Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 nıcks diye yazanda var nıt nıt nıt diye cık cık cık diyede. ya ev arkadaşlığı cor iş orası kesin. en iyi cözüm böle biribirine cok cok saygılı davranmaktansa, enseye şaplak göte parmak takılmaz o zaman kimse "sen nasıl benım bardağımla su içtin" tribine girmiyoiyi oluyo durum. bu arada guzelmiş en kiraları orda bu arada studyoda iki 3 kişi yaşıyan arkadaşlar var, en guzeli odur bence sımarıklığa yer kalmıyo evde. [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 18:45 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 hmm fena fikir değil lan aslında 300/4 ayda 75 milyon.... Hmm Buarada geçen benim aklıma bi fikir geldi, hisarda misal boğaz gören bir köşk kiralık baya da büyük. Şimdi oranın kirası aylık 3 milyar olsa. Sen oraya rahat 10 kişi sığdırırsın. Aylık 300 milyondan stüdyo ev kirası lan? Gerçi oranın sahibi biricik köşkünü 10 öğrenciye kiralar mı öyle bir sorun var [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 18:48 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 o buyuklukte bi erde abi 15 kişide kalırım ben np yanı ama adamlar kiralamıyo. buralarda öle bi bina bulmuştuk bi ara 3 katlı bi bina büyük bişi 10 kişi falan diye konuşunca adam yok dedi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 tanidik emlakci var istiyosan, realityworld subesi. kotu olmus, istiyosan ev arkadasini cankayada rencide ettirelim sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ahah patipower ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 cingene ve cingene oldugu kadar da dedikoducu bi kiz arkadasim var ona soylersek zaten acaip seyler yaratir ehueh. dom unda bi ev arkadasi vardi yalnis hatirlamiyorsam, cok severdi HAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 rahmetli... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Ardeth, Hisar'da ev falan filan demissin? Buradan BOUN'lu oldugun fikrine kapildim. Ev arkadasim olur musun? =] 6 ay icinde kuyunu kazarim ama. Dory, biz `fizik calisma` lafini farkli imalarla kullanan bir milletiz. Yanlis anlamistir belki.[Gerci ne farkedecekse...] [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 19:20 tarihinde, -Wissy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 bu, ''benim kafadan'' dedigin kiz arkadasin mi ? kesin cekememistir ki kendin de söyledin, hareketlerin batiyormus. heh onlara ''rahat '' gelmen bahane de olabilir. Kiskaniyo olabilirler büyük ihtimalle, malumunuz huyudur cogu hatunun, hemcinslerini cekemez kimisi. Büyük terbiyesizlik yaptiklari, eger annesi gercekten gelmicekse (her halukarda terbiyesizlik ya neyse) hem söz ver, soora da seyinin keyfine göre '' git, annem gelcek '' de. Kolay gelsin anam, umarim daha iyi ev arkadaslari bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ehehe evi beraber büyüdüğünüz kuzeninle paylaşınca bile bi ton sorun çıkıyor =) gerçi bizim problemler hep Lig Tv-Fb-bjk üçlemesinde geçiyor ama olsun. ders diye bir lüksümüz sınav diye bir kaygımız olmadığından :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 bizim apartmanın bodrum aktını restore ediyoruz su an 1+1 sanırım en geç 1 aya biter ufak 60 metrekare mi ne öle bişey orayı kiraya verelim sana yer ortaköy kiralar 500 den başlıyo dikkat et : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 said: bizim apartmanın bodrum aktını restore venedik mübarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 demın aradım sordum orta köy hala istanbuldaymış soulcube Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Rahat kız süpermiş, beğenmediğinize göre sizde rahatsız kız olmalısınız, memnun oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 @ardeth abi hisarda kooperatife girsek, bitmicek okul zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 dory bunu tüm samimiyetimle yazıyorum *samimiyetinin ucunu açar* (ıyy üzgünüm iğrenç esprimden dolayı) bilirsin ki ben de ankarada oturmaktayım 1) kiralık ev şeysi için de elimden geleni yapmaya çalışırım. annem 100.yıl da bi lisede 10 yıl öğretmenlik yaptı az çok çevresi var. sen bi ses et ben ona söylerim. 2) acil durumlarda(evden atılırsın, kapıda kalırsın, vb) herzaman da kapımız açık. boş oda da mevcut. ayrıca yatağım da çift kişilik öhüm 8/ (karizmatik surat) 3)çok iyi kavga ederim. özellikle kız kavgası. saç baş yolmada üstüme yok. kavgalık durum olursa ses etmen yeterli. bak bi pm kadar yakınım bi kere de bana ihtiyacın olsun bir alo de gelmezsem gençliğim solsun. 3.madde hariç diğerlerinde ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 said: demın aradım sordum orta köy hala istanbuldaymış soulcube demin aradım sordum ortaköy hala bitişik yazılıyormuş yahu.. ev olayı zor.. ben hiç yaşamadım.. oturduğum evi önceden almıştık yatırım maksatlı.. geldim yerleştim direk.. arkadaşlarım çok sorunlu evlerde kaldılar. genellikle sorun evde ve ev sahibinde idi ancak böyle garip olaylar da olabiliyor elbet. ancak bi daha eve çıkarkene artı exp. olarak yansıyacak hanenize.. aynı olayın olmaması için pür dikkat kesileceksiniz sizinle aynı evde yaşayacak kişilerin seçiminde.. geçmiş olsun.. ne desek, hariçten gazel okuma olacak bu saatten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 işteeeee bir kızın saa5 16 sularında açtığı ve 5 saatte pat diye 3 sayfa olan başlııık... ps: konu hakkında yorumumu birazdan yapacam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Öeh çok pis şerefsizlik yapmışlar. Tutucu insandan herşey beklenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 konu hakkında yorumum, yerinde olsam çıkar annesine anlatırdım senin kızın da 20 gün sevgilisiyle yatıp kalktı hatta geldiler evde grup yaptılar asadsasdf deseydin.. sana tokat atana sen tekme atacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 bizim bölümün kapısında birisi 2. bayan ev arkadaş arıyodu. kendisi bay mı bilemem ama bakayım bi numara falan veririm yarın. kira 500ytl diyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 bu seninki direkt, "almanyadan oğlum geldi, çık" durumuna örnek yahu=/ ben ivy'e kefilim, sıcacık evinde sana da yer verir, çift kişilik yatak olayını bilemem tabii, tuzağına düşme hiç^^ şaka bir yana, ciddi geçmiş olsun. en güzeli tek çık 1+1 falan kıstırırsan ucuz, temiz. kim ev arkadaşıyla çıksa, haah süper insan bu yaşarım ben bunla dese mutlaka kavga ediyor=/ bir de fizik çalıştığın için seni kaka kız ilan edenler, benim gibi nerdeyse haftanın sahneye çıkan bu yüzden de geç dönen, aiesec ofisinde yer yer sabahlayan bir zındığı naparlar acaba ya. ayıptır, yazıktır, suratına bakma valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 abicim 23 yasinda belirli olgunluga erismis bi insan olmasam dorynin acil durumda sefalette oldugunu gormesem oyy ivy e bak ikiz yatak + cat fight direk fatazsi yaratti paticike yazcam ama dicek bisiyim yok ev arkadasligi zor zanaat ama intikamini aci al dory git evin paspasinin altina yumurta kir butun apartman les koksun anahtar yuvalarina japon sur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 hehe geyik onlar nerde ikiz yatak:D ama boş oda var dory ayrıca kira falan da istemem 2 hafta mat çalıştır yeter =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 2 hafta mat çalıştırma parası kiradan daha fazla eder ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar