Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ev sorunu

dory

Öne çıkan mesajlar

nıcks diye yazanda var nıt nıt nıt diye cık cık cık diyede.

ya ev arkadaşlığı cor iş orası kesin.

en iyi cözüm böle biribirine cok cok saygılı davranmaktansa, enseye şaplak göte parmak takılmaz o zaman kimse "sen nasıl benım bardağımla su içtin" tribine girmiyoiyi oluyo durum.

bu arada guzelmiş en kiraları orda

bu arada studyoda iki 3 kişi yaşıyan arkadaşlar var, en guzeli odur bence sımarıklığa yer kalmıyo evde.

[ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 18:45 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

hmm fena fikir değil lan aslında 300/4 ayda 75 milyon.... Hmm
Buarada geçen benim aklıma bi fikir geldi, hisarda misal boğaz gören bir köşk kiralık baya da büyük. Şimdi oranın kirası aylık 3 milyar olsa. Sen oraya rahat 10 kişi sığdırırsın. Aylık 300 milyondan stüdyo ev kirası lan? Gerçi oranın sahibi biricik köşkünü 10 öğrenciye kiralar mı öyle bir sorun var

[ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 18:48 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth, Hisar'da ev falan filan demissin? Buradan BOUN'lu oldugun fikrine kapildim. Ev arkadasim olur musun? =]
6 ay icinde kuyunu kazarim ama.

Dory, biz `fizik calisma` lafini farkli imalarla kullanan bir milletiz. Yanlis anlamistir belki.[Gerci ne farkedecekse...]

[ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 19:20 tarihinde, -Wissy tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bu, ''benim kafadan'' dedigin kiz arkadasin mi ?
kesin cekememistir ki kendin de söyledin, hareketlerin batiyormus. heh onlara ''rahat '' gelmen bahane de olabilir.
Kiskaniyo olabilirler büyük ihtimalle, malumunuz huyudur cogu hatunun, hemcinslerini cekemez kimisi.
Büyük terbiyesizlik yaptiklari, eger annesi gercekten gelmicekse (her halukarda terbiyesizlik ya neyse)
hem söz ver, soora da seyinin keyfine göre '' git, annem gelcek '' de.
Kolay gelsin anam, umarim daha iyi ev arkadaslari bulursun.
Sosyal ağlarda paylaş

dory bunu tüm samimiyetimle yazıyorum
*samimiyetinin ucunu açar*
(ıyy üzgünüm iğrenç esprimden dolayı)
bilirsin ki ben de ankarada oturmaktayım

1) kiralık ev şeysi için de elimden geleni yapmaya çalışırım. annem 100.yıl da bi lisede 10 yıl öğretmenlik yaptı az çok çevresi var. sen bi ses et ben ona söylerim.

2) acil durumlarda(evden atılırsın, kapıda kalırsın, vb) herzaman da kapımız açık. boş oda da mevcut. ayrıca yatağım da çift kişilik öhüm 8/ (karizmatik surat)

3)çok iyi kavga ederim. özellikle kız kavgası.
saç baş yolmada üstüme yok. kavgalık durum olursa ses etmen yeterli.

bak bi pm kadar yakınım

bi kere de bana ihtiyacın olsun
bir alo de gelmezsem gençliğim solsun.

3.madde hariç diğerlerinde ciddiyim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
demın aradım sordum orta köy hala istanbuldaymış soulcube

demin aradım sordum ortaköy hala bitişik yazılıyormuş yahu..

ev olayı zor.. ben hiç yaşamadım.. oturduğum evi önceden almıştık yatırım maksatlı.. geldim yerleştim direk.. arkadaşlarım çok sorunlu evlerde kaldılar. genellikle sorun evde ve ev sahibinde idi ancak böyle garip olaylar da olabiliyor elbet. ancak bi daha eve çıkarkene artı exp. olarak yansıyacak hanenize.. aynı olayın olmaması için pür dikkat kesileceksiniz sizinle aynı evde yaşayacak kişilerin seçiminde..

geçmiş olsun.. ne desek, hariçten gazel okuma olacak bu saatten sonra
Sosyal ağlarda paylaş

bu seninki direkt, "almanyadan oğlum geldi, çık" durumuna örnek yahu=/

ben ivy'e kefilim, sıcacık evinde sana da yer verir, çift kişilik yatak olayını bilemem tabii, tuzağına düşme hiç^^

şaka bir yana, ciddi geçmiş olsun. en güzeli tek çık 1+1 falan kıstırırsan ucuz, temiz. kim ev arkadaşıyla çıksa, haah süper insan bu yaşarım ben bunla dese mutlaka kavga ediyor=/

bir de fizik çalıştığın için seni kaka kız ilan edenler, benim gibi nerdeyse haftanın sahneye çıkan bu yüzden de geç dönen, aiesec ofisinde yer yer sabahlayan bir zındığı naparlar acaba ya. ayıptır, yazıktır, suratına bakma valla.
Sosyal ağlarda paylaş

abicim 23 yasinda belirli olgunluga erismis bi insan olmasam
dorynin acil durumda sefalette oldugunu gormesem

oyy ivy e bak ikiz yatak + cat fight
direk fatazsi yaratti paticike yazcam ama
dicek bisiyim yok
ev arkadasligi zor zanaat
ama intikamini aci al dory
git evin paspasinin altina yumurta kir
butun apartman les koksun
anahtar yuvalarina japon sur
Sosyal ağlarda paylaş