Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 hani özür diledi mi diledi. ayağıma kapandımı kapandı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Kavgada söylenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 O H A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 getir getir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 hepinisi öpüyorums cnms yaa :D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 fenafillah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Kız ne? (İki aydır odasından sadece tuvalete gitmek için çıkan adam) [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 01:49 tarihinde, deadwoll tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 der anasini satiyim bldunuz kilsizi olsun diyosunuz yomayin bize onu diyen de yok ala ala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 nögötöf ölöktürük aliyrööm böööö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 öpüldünüz bonepart gece rahat uyursun artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 cuce git allahin sakallisi a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 ya sende adam ol buldun, üstüne kıllısınıda buldun e daha ne istiyon!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Diyene deil dedirttirene bak ahaha vur abi yumrugunu masaya , adam gibi konuş benimle de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 ben bi arkadaşımı, birine ayarlıcaktım. kafamız feci güzelken öpüşme vak'ası geçirdik. ettiğim cümle -güzel öpüşüomuşsun, ben seni ayarlıyım şuna o_O ertesi gün orda olan bi arkadaşdan dinledik bunu haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 NERDE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Nasıl dediği çok önemli. Msn de veya msjda dediyse tehlikenin boyutları büyük değil. Ama yüzyüz iken söylediyse, hele birde ağzını yüzünü yamultarak söylediyse topuklamaya başla. Anca kaçarsın :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 msn ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 said: Teddy üye § 31 Mayıs 2007, Perşembe - 00:29 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- normal 1şi abi o, benim kiz arkim "Hapşursam çok yaşa dermisim? " die msj atmişti. p.s: eski kiz arkim :p [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 10:51 tarihinde, Chiptech tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 ya adamın dedii normal 1şi cnms yaa ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 hapsursam cokyasa dermisin.... zuhuaha olay müthis yaw o ne demek oyle. dusunun bi cok romantik bi ortam masada mum cıcek falan hafif karanlık masada yemekler tam üzügü cıkarıp benimle evlenirmisin diceksin. senden once davranıp kız soruyo soruyo... mehmeeeet hapsursamm... cok yasa dermisin...? tum hayallerin yıkıldıgı an olur valla... booyle bi yazasım geldi bilmiyorum mehmet kim onu da bilmiyorum.... niye bole bişi yazdım onu da bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Tutunduğun sağlam dalı kesmeyii çok iyi hallettin beni üzmeyi oturduğun yerden bu ilişkiyi biterecek güç yok güzelim... serdar ortaç - hayret [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 11:22 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 herkes tdk da çalişio galiba burda. hiç kisaltma kullanmiosunuz, herşeyi imla kullarina göre yaziosunuz. olsun ben hala sçsjnmsciceks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Sevgilini suraya cagır bi okusun bu topici.. Al de bi arkadaşımın kız arkadası ona kapatmadan önce "öpüldünüz cicims" demiş bak millet neler yazıyo hakkında de =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 E benim üstteki post olursa kız anlarki senin oldugunu dsfhsaufghadsufıshdfu olsun artık o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 ya abartmayım bukadar uğraştığınız başka şeyler olsun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar