Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 heroesin 1 sezonunu indirmeye başlayayım diyordum. 9GB gibi bir rakam gösteriyo. Ama birde var ki 1 KB en fazla 3 KB ile indiriyo. Ben geceleri uyurkene netlimitere dayasam bağlantıyı diyorum 25 KB çıkarmı ki torrentin download limiti. Nasıl yapabilirim acaba mümkünatı varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 nasıl yani; bağlantıyı netlimiter'e dayamak... Eğer port açmadıysan ya da sağlıksız bir torrent kullandıysan yavaş indirir. Netlimiter'ın bağlantıyı dışarıdan sınırlandırmak dışında yaptığı bir şey yok. Devre dışı bırak olsun bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Hımm ben netlimiterin şu işi yaptığını sanıyodum: Bütün Bağlantı noktalarını kapatıp bütün bağlantıyı Torrent'e vermek gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Hayır, belirlenen programların internetten veri çekebilme hızı/saniye oranının yüksek limitini sabitleyebilirsun netlimiter ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Anladım. Teşekkürler bilgi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 cfosspeed yapıyordu onu sanırım.. öncelikleri ayarlayabiliyorsun o programdan, rahat ettiriyor seni.. veri giriş çıkışını da düzenliyor bağlantın hızlanıyor.. ben pek bir faydasını göremedim ama çok övülen bir program bak istersen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Ben soruyu anlamadım ki. Torrentin daha hızlı dw yapmasını istiyorsan seed sayısı fazla olması lazım çektiğin dosyanın. Yada ayarlarının düzgün olması lazım. Netlimiter uploadı - downloadı kısar. Aksine downloadı falan hızlandırmaz. Cfosspeed veri alışverişini düzeltir. Mesela dosya çekerken internette dolaşamıyorsan falan cfosspeed kurarsın (modeminle stabil çalışan cfosspeed sürümü bulman lazım) sorun hallolur. rahat rahat surf yaparsın msnde msjlaşırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 said: Ben soruyu anlamadım ki. hiç şaşırmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 öncelikler torrentlerin en az sorunlusunu :) u torrenti yükle [aslında o u u değil Mü denilen bi katsayı ama işte utorrent demişler sitesinde fln görünce anlayacaksın ne demek istediğimi] http://www.utorrent.com/ ondan sonra gece yatarken netlimiteri açarsın upload u kısıtlarsın yani netlimiter senin download hızını arttırmıyor sadece uploadu kısıtlayarak uploadun azarak downloadu engellemesini engelliyor [çok kral cümle oldu] büyük ihtimalle utorrenti yüklediğinde port açma derdin olmayacak yükledikten sonra ayarları otomatik algılıyor fln gösteriyor kullanacağı port u açık mı değil mi herşeyi gösterio ondan sonra da yatmadan 3 5 dosya koyarsın sabah büyük kısmı bitmiş olur tek dosya koyma daha hızlı bitsin diye çünkü bazen seed yapan kimse olmuyor bütün gece boşa gidiyor:) en azından biri inmezse başkası iner bissürü dosya koy onlar yavaş yavaş iner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 bu torrent dosyaları hıza etki ediyormu? yane bitcomet le 10 kb inen utorrentte daha hızlımı iniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 BitComet yasak. Bak. Hayır, port açtığın sürece fark etmez; tabii BitComet gibi yalancı değilsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 yasak falan değil heryerde :) yeni versiyonu ile çatır çatır istediğimi indiriyorum, 256 kbps bağlantımın da izin verdiği ölçüde (4-6 kbs) uploadımı yapıyorum.. türkiyede yaşıyoruz biz yahu, bırakın işgüzarlık yapmayı, ne öyle 10 kb in üstüne çıkamamak, yalan olmak.. kullanın bitcomet her derde deva :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 ADSL'de upload'ın yükselmeye (20kb civarı sanırım) başladığında download hızı teklemeye başlıyor, yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 torrent hızı ile ilgili bir sorum var, 256k adsl şimdi utorrent ile 4kb upload veriyorum dl en fazla 25 görüyor, seed güzelse 24 ama ortlama 22-23 gibi bu değerler normal mi dğeilse nasıl arttırılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Değerler normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 bi de ek bişey: upload kısmak torrentlerde pek tavsiye edilmez. özellikle kullanıcı sayısı az olan torrentlerde... eMule veya diğer indirme programlarına benzemiyor bu torrent işi, anında download'unuz da düşürülüyor trackerlar tarafından. 256Kb için 4KB, 1024Kb için 15KB upload vermenizi can-ı gönülden tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Netlimiter + uTorrent kullanıyorum. Önceden bir sorunum yoktu ama uTorrent nasıl olduysa yeni bir yöntem geliştirdi. Netlimiter'dan kendisini kıstığım zaman svchost.exe'den işini hallediyor. uTorrent'den kısabiliyorum ancak Netlimiter'dan kısmak istiyorum, öneriler? tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 svchost.exe netlimiter in hidden tabında, ortadaki tablarda online-offline-hidden die gidiyor ya, orda işte :) ordan hallolur büyük ihtmal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Seninkini bilmiyorum ama benimki hidden tabında değil. Benim bildiğim kadarıyla svchost.exe'yi başka bir yazılım da kullanma gereksinimi hissedebilir. Bu durumda uTorrent'i limitleyeceğim derken onu limitlemek faydalı bir iş olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 hm bendeki netlimiter version 1.30, free olan hani. onun dışında hiddenda yoksa offline kısmındadır, ben move to hidden demişimdir olabilirim. işte çok kısmazsın yani torrent tüm upload ı emiyorsa 8-10kb bişi yaparsın diğer programlar kullanır gerekirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar