Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 2 gün sonraya sayfalaraca ezberi olan bir biyokimya sınavına daha çalışmamış olmak. Paha biçilmez :D şey gibi... abi bi milyon dolar verseler biyokimya finalinin son iki gününe kadar çalışmadan durur musun? [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 03:57 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 yarın ki teslim için çook kasmak.. gözlerinin yanması vs.. ne berbat.. operanın adres çubuğuna dimlin yazıp entera basmak ve mouse sallayıp.. e bozuldu bu demek.. paha biçilemez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 biraz abartmayin isterseniz, adam "oehaeha istersem 13 milyarla gotumu silerim" dememis. olan olmus adam kalmis dersten napsin intaharmi etsin ? eminim buraya yazanlarin hepsi uniyi 4 senede bitirecek hic ders birakmicak. 4,00 ortalama getircek, hersey gulluk gulistanlik olacak dimi? bu arada bone cok guzel demissin benimde anneme gidip bu okul 5 senede biter dedigimde canin sagolsun sen oku yeter demesi priceless. ha ayrica saat 12:30 da amerikan edebiyati sinavim var onumde 28 tane yazarin biyografisi ve eserleri var ama hala patiye girip forum okuyabilmekte pricelesstir. gelin kafami gozumu yarin pls. edit : ayrica tek bir dersten sinif tekrari falan olmaz benim bildigim kadariyla. sinif tekrari cogu unide ortalamayla alakali bisiydir. derslerin cakismadigi surece buyuk ihtimalle o dersi alttan alabilirsin [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 05:04 tarihinde, Disappear tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 bizim (en azından benim) sinirimize dokunan arkadaşın bu durumdayken oturup starcraft hayalleri kurması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Sana bir "Helal" veriyoruz en temizinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ilk yıl 20 dersin 14 ünden kalıp üniyi 4 yılda bitirmeye çalışmak da paha biçilemez :/// denizi, kumsalı özledim be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 oha çok skertici bi sayı 13 milyar. naptın sen bre çocuk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 bende 0.4 ile kaldım oturup hayal kuramıyorum daralıyorum heryer dar dar geliyo.fenalık geliyo sokarım stara crafta diorum ben hayatımın starı olamadın anasını satıyım şu yaşa kadar :( ama işe girip kendi paranı kazanmak.Heba ettiğin senenin masraflarını bir nebze olsada karşılaman ve bunun verdiği azda olsa huzur paha biçilir. Lakin bu huzurun fiyatı 4bin ytl verin 4bin yine ediniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 aile çok varlıklıysa 13 milyarın lafı olmazda bi de 1 yıl kaybetmek var yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 aileye bi şey olmaz tabi biz şişiyoruz burda. :9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 13 milyar da ye ye bitmez hani =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 said: biraz abartmayin isterseniz, adam "oehaeha istersem 13 milyarla gotumu silerim" dememis. olan olmus adam kalmis dersten napsin intaharmi etsin ? eminim buraya yazanlarin hepsi uniyi 4 senede bitirecek hic ders birakmicak. 4,00 ortalama getircek, hersey gulluk gulistanlik olacak dimi? bu arada bone cok guzel demissin benimde anneme gidip bu okul 5 senede biter dedigimde canin sagolsun sen oku yeter demesi priceless. ha ayrica saat 12:30 da amerikan edebiyati sinavim var onumde 28 tane yazarin biyografisi ve eserleri var ama hala patiye girip forum okuyabilmekte pricelesstir. gelin kafami gozumu yarin pls. edit : ayrica tek bir dersten sinif tekrari falan olmaz benim bildigim kadariyla. sinif tekrari cogu unide ortalamayla alakali bisiydir. derslerin cakismadigi surece buyuk ihtimalle o dersi alttan alabilirsin Sınıf tekrarı yok da kaldığım ders ön koşullu yani onu veremeden 2. sınıf derslerini alamıyorum. Hoca yoklama almıyor, çok yoğun bir çalışma var diye nasıl olsa bütünleme ile veririm diyip dönemin yarısında gitmedim ama devamsızlığım çok göze batınca devamsızlıktan bırakmışlar beni. Devamsızlıktan kaılnca da yapabileceğim tek şey seneye 2. döneme kada evde oturup ikinci dönem de bu dersi vermek. Buraya yazanların ki çoğu ilk mesajıma bakıp yazıyorlar zannetiği gibi tembel ya da para sıçan birinin çocuğu değilim. Diğer derslerim iyi ve eğer bu dersten kalmasaydım da sınıfın en yüksek not ortalaması da bende oluyordu. Sana da kolay gelsin sınvaında :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 senin bu topici açmandaki amaç neydi? hayatımda kötü birşey oldu ama halen güzel hayaller kurabiliyorum demek değil mi? tamam hayata olumlu bakmalıyız ama yeri gelincede üzülmesini bilmeliyiz. sen Allah korusun,annen öldüğü zaman oley starcraft çıkıcak diye sevinmeye devam edermisin? tabiki dersler anneyle eş değer değildir katiyetle,fakat en azından benim için dersler bir üzülme faktörüdür.doğrusuda böyle olmalı. sen daha okulda kaldığın dersler için üzülmüyorsan,okul dışı olarak kendini mesleğin adına ne gibi gelişimlere giriyorsundur merak ediyorum.. grafikten sanattan filan anlamam,mühendis adamım anlasam ayıp olurdu:p ama yinede sertifikadır,xtir,ydir elbet yapıcak birşeylerin vardır bölümün adına, hiç olmadı git 1 sene biryerde çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 üniversite bi isine yaramıyor madem git 1-2 tane insan doyur sevap kazan ki 13 milyarada kaç 1-2 tane doyar.. biz ay sonunu zor getirirken "ko g*tüne" diye düşünseydik... hm. ko g*tüne lan salla. dimi. 3 günlük dünya. kimine tabi. Uyeligi olmayan Chastise nickli arkadasimizin konu hakkindaki dusunceleri. Iletmemi rica etti. [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 00:27 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 baba hukuk zormuş 4 yilda bitmez ama 4.5 yilda bitiririm demem sonucu yarim yilda benden 5 yilda bitir demesi daha bir priceless =) p.s: çocuk kötü 1şi dememişki herkes yüklenmiş. Benim okulum 17 milyar beni de yargilayin plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Patlamış kısa film görüntülerini colorista ile kurtarmak, paha biçilemez. Okulun harcı az çok ükür. Bir de bu dönemi kayıpsız atlatırsam 1 sene kalıyor (oley) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar