BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 oha nick fury diyor hahaha helals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Aahahaha Nich Fury, Michael Jackson gibi renk değiştirmiş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Samuel Jackson'u düğünüme de çağıracam,orada da oynasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 nick fury bazı çizgi romanlarda zenci olarak tasvir edilmiş mi peki ? darkrider yapma etme samuel abimize laf atmak bir vizyon moduna yakışmayacak hareketler sddfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Bu arada Nick Furry Wolverine filminde de bir ara gözükecekmiş diye duydum orada da Samuel abimiz oynuyacakmış. Buna benzer bir olay da yeni Hulk filminde olacakmiş orada da Tony Stark'ı görecekmişiz ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Güzeldi, özellikle War Machine göndermesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 güzeldi adamın evide güzel teknolojiside Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 adam teknoloji konusunda kesinlikle batman'i yarmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 kingpin said: nick fury bazı çizgi romanlarda zenci olarak tasvir edilmiş mi peki ? darkrider yapma etme samuel abimize laf atmak bir vizyon moduna yakışmayacak hareketler sddfs. Nick Fury bütün Ultimate serilerinde zencidir hatta çizerlerde zaten Samuel Jackson'ı örnek alarka çizmişlerdir ultimate Nick Fury'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 DarKRideR said: Thor'un filmini de kendi stüdyolarında çekecekler diye biliyorum. NEE THOR'UN FİLMİMİ GELİYO AMAN ALLAHIM! (Vizyondan ve sosyallikten çok mu uzak kaldım ne) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 buyrunuz http://www.imdb.com/title/tt0800369/ Kevin McKidd (Rome,Journeyman,...) oynuyor hemde :) Adamın çoğu projesi haksız yere patladı,umarım buna da birşey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Hmm Elemandan iyi thor olur . Aklımdaki bir diğer isimde şu yeni bond Daniel Craig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 mckidd den thor olmaz beyav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 progamer said: Credit'lerden sonraki sahne [video]http://youtube.com/watch?v=DjBiVZ2uoeA?feature=oembed" width="459"> Haydi beeeee.... Kaldırmışlar :( İNTERNET KURTLARI lütfen bulun bunu da görelim. Çok merak ediyorum . Edit Bldum :) ehehe Buymuş ve gerçekten de önemliymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Bakın bir de ne buldum: Justice League Superman, Batman, Wonder Woman, Aquaman, the Flash and other superheroes unite to to fight against evil forces. (2009) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Thor olarak düşünülen ilk isimlerden biri Karl Urban'dı,seviyorum o adamı ben,2. sınıf filmlerde başrol çoğunlukla ama olsun safdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Thor u sevmeyen bir ben mi varım ya, mümkünse konusu bile açılmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=J_jkn3KRiiE Samuel Jackson's in everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 bugün gittim, beğendim baya baya.. önceden uyarmamıza rağmen film bittikten sonraki sahneyi göstermediler. sonra yukarı cıktık cama tıkladık ee devamı dedik adam bantı gösterdi yokmuş bundan sonrası dedi =( ulan bide özellikle bir sorun olmasın diye afm ye gidiyoruz. sinirlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Çok güzel olmuş baya beyendim sonunda marvel filmlerini izlerken bunda nasıl içine etmişler karakterin demiyicem bu gidişle. sonunda I'm Ironman demesi kötü olmuş ama ona çok üzüldüm:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 ya bu trailerdaki şarkıyı nerden bulabilirim. black sabbath'ın çaldığından farklı gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 yok degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 DarKRideR said: buyrunuz http://www.imdb.com/title/tt0800369/ Kevin McKidd (Rome,Journeyman,...) oynuyor hemde :) Adamın çoğu projesi haksız yere patladı,umarım buna da birşey olmaz Walla bu kadar kaliteli olmasına rağmen patlıyan bütün diziler bu herifte :) Adamda bir cenabetlik var ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Ne ara Nick Fury zenci oldu? Bakınız her daim beyazdı kendisi. Spiderman çizgi filmlerinde de beyazdı. Ha Marvel'in son Ulitmate Galactus Trilogy si var elimde, orda da zenci bu adam ama onu kaale almıyorum. Orda Fantastic 4 18 yaşındaki veletler olarak çizilmişken Thor ışıklı-farlı teknoloji harikası zırhının içinde eli baltalı bir adam olarak gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 lol ultimate marvel universede ki nick fury zaten samuel jackson olarak yapilmis, ne bela adam lan, her yerden cikiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar