Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk Buluşma için...

Sensible

Öne çıkan mesajlar

gayet güzel bir tercih bence. değişik bir şeyle başlamak tartışmasız en akıllıca seçim. konuşamazsınız ilk konuşmada diye düşününce böylesi birlikte fazlasıyla rahat vakit geçirebileceğiniz bir ortam. hem ileride konuşacak bir şeyiniz de olmuş oluyor. hani eskiden giderdik ama şimdi gitmeyiz muhabbetine gelince, daha değişik şeyler düşünüp yaptığınızda da onu hatırlaması için bir problem de olmaz diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Garanti olsun ama ortalama olsun diyorsan ilk buluşma için güzel seçim ama pek duygu yoğunluğu da bekleme böyle bir buluşmadan. Ben taksimdeki içi boş havuzun olduğu parkı ya da fransız sokağı gibi sessiz sakin yerleri tercih ederim tabi oralar anca 12den sonra sessiz oluyor. Tabi ilk buluşmada tutup sarılamayacaksan sessiz ve sakin bir yere gitmek ortamda gerilime sebep olur o konuya da dikkat etmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

abi saçmalama birbirinizi tanımanız lazım direk ilk buluşmalarda bol bol durmadan muhabbet edebileceğiniz bi yere gidin.
ayrıca şöle bişi war ilk buluşmada susuş faln olur mu ya ben onu annamadm karşında yepyeni bi insan var tanıcagın o da seni tanıcak en cok ilk buluşmalarda konusulur zaman geçtkçe susma sıkılma vs başlar
gitmeyn öle tangoya faln kahve yürüşüyz havalar da güzelken
yemek
nargile
içki oalbilir dondurma olabilir
manzaralı bi yerde oturulabilir
gece dısarı cıkılır bi abra gidilir içilir vs
bunalrn hepsini yapabilirsn ilk haftalarda
sonra evde film izlersiniz sinemaya gidersiniz kosnere gidersiniz
daha az birbirinizle muhabbet ediceginiz şeler olur hem gerilmezsiniz de birbirinize alıstıgınız için
hem zilediginiz dinlediginiz şeyn tadını cıkarırsınız rahatla hem de huzulurlu ve mutlu olursunuz beraber oldugunuz için.

Bişi diil : )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...