c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Valla alkışlıyorum arkadaşım seni.Harika bir seçim.Hele ki böyle sanat meraklısı bir çift olmanız seçimini 3 kat daha geçerli kılar;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Bence de en güzelini yaparsın.Hem ikinci buluşmada kritiğini yaparsınız gösterinin, konuşacak bir şeyler de çıkar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 gayet güzel bir tercih bence. değişik bir şeyle başlamak tartışmasız en akıllıca seçim. konuşamazsınız ilk konuşmada diye düşününce böylesi birlikte fazlasıyla rahat vakit geçirebileceğiniz bir ortam. hem ileride konuşacak bir şeyiniz de olmuş oluyor. hani eskiden giderdik ama şimdi gitmeyiz muhabbetine gelince, daha değişik şeyler düşünüp yaptığınızda da onu hatırlaması için bir problem de olmaz diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 ben eski kız arkadaşımı ilk buluşmada fenerbahçe maçına götürmüştüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 gidip icin sonra yiyisin dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 hemen yiyiştin zati kız bekliyo içsek yiyişsek diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Garanti olsun ama ortalama olsun diyorsan ilk buluşma için güzel seçim ama pek duygu yoğunluğu da bekleme böyle bir buluşmadan. Ben taksimdeki içi boş havuzun olduğu parkı ya da fransız sokağı gibi sessiz sakin yerleri tercih ederim tabi oralar anca 12den sonra sessiz oluyor. Tabi ilk buluşmada tutup sarılamayacaksan sessiz ve sakin bir yere gitmek ortamda gerilime sebep olur o konuya da dikkat etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Of benden adam olmaz biliyorum :) Hayatımda en çok düşünceli olduğum zaman evine çiçek yolladığımdaydı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 abi saçmalama birbirinizi tanımanız lazım direk ilk buluşmalarda bol bol durmadan muhabbet edebileceğiniz bi yere gidin. ayrıca şöle bişi war ilk buluşmada susuş faln olur mu ya ben onu annamadm karşında yepyeni bi insan var tanıcagın o da seni tanıcak en cok ilk buluşmalarda konusulur zaman geçtkçe susma sıkılma vs başlar gitmeyn öle tangoya faln kahve yürüşüyz havalar da güzelken yemek nargile içki oalbilir dondurma olabilir manzaralı bi yerde oturulabilir gece dısarı cıkılır bi abra gidilir içilir vs bunalrn hepsini yapabilirsn ilk haftalarda sonra evde film izlersiniz sinemaya gidersiniz kosnere gidersiniz daha az birbirinizle muhabbet ediceginiz şeler olur hem gerilmezsiniz de birbirinize alıstıgınız için hem zilediginiz dinlediginiz şeyn tadını cıkarırsınız rahatla hem de huzulurlu ve mutlu olursunuz beraber oldugunuz için. Bişi diil : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Çıkışta dondorma iyi fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 ben istemem şahsen tangoya gitmeyi gidip parkta falan gezmek daha güzel bence acıkınca nerde yemek yesek diye düşünürsünüz sıkılıp şimdi naapsak diye kasarsınız ne güzel ben izmir gezmiştim süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Peki şöyle yapsam;önce birşeyler yiyip sonra gösteriye gitsek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Ne tangosu kardeşim kız milletini alıştırmayın böyle şeylere alla alla.. Sonra "sıradakiler" zorluk çekiyor.. - Ex aşkkımmm beni tangoya götürüoodu sen bni sahile götürüp simit çay la oyalıyosunnnnn!! - Err... *Kick* - :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 maça götür ? ben bi kere öle yapmıştım :) zaten çokta uzun sürmedi ehehe. napiim yenilince sinirli oluorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 said: - Ex aşkkımmm beni tangoya götürüoodu sen bni sahile götürüp simit çay la oyalıyosunnnnn!! - Err... *Kick* - :'( o zaman güle güle doğru ex aşkına demek düşer :) [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 20:03 tarihinde, Yenerk85 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 blackchaos lol. Aynı takımları tutmuyodunuz heralde :) [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 20:32 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 yok o takım tutumuodu.Ben götürünce sinirlendi ama o maça gitmem gerekiodu.Sonra biz yenildik çıkışta bişiiler yapıcaktık tadım kalmadı biraz dalga geçincede hayatının hatasını yaptı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Ovv, büyük hataymış gerçekten, özür dilerim, bilmeden yorumyaptım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 hayatının hatasını yapmışmış. futbol lan futbol. altıüstü futbol d: cizıs krayst.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 ///_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 ardeth kız mısın nesin, git yaa :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 ya bi gidin ulan futbol. oturun makale falan yazın. Ciiiiiz (bilim adamıyım, ayrıca futbol toplumların afyonu olmaya başladı, niçe görse bugünleri kesin derdi bunu) [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 21:43 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Ya of aklıma birşey takıldı. Arabam falan yok. Gösteri 21:30da başlıyor kimbilir saat kaçta biter. Eve nasıl dönücez... Dolmuş falan kalmaz o saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Taksi tut, süründürme gece gece kızı. Bakmaz bir daha yüzüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Kadıköy e kalkıyor jnmmsss taksimden maslaktanda kalkıyor taksime.Kadıköye yok galiba.Olmadı yürürsünüz yollar aşınmaz gönlünü ferah tut.Olmadı taksi :) Madem tango mango elit takılıosun bindireceksin kızı taksiye ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar