Zegna Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Tamamen zaman kaybi, gene birinci film gibi amacsiz ama hadi işkence sahneleri 1. filmden daha guzel olur diye dusunurken daha da kotu cikan bir film. mumkunse izlemeyin yani, zamaniniza yazik. bu sefer 3 erkek degilde, 3 kiz var filmde gene ayni şeyler ve 1. filmin yanina yaklasamayacak kadar kötu işkence sahneleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 tam son part ta inmi$ti.yazık oldu indirdiğime o zaman peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 boyle film çekmekten ne zevk alıyorlar insanı piskopat yapar len bu film ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 bu seferki öcü ülke hangisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 ayni, slovakya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 1 muhteşemdi 2yi heyecanla bakliodum..herşekil izlicem yorumumu yazarım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 afişte bi hatunu ters asmışlardı sümüğü akıodu sdfuhsdf =) izlemekle izlememek arasında gidip gelmekteyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 dün ilk filmi izledim ben de. açıkçası filmi daha kötü bekliyordum. her yerde film şöyle vahşi böyle iğrenç deniyordu ilk çıktığında. ben de öyle işkencelere falan pek gelemem. ama filmde o kadar da abartı bir şey yoktu. "tarantino onaylı o kadar sapık bir film" diye lanse edilip abartıldı herhalde, millet gitsin diye. en azından konusu güzeldi, psikopat bi adam, lanetli ev gibi konulardan daha hoştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 valla fragmanını sevdiydim baya da iki saatime değmez. level atlarım olm o miktarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 hmm çıktı mı bu ya?sinemada var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 bende 2 gün önce izledim. harbi gereksiz bir film olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Ben beğendim aslında , belki de ilkini izlemediğim için olabilir .Ancak filmde öyle çok bi vahşet falan yoktu bizde acaba sansür var mı diye düşündük bu konuda bilgisi olan war mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 sinemada izlemedim, sansür vs. varmıydı bilmiorm da ilkine göre çok iyiydi bence ikincisi. ilkinde çok fazla gereksiz açık sahneler vardı, işkence sahneleri iyiydi ama. ikincisinde olayın kapalı yüzünü biraz açıklamışlar (sistem nasıl işliyo vs.), onun dışında açık sahnelerin abartılmaması iyi olmuş, işkence sahneleri öncekine göre daha azdı belki ama yine de yeterliydi bence, fazlasına gerek yoktu. güzeldi bence :) 3.'yü bekliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 gore olsun çamurdan olsun bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 eheh bi gore sever görünce seviniyorum ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rossy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 zaman kaybı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 bende bugün izledim daha sinemada.fena değildi bence.3.yü bekliyorum merakla.özellikle kızın ne yapıcağını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Bazı insanlar için kan vahşet olması yetiyor. Bunu anlamıyorum işte. Aynı boktanlık Saw 2-3 içinde geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 güzel olmuş valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 saw 3 iyidir ya 1in yanına yaklaşamasa da.. en azından konusu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 3.'de en son kurtulan kız 2. filmde oğlanın öldüğü gibi ölmicek bence. bunlara karşı bir örgüt toplayıp bunları tavlamaya çalışcak. 2. filmin sonunda bi tanesini kesmişti zaten (ne kadar rezalet bi görsel efekt uygulanmıştı o sahnede :( hatırladıkça 3. filmden korkuyorum, her neyse), sıradakinde de devamını getirir işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Neresi mantıklı saw 3'ün . Tamam adam hiç olmassa kurgu yapmış ama öyle bir kurgu yok . Doctor kadın ölecek.Doctorun kocası tüm o tuzaklardan kurtulacaktada kızını kurtarmak için 4. film'de senaryoyu devam ettiricek.Psikopat kadın geberecek. Tüm bu yapılanlar Psikopat kadını sınama oyunu çıkıcak. Oyun içinde oyun içinde oyun..... ölme eşşeğim ölme. Adam ölürken elinde bant kaydına basiyor ya en son ona yarıldıydım zaten. Dedim tamam sen paraya doymamıssın yönetmen . insanlar bıkana kadar vahşete devam....... -Hello mr. hedehödö ı wanna play do you wanna dance with me baby ? [ Mesaj 30 Ağustos 2007, Perşembe - 16:41 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 of şimdi geldim sinemadan gerek yoktu yani -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Yine ayak fetişizmi yapmışmı tarantino abimiz, ilk filmde kızın ayak parmağını kerpetenimsi makasımsı birşeyle kesiyordu dsfsdf yarılmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 yoktu ayak adamın penisini kesiodu ama kız ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar