Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fazıl Say

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Appassionata'yı Fazıl Say'dan canlı dinlemiştim vaktinde. Dinlediğim en iyi Appassionata yorumuydu bence.

YouTube'da 3. bölümü var sadece, çok hızlı çalmış diyebilirsin belki ama bence mükemmel.

http://www.youtube.com/watch?v=JDBS_4fY_hA

[ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 19:28 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Ankara Dost'da hepsi var(youtube topiğimdekilerim hepsini bulursun orada - dvd falan var binlerce). Torrent'ten de kolayca bulabilirsin. Özellikle www.demonoid.com 'dan. İstanbul da Taksim Megavizyon'da güzel dvdler var ama azlar. D&R'a gidip istetebilirsin. Yok derlerse Ankara şubelerine bakmalarını söyle. Mefisto'da zor bulunur şeyler bulunabiliyor.

Bi de ; kimsede yok mu istediğim kayıt? Gidip alacak param yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
:P

1. Ders: şuradaki şarkıları teker teker dinle, yorumları falan oku.
2. Ders: Müzik Tarihi çalış. Klasik müzik formlarını falan öğren. Wikipedia yeter sana.
3. Ders: Piyano çalmayı öğren.

[ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 16:35 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya dinledim bi müddet epey bişi de, olmadı yani. ortak paydada buluşamadık. bi kaç arkadaş var benle uğraşan arada yolluyolar bişiler. çağdaş klasik müzisyenleri beğeniyom bi tek. john zorn, david lanz, erik satie vs. onlar hoşuma gidiyo.

bi de hoşuma gitmesinin yanında şu muhabbet enteresan geliyo bana hep. çok acaip bişi :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...