Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Torrent ve Netlimiter

Pluton

Öne çıkan mesajlar

heroesin 1 sezonunu indirmeye başlayayım diyordum. 9GB gibi bir rakam gösteriyo. Ama birde var ki 1 KB en fazla 3 KB ile indiriyo.

Ben geceleri uyurkene netlimitere dayasam bağlantıyı diyorum 25 KB çıkarmı ki torrentin download limiti. Nasıl yapabilirim acaba mümkünatı varsa
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
nasıl yani; bağlantıyı netlimiter'e dayamak...

Eğer port açmadıysan ya da sağlıksız bir torrent kullandıysan yavaş indirir. Netlimiter'ın bağlantıyı dışarıdan sınırlandırmak dışında yaptığı bir şey yok. Devre dışı bırak olsun bitsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben soruyu anlamadım ki.

Torrentin daha hızlı dw yapmasını istiyorsan seed sayısı fazla olması lazım çektiğin dosyanın.
Yada ayarlarının düzgün olması lazım.

Netlimiter uploadı - downloadı kısar. Aksine downloadı falan hızlandırmaz.

Cfosspeed veri alışverişini düzeltir. Mesela dosya çekerken internette dolaşamıyorsan falan cfosspeed kurarsın (modeminle stabil çalışan cfosspeed sürümü bulman lazım) sorun hallolur. rahat rahat surf yaparsın msnde msjlaşırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikler torrentlerin en az sorunlusunu :)
u torrenti yükle [aslında o u u değil Mü denilen bi katsayı ama işte utorrent demişler sitesinde fln görünce anlayacaksın ne demek istediğimi]
http://www.utorrent.com/
ondan sonra gece yatarken netlimiteri açarsın upload u kısıtlarsın yani netlimiter senin download hızını arttırmıyor sadece uploadu kısıtlayarak uploadun azarak downloadu engellemesini engelliyor [çok kral cümle oldu]

büyük ihtimalle utorrenti yüklediğinde port açma derdin olmayacak yükledikten sonra ayarları otomatik algılıyor fln gösteriyor kullanacağı port u açık mı değil mi herşeyi gösterio ondan sonra da yatmadan 3 5 dosya koyarsın sabah büyük kısmı bitmiş olur tek dosya koyma daha hızlı bitsin diye çünkü bazen seed yapan kimse olmuyor bütün gece boşa gidiyor:) en azından biri inmezse başkası iner bissürü dosya koy onlar yavaş yavaş iner
Sosyal ağlarda paylaş

yasak falan değil heryerde :) yeni versiyonu ile çatır çatır istediğimi indiriyorum, 256 kbps bağlantımın da izin verdiği ölçüde (4-6 kbs) uploadımı yapıyorum.. türkiyede yaşıyoruz biz yahu, bırakın işgüzarlık yapmayı, ne öyle 10 kb in üstüne çıkamamak, yalan olmak.. kullanın bitcomet her derde deva :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
bi de ek bişey:
upload kısmak torrentlerde pek tavsiye edilmez. özellikle kullanıcı sayısı az olan torrentlerde... eMule veya diğer indirme programlarına benzemiyor bu torrent işi, anında download'unuz da düşürülüyor trackerlar tarafından. 256Kb için 4KB, 1024Kb için 15KB upload vermenizi can-ı gönülden tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Netlimiter + uTorrent kullanıyorum. Önceden bir sorunum yoktu ama uTorrent nasıl olduysa yeni bir yöntem geliştirdi. Netlimiter'dan kendisini kıstığım zaman svchost.exe'den işini hallediyor. uTorrent'den kısabiliyorum ancak Netlimiter'dan kısmak istiyorum, öneriler? tşk.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...