Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Demo olarak çok başarılı görünüyor ve fiyatı da rakiplerine göre baya ucuz. http://www.youtube.com/watch?v=YgW7or1TuFk&mode=related&search= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Beklediğimden daha şık ve daha teknolojik ama çok narin gibi gözüküyor benim gibi sert kullananlar için pek uygun değil ama şuan telefon almayı düşünüyorum ve sirocco düşünüyorum bi aklımı çelmedi değil:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Aklımı çeldi vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 OHAAA demek istiyorum sayın seyirciler. Albümleri gezerken ve resimlere zoom yaparkenki olaya bittim. Rotate olayı nokianın bi telefonundada vardı.Ama bunda çok şık durmuş. Türkiye de eminim çok pahalı olucaktır bence.Ne kadar sürer bize ulaşması. Sirocco hayalimdi onun yerine artık bunu tercih edeceğim.Müthiş bir olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 bunun şarjı aşırı hızlı biter bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Fiyat yaklaşık 500-600dolar diye duydum. Demo olduğu ğiçin kullanılan resimler ufak boyutlu ise o kadar hızlı resimler arası geçiş yapması normal geldi ama gerçekte büyük boyutlu resimlerde de oyle yaparsa baya guzel olur. N95de var resim yan düz ters vs vs gostertmek ama boyle makineyi çevirince değil tuş ile oluyor. [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 12:47 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Sen taksit seçeneklerinden bahset eheuh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 sirocco 1200 falan diye düşünürsek i phone yarı fiyatı oluyor...Ama sirocco benim için telefondan öte bişey sanırım dayanamayıp sirocco alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 sirocco ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 cidden; sirocco ne? ben rüzgar diye biliyordum. [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 12:53 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 http://www.kvk.com.tr/Store/productrender.asp?PRID=1219&PSKU=CTNK8802&MainCategoryID=&CategoryID=NULL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 oha istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Pili 9 saat mi 16 saat mi ne gidiyordu yanlış hatırlamıyorsam, çekilmez yani şuan : ) Edit : Ha o müzik çalma süresiymiş, 16 saatmiş. Standby time ı bulamadım. [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 18:30 tarihinde, Messor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 super bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 oha sirocco fazla karizmaymış ortam içinde benden fazla ilgi çeker kullanmam ben bunu kıskandım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Ya sirocco alınca kızlar teklif edio zaten.Ama bence ayfon çok pahalı olucak.bide çok geç gelicek gibi duruo. i phone alınca kimler teklif eder acaba :P düşünsene güzel bi cafede harika hatunların olduğu bi ortama yeni giriyorsun.Çıkarıyorsun telefondan resim göstericeksin.Zoom yapıyorsun böyle elinle vik vik die off off tahmin bile edemiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 siroccoyla vik vike gerek yok çıkarıp masaya koyman yeterli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 telefonun karizmasıyla gelen kızdan hayır gelmez !!111! -evet hala kıskanıyorum. edik : buarada şansa bakın az önce üst kattaki arkadaşım sirocco mudur nedir o mereti 1milyara aldı altivi'den :) [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 21:41 tarihinde, Darqainu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 video'da 499$ dedi. Türkiye'de 1499 falan olur herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 düğmesiz telefon kullanamam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 sirocco güzelde tuşları çok küçük bişeyler yazılmıyor onla(mesaj fln). babamda var sirocco biyere gittiğimizde çıkarıyo koyuyo masa üstüne diyom artist aq :D. bizsiziararız sen sirocco gold al bence o daha güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 goldudamı var onun anasını satıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Cep telefonum yüzünden bana saygı gösterecek olan da gösterende bi zahmet benden uzak dursun. Neyi sevdiysem onu alırım yani sirocco alıp özelliklerinden memnun olmadıktan sonra anlamı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Kaldı ki öyle abartıldığı kadar güzel bir telefon değil. Fiyat / Performans = Çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Sirocco ne allasen. Nokianın "şekilcilik" propagandasında başka birşey değil. O fiyatın üçte birine değmez. Tabi telefonu masaya koyunca teklif eden kızlar da bambaşkaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar