Cystein Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 o kim? bi de harbiden prensesler de çok kötüydü lan... shrek'in karısının mavileri gibi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 http://www.comicbookmovie.com/images/users/gallerypictures/16297L.jpg http://www.smh.com.au/ffximage/2007/05/25/george_lucas_wideweb__470x363,0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 evet okudum lucas oynamış mıymış görünmüş müymüş revenge of the sithde öyle bişiler :D tipe gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 bir başka "diplomatik" padme bölümünü daha geride bıraktık... poff aga bu koskoca gezegenin askeri polisi yok mu anasını satayım need backup diyemiyolar mı? rezalete gel ya sen git koskoca galaktik senatör hayatını riske at kıçı kırık kaçakçı bir grup adamı dize getirmek için. tamam zora sıkışınca padme 2 şarj laser gun sıkmış olabilir ama yok artık angelina jolie gibi aksiyonlara girmeler falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 cnbc-e dublajlı ve alt yazılı olarak 2 kez yayınlıyomuş. izleyen var mı? dublajı merak ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Var ya star wars'un yüzü suyu hürmeti üzerine izliyorum sadece, bu kadar mı dandik konular olur be. Oysa ilk sezon falan ne güzel yardırıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 bundan sonra padme yahut ashoka yahut senatör çuçi (her ne boksa) başroldeyse bölümde izlemiycem. jarjar bırak baş rolü suratı görünüyosa onu da izlemiycem. yeter lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 İlk sezondan bir kaç bölüm izledim bana göre de müthiş olmuş.. Direk aksiyonla başlayıp, hiç boş vakit harcmadan full aksiyon.. keşke aynı senaryolarla normal bir dizi patlatsalar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 abi yeter , 3 bölümdür hiçbişey olduğu yok dalga geçer gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 iyce boktanlaştı. kötüydü yine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 iki hafta ara sonra yine rezil bir bölüm var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ya bu 8 le 9 arasında bi bölüm daha olması gerekmiyo mu cad bane in robotları kaçırıp ziroyu kaçırma görevi aldığı bölümle obiwan quinlan vos lu bölüm arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 diplomatik bölümlerin altından giricem üstünden çıkacam yeter ya. Baydı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 ÇOK BOŞ gidiyor ya, hiç bi olay yok, saçma sapan şeylerden heyecan yaratma çabası falan. sıktı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 bu sezon beş para etmez ya 2 bölüm güzeldi sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 katılıyorum tamamen, sezon 2'de 1'de yine izlenir şeyler oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 s03e11 iyice mantık hataları içerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 lightsabera inandin da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 0310da bıraktım ben izlemiyorum artık zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 aquila said: lightsabera inandin da...iyi de tutarsızlıklar var, asıl senaryo ile clone wars senaryosu iyice saçmalamaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 bu tutarsizliklar kaliteli bolumler icin gelse tamam da, bolumler de cok kotu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 bir suru dandik bolumden sonra cok guzel bir bolumdu. lore, entrika, aksiyon hersey vardi ama en onemlisi, adamlar lore'a night elf rogue eklediler =) mmo hazirliklari gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 tamam ama yine saçmalık var. sith lerde master apprentice'in kendisine bir apprentice alması güdüsünü reddetmez, aksine teşvik eder. çünkü bir apprentice yetiştirerek daha da güçlenir apprentice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 lore'u cok iyi bilmiyorum ama, eger yetistirerek guclenecekse ventress'in ortadan kalkmasini istemesi cok normal. sonucta ventress'i basariyla yetistirdin, artik ondan kurtul diyor palpatine tabi seri mantikli ilerliyor demiyorum. bir suru sacmalik var. ornegin "az once guclu degildi, tam su anda cok guclendi" moduna girmesi palpatine'in cok sacma. bolumlerin boyle birbirinden alakasiz olup altinda bir meta script olmamasi cok tirt yapiyor seriyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 yahu seri "ne cikarsa artik, coluk cocuk izlesin" diye yaziliyor zaten. oturup aylarca nasil baglariz, sunu yapsak ilk film ile celisir mi acaba? diye yapilmiyor ki. tabi arada guzel yerler hatta komple bolumlerde cikiyo yetiskinlerin eglenebilecegi. ha bi de main audience cocuklar diyip hayvan gibi diplomasi koymak nasil bir mantik oda ayri mevzu. yetiskin degil dedeler de izlesin diye koyuyorlardir ki dedeler farkli dusuncelere yol acabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar