Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Fazıl Say'ın Appasionata yorumun mp3'ünü arıyorum. Elinde olan varsa bana da yollayabilir mi rapidshare tarzı bir yerden? Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 o adamın beethoven yorumu yapabilicene inanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Appassionata'yı Fazıl Say'dan canlı dinlemiştim vaktinde. Dinlediğim en iyi Appassionata yorumuydu bence. YouTube'da 3. bölümü var sadece, çok hızlı çalmış diyebilirsin belki ama bence mükemmel. http://www.youtube.com/watch?v=JDBS_4fY_hA [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 19:28 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 inanmalısın gimli, yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 o adamın piyanoyla yapamayacağı şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Ashkenazy, Horowitz varken fazıl saydan beethoven yorumu dinlemem açıkçası. Tamam fazıl sayın mozart yorumalrına lafım yok, ama beethoven başka bi dünya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Ashkenazy'nin 5 CDlik The Chopin Experience'i çok güzel. Herkeze tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 lan çok entel bişi şu klasik müzik ama anlamıyorum, ezik hissediyorum kendimi. skilovskynin macar piyanist zoltan tarafından yorumu yirmialtıncı opus filan. hoş şeyler valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Anlıyor olmak bile ayrı bir bilgi birikimi gibi duruyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 gerge,The Chopin Experience gibi şeyleri nereden bulurum? Birkaç müzik mağazası gezdim yoktu pek klasik müzik. Kadıköy'de mesela var mı belli bir yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Ankara Dost'da hepsi var(youtube topiğimdekilerim hepsini bulursun orada - dvd falan var binlerce). Torrent'ten de kolayca bulabilirsin. Özellikle www.demonoid.com 'dan. İstanbul da Taksim Megavizyon'da güzel dvdler var ama azlar. D&R'a gidip istetebilirsin. Yok derlerse Ankara şubelerine bakmalarını söyle. Mefisto'da zor bulunur şeyler bulunabiliyor. Bi de ; kimsede yok mu istediğim kayıt? Gidip alacak param yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 bak adamlar direk ignore ettiler arcanecan. o derece bi seviye farkı var. vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 :P 1. Ders: şuradaki şarkıları teker teker dinle, yorumları falan oku. 2. Ders: Müzik Tarihi çalış. Klasik müzik formlarını falan öğren. Wikipedia yeter sana. 3. Ders: Piyano çalmayı öğren. [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 16:35 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ayrıca: entelim gururluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 yok ya dinledim bi müddet epey bişi de, olmadı yani. ortak paydada buluşamadık. bi kaç arkadaş var benle uğraşan arada yolluyolar bişiler. çağdaş klasik müzisyenleri beğeniyom bi tek. john zorn, david lanz, erik satie vs. onlar hoşuma gidiyo. bi de hoşuma gitmesinin yanında şu muhabbet enteresan geliyo bana hep. çok acaip bişi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 konuya giriyorum, aklıma bLackcha0s'un fazıl kod adıyla saydığı topic geliyo arıyorum, bulamıyorum, çıkıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Yok mu kimsede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Gözlerime inanamıyorum! Az önce tv'de Fazıl Say'ı Hande Ataizi ile birlikte gördüm !111!!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 yav o kadar peşine düşmüşsün cd sini alsan ya? nebleyim yani. ben olsam öyle yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Her yerde tükendi diyorlar. En son istanbulda ki bir Fazıl Say konserinde görmüştüm geçen yıl, 40 YTL idi alamamıştım onu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar