Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Resimde gözüken "canavar", 2.80 boyunda ve 480 kilo ağırlığında bir yaban domuzu. Yahoo News Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 yuh yaw nerdeyse fil kadar var neyle öldurmuslerki? tüfek di tabancaydı işe yaramaz buna füze atmıslardır :P :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 neden öldürmüşlerki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Hasta bunlar ya. Madem böyle nadir birşey buldun,ne öldürüyorsun yahu? yemiyeceğin hayvanı öldürmek cinayettir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 hogzilla :) nasıl büyümüş bu bukadar be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Oeh! Bu nasıl bir hayvan. Modeli ne bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 saldırmıs olabilir, yada bounty vardır kafasında :D o diilde bu hayvan öle aman aman hızlı bisi olamaz zaten 2.80 boyu ve 480kg agırlıgıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 hogzilla yalandı ya yalan olduğu kanıtlanmıştı :D bu da yalandır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Bu toslasa duvar yıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Ne duvarı be. Bina yıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 bu daha yeni bir hogzilla galiba. eskisinin gerçekliğine şüpheler vardı, üzerinde oynanmış fotoğrafın diyolardı. ama belgeseli çeken abimiz kesin olarak yalanlayamamıştı diye de hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 boss u öldürmüs adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 oha mount a bak bin üstüne git işte dehşet ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 poz vermiş bir de mal mal hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 epic mount Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Sanırım bunu Obelix bile tek başına bitiremez ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 obelisk bunun baabsı gelse tek oturuşta bitirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 bunlar nadir değil zaten bolca var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Bence bu da kolpadır. Ayrıca bu kadar büyük birşey 480 kg olamaz. Nereden baksan 2 ton olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 said: epic mount En doğru tespit =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Vodan üye § 27 Mayıs 2007, Pazar - 20:32 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Bence bu da kolpadır. Ayrıca bu kadar büyük birşey 480 kg olamaz. Nereden baksan 2 ton olmalı. -------------------------------------------------------------------------------- "Darbeli mi olacak, darbesiz mi?.. " Mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 said: bunlar nadir değil zaten bolca var.. bizim arka bahçede var mesela 9dokuz adet.. arada avlayıp yiyoruz biz mangal partisinde! haram helal ver allahım aç kulların yer allahım diye dua ettim geçenler.. sabahleyin markete gidiyorum işte.. son paramla bişiler alıcam.. neyse önüme ak sakallı bi dede çıktı.. dedi sana 5ytl karşılığı bu üç domuz kuyruklarını vereyim.. baktım.. güzel kuyruklar.. pırıl pırıl diri bööle.. dedim al ak sakallı amca.. işte bu amca tozlar içerisinde kayboldu.. ben amcanın tozlar arasında kaybolurken dediklerini yapmak için arka bahçeye gidiverdim.. dediği gibi gömdüm kuyurukları toprağa.. gece açız hepimiz ya.. su içip yatıp uyuduk. siz açlığın ne olduğunu bilmezsiniz ama emrah bilir.. dimi emrah? -nevet abi.. neyse işte sabah bi kalktım toprak altında dev domuzlar çıkıyor biz de bunları yakaladık yiyoruz.. bir de bunların evlerini üfleyip püfleyip deviren dev bi kurt var.. ama onun hikayesini sonra anlatırım aslında nerede varmış bunlardan bol bol.. merak ettim. bol bol varsa vurulmasının haber değeri neden var? ben keklik vursam benim de haberimi yaparlar mı gibi sorularım da var elbette [ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 20:37 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 1051 pound diyodu haberde , aşağı yukarı 480kg gibi bir şey ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 ohh noou. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 İnsan-Ayı-Domuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar