zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Değerli pati halkı, elimde 120$ para var. İşlemcim celeron 1700. 512 ram var. bu sisteme rağmen ben gidip bir GeForce 7600 gs alırsam elime birşey geçer mi? Yeni oyunları çalıştırabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 hayır. işlemcin yavaş [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 09:30 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 İşlemcini değiştir sen onun yerine bence olmadı daha sonra kendine yeni bir ekran kartı alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Peki en ucuz şekilde bilgisayarı adam etme nasıl olacak? 60 dolara celeron 3.06 işlemci buldum. Onu alsam işime yarar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 celeron niye alıyorsun ki ? şöyle düşün o hızla aynı olan p4 de 20 odada o hızla çalışırken, senin almak istediğin celeron 1 odada o hızda çalışır. yani ülkerin antep çikolata saatlik üretimi ile sarayın antep çikolota saatlik üretimi arasında fark var demi :) ama ikiside çikolata sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 işlemci ram ve ekran kartı alman lazım doğal olarak anakart da alman gerekicek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 o kart o işlemciye gitmez, işlemci alacaksan da c2d almaya çalış. en kötü pentium d al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 O sistem agpdir, eğer agp kart alırsan --ki bence 7600gs hala o sistemi sınırlayan kart olur-- yani işlemci sınır oluşturmaz, çok kısa ömürlü olur sistemin. 512 ram'de az güncel oyunlar için tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 benim başıma gelen sorun senin de başına gelecek :) yani sadece ekran kartını değiştirmekle oyunlarda performans alamayacaksan ekran kartı değiştirmek için güzel bir anakart [100$ ortalama] sonraa en az 1gb ram 2tavsiye ediliyor ama [60$ 1gb ram] sonraa core2duo işlemci [o da 100-150$ arası 22temmuzda indirim olacak hatta daha ii olur] ve en son ekran kartı alman gerekecek yani toplamda 400 450$a patlayacak ee bunları alınca güzel bir kasa sonra soğutma için fanlar fln sistem için gerçek! bi psu derken 600$ü geçecek masrafların 2seçenek var ya para biriktir tüm sistemini değiştir ya da sadece ekran kartı alma :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 burax güzel açıklamış. bende p4 3.0c var üstüne birde 1,5 gb ram var. en son ati radeon x800 gto agp için aldım. performans dersen aldığım zaman quake 4 prey filan tatmin edici detaylarda oynatıyordu bunun içine fear filanda koyabilirsin ama son çıkan oyunlarda high detay kesinlikle tatmin edici değil. yerinde olsam bu sistemle devam ederdim tabi o sırada da para biriktirirdim. yakında unreal 3 grafik motorları vs. geldiği zaman o sistemle low detayda bile oyunlardan performans alamazsın. o parayı verdiğine çok pişman olursun. edik: bu arada sistemin yeterli olsaydı bile 7600 gs önermezdim. [ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 23:50 tarihinde, ColdShadow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 P 4 2.4 işlemci 1 gb ram 7600 GS Sonic ekran kartı Ekran kartını 1.5 - 2 ay önce aldım ama aldığıma pişmanım. Upgrade işlemine işlemci, ram, anakart tan başlasaydım diyorum. Ekran kartından performans alamıyorum işlemci, anakart, ram kısıtlıyor ekran kartını. Önce işlemci, anakart ve ramini yenile en son ekran kartı al. Yoksa paran çöpe gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 siz tatmin olmayı bilmiyorsunuz :D amd3000+ 2gb ram ati 9550 ekran kartı mediumda fear oynuyorum. mutluyum. daha ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar