Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Devasa Yabandomuzu

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Vodan
üye § 27 Mayıs 2007, Pazar - 20:32 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

Bence bu da kolpadır. Ayrıca bu kadar büyük birşey 480 kg olamaz. Nereden baksan 2 ton olmalı.

--------------------------------------------------------------------------------
"Darbeli mi olacak, darbesiz mi?.. "

Mantıklı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bunlar nadir değil zaten bolca var..

bizim arka bahçede var mesela 9dokuz adet..
arada avlayıp yiyoruz biz mangal partisinde! haram helal ver allahım aç kulların yer allahım diye dua ettim geçenler.. sabahleyin markete gidiyorum işte.. son paramla bişiler alıcam.. neyse önüme ak sakallı bi dede çıktı.. dedi sana 5ytl karşılığı bu üç domuz kuyruklarını vereyim.. baktım.. güzel kuyruklar.. pırıl pırıl diri bööle.. dedim al ak sakallı amca.. işte bu amca tozlar içerisinde kayboldu..
ben amcanın tozlar arasında kaybolurken dediklerini yapmak için arka bahçeye gidiverdim.. dediği gibi gömdüm kuyurukları toprağa.. gece açız hepimiz ya.. su içip yatıp uyuduk. siz açlığın ne olduğunu bilmezsiniz ama emrah bilir.. dimi emrah?
-nevet abi..
neyse işte sabah bi kalktım toprak altında dev domuzlar çıkıyor biz de bunları yakaladık yiyoruz..

bir de bunların evlerini üfleyip püfleyip deviren dev bi kurt var.. ama onun hikayesini sonra anlatırım

aslında nerede varmış bunlardan bol bol.. merak ettim. bol bol varsa vurulmasının haber değeri neden var? ben keklik vursam benim de haberimi yaparlar mı gibi sorularım da var elbette

[ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 20:37 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...