Griswold Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Ben gelemem. Bugün buluşup sıramı savdım, benim için de için artık finalim var benim. Lan partiye de gelemedim. 2 tane arkadaşım Taksim'de içiyorlar tayfalarıyla, doğum günleri, gidemedim. Annemin doğum günü, unutmuşum. Ders yapıyorum, ağlamak istiyorum, cam çok yakın atlamak istiyorum. Ama finale gidemem atlarsam evet. Ben gelemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 bu sabahlamadan sonra taksim yalan bana auhsua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 olm bu arada ben gelsem bile her turlu gec kalirim, en erken 11de gelirim. 12de balkabagi olmiycaksaniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 gelicem sizi öpücem =) birinizden birini cepten ararım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 ben yalan oldum dersim 10 da bitiyor ustune param yok hemide yol param yok ahsuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Ben elaidiyle saat 9 gibi taksimde olacağım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 uykum nedeniyle erken ayrıldım :/ zaten arkadaşlar memleketi kurtarıyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 treni yakaladım açıkçası,pati dolu bir güne de hazırdım-malum sabah lan partyden çıktık- ama işte,sınav+lan part+sınav üstüne toplamda 3 saat yol...yemedi açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 yokmu foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Çok kral ektim. Hayır size el sallayışımdan belli değil miydi bir daha dönmeyeceğim? Bir uyandım saat gece 2. Çişim gelmiş deli gibi ona kalktım. Tam çişin ortasında ''Olm buluşma mı ne vardı lan..'' dedim. [ Mesaj 10 Haziran 2007, Pazar - 19:48 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 zhsuaydauhsduahs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 İşerken aklına biz mi geliyoruz pis adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Fena değildi bence. Beklediğimden daha az kişi, daha bölük pörçük geldi ama ben muhabbetimi de ettim, göreceklerimi de gördüm, o yüzden memnunum. =) Biraz mahçup oldum gerçi, "Gelin abi, bak süper muhabbet olacak" dememe rağmen, kimin ne zaman geleceği belli olmadığından -ve de kimin ne kadar vakti olduğunu bilmediğimden- muhabbetin kilitlendiği noktalar oldu. Sonuç olarak iyiydi yine de, görmek istediklerimi gördüm, konuşmak istediklerimle konuştum. Bir dahaki sefere daha güzel olur artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar