri ortaya çıkmıştı. Zaten balon kısa sürede söndü.


Daha da iyi, FB'nin haberi balon değil ama Chelsea'nınki balon :) Ha bu arada R.Madrid'in Chelsea'yı sözleşmesi bitmemiş oyuncularına (ki burada örnek verilen 2 oyuncudan biri R.Carlos'tu şikayette) sarkıp akıllarına girmeye kalktığı için FIFA'ya şikayet ettiğini de unutmamak lazım :)

said:
Pasaliç sürekli Fenerbahçe ile görüşüyor ve Carlos’un Türkiye’ye gelmeye hazır olduğunu söylüyordu. Fakat Yıldırım bir kez Carlos’un ipini çekmişti. Asla O’nu takımda görmek istemiyordu. Kendisini hasta etmiş bununla yetinmemiş rezil etmişti. Pasaliç’e resti çekti ve Carlos’u istemiyorum dedi.


Ahahaha gittikçe daha de eğlenceli oluyor :) Aziz Yıldırım'a bak be... R.Carlos "Abi nolur ben FBde oyniyim" diye yalvarıyo oysa "Hayır asla, sürünn!" diye elinin tersiyle itiyo. Vay vay vay :)

said:
Bunun üzerine Boşnak menajer pılını pırtısını toplayıp, Akaretlerin yolunu tuttu. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ile görüştü. “İsterseniz Roberto Carlos’u Beşiktaş’a getiririm” dedi. Demirören şaşırmıştı, küçük bir araştırma yaptırttı ve 35 yaşındaki Carlos ile ilgilenmeye değer olmayacağına karar verdi. İhtiyar bir futbolcu için bu kadar para vermek enayiliktir dedi ve Pasaliç’e kibarca teşekkür etti.

Galatasaray ile görüşmeyi de düşündü Pasaliç fakat Cimbom’un içinde bulunduğu maddi sıkıntıları gözünde canlandırıp bundan vazgeçti. Yine ortada Fenerbahçe kalmıştı Roberto Carlos için talip. Gerçi talip değillerdi ama talip olmaları gerekiyordu çünkü işin ucunda 2 milyon dolara yakın para yatıyordu.


AHahaha, aklıma şey geldi, seyyar satıcı. Kapı kapı dolaşım "Abi R.Carlos lazım mı?" diye soruyo lol. Ne kadar elden ayaktan düşmüş öyle Carlos yazık ahahahah :)

said:
Baliç transferi nedeniyle Yıldırım sevdiği Pasaliç’e çok kızmıyor, (sevdiği adamı çok tutar Aziz Yıldırım. Asla yanından ayırmaz) onunla yine de görüşüyordu. Pasaliç son görüşmesinde Yıldırım’a “Başkanım, Carlos Türkiye’de oynamayı çok istiyor “demişti. Başkan da “sakatmış bir de zampara istemem” diyor. Bunun üzerine Pasaliç hemen onu tam teşekküllü bir sağlık kontrolünden geçirmeyi teklif ediyor.
Fakat bu sağlık kontrolü hiç yapılamıyor.


Zampara adam istemem, kızına koca adayı alıyo hazretleri :D

said:
2 sene Avrupa’da oynayacağı kesin Carlos’un bu takım yüksek ihtimalle Salzbourg olacak bu ekip. Büyük ihtimal değil kesin bildiğim ise Carlos’un 2 sene sonra Palmeiras forması giyeceği. Eğer sakatlıklardan ve zamparalıktan başını alabilirse!..


Hahahahaha son paragrafta da hikayenin ana fikri var: "Sakatlıktan ve zamparalıktan uzak durun, cici çocuk olun"

Eğlendim ben baya ya okurken çok sağol :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aklıma şey geldi, 2 sene önce Aziz Yıldırım, İTÜ'nün mü ne söyleşisine gidiyor. Böyle bayağı konuşuyorlar falan bu arada FB'nin ne kadar güçlendiğini ekonomik başarıalrı falan da anlatıyor, bugün her istediğimizi yapacak güçteyiz falan diyor vs vs... En sonunda da soruları ve istekleri alıyor.

Böyle ardarda "başkan bize beleş bilet ayarla bi maça" "başkanım CL kupası istiyoruz" "Bu sene şampiyonuz di mi" vs vs diye... Sora futbolcu transferleri falan istiyorlar. Bi bakıyolar adam hepsine olur olur olur diyip duruyo. En sonunda çocuğun biri kalkıp "Başkanım Ronaldinho'yu getirsene" diyor, Aziz bi duruyo, salonda sessizlik bi süre düşünüyo, herkes cevabı bekliyo.

"Valla o biraz zor ama, bakarız" :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hatta Brezilya Milli Takım kampında Türkiye konusu sıkça konuşuluyordu. Ronaldinho bile “Ben de bir gün Fenerbahçeli olacağım” diyerek ortalıkta dolaşıyordu.


Ahahahahaazuahahahaaaa lol :D:D:D

Abi insanın ileri derecede şizofren olması lazım böyle şeyler yazmak için. :D :D

Ronaldinho FB'li olcam diye dolaşıyormuş :D puahahaaa
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...