Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Güzel Sanatlara Hazırlık kursunda,öğlen tatilinde gidecek yer bulamıyoruz. Şöyle pahalı olmayan ve ferah bir ortamda hoş sohbet edilebilecek güzel bir yer var mı acaba önerebileceğiniz? Dolaştık dolaştık bulamadık...
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Anatolia mı ne öyle bir yer vardı adını hatırlayamadım şimdi fena değil orası bir de sanırım güverte diye bir yer var. Ama yerlerini hatırlamadığım için pek bir fyadası olmayacak sanırım d:
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Akvaryum migrosun ara sokağında galiba o arasokaklardan birinde.
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ahahahaha orada bi de kırmızılım var oraya git disko topu altında okey oynarsınız ahahaha
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Yazıcıoglunun karsısında ki sohretler bufede az tıkınmamıstım ayak ustu muhabbette edersınız
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 kafe antre var. şeyde süreyyanın karşı sokağından girin. sokak bitinca sağ çaprazınıza kafanızı çevirin orda. biz cengizin arkadaşlarıyız diyin orda suphi yada hüseyin vardır. indirim de yaparlar yemeklerde şahanedir.
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Peki orada mesela bir sandviç bir kola ne kadara patlar? Benim için fazla sorun değil fakat arkadaşlar ucuz isteriz diye tutturuyor.
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 sadece yemek yemek se amac durak kafe yemek ucuz 4 kat hep oturcak yer war
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Bambi var rıhtım tarafında, tam tramvayın bahariyeye doğru döndüğü köşede, yanında da Efes Pub gibi biryer var kale gibi bir mekan zaten. Yemekleri güzeldir, hoştur. Dürüm Cola 7 ytl gibi birşey. ıslak sandviçleri vardır buranın meşhur onlar epey ucuz ve değişiktir. Soslu hamburgerimsi. Muhabbet edilecek ortamı çok iyidir. Onun haricinde boğadan bahariyeye adım attığınızda sol tarafta ayvalık tostcusu vardır. Hergün olmasa da arada gidilebilecek alternatif bir mekan olabilir. Kumpir de satılır, ama biraz geç getiriyorlar. maks. 10ytl'ye çıkarsınız. baharyenin daha ortalarına doğru meşhur kumpirciler sokağı vardır. Hepsi kumpir yapar, 4-5 ytl'ydi en son ben yediğimde. Koladan biraz bindirebilirler fiyatı. Bir bira atalım yanına ufaktan yeriz birşeyler tarzı yerler ise genelde Akmar civarındadır. Bira + paçanga gibi şeyler tavsiye edebilirim. Dipnot: Amacı muhabbet olabilecek yerleri yazdım ben de .... [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 14:51 tarihinde, robinson tarafından güncellenmiştir ]
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Ben de oyumu Bambi'ye veriyorum. Bir de orada denildiği gibi Chicken Laststop mıdır nedir orası da böyle resim kursu tayfası ile gitmeye uygun.
malik Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 hanımağa var,akmarın karşısındaki nt'den yukarı çıkarken(dem ve fayton cafeyi geçtikten sonra) üst bir sokağa çıkıyorson.gazeteci var bi tane.karşısında bir tükkan var.ora.fena değil.
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Hanımağa berbat biryer yahu. Yemekleri kötü,mekan da kötü. Yukarıda daracık alan var sığmıyoruz,alt kat da boğucu biryer
AutolycuS Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Arkadaşım yeni cafe açtı onun reklamını yapayım =) Boğadan bahariyeye baktığınızda arkanızda kalan sokakta (Mürüvet çiçeği) 20m kadar içeride Delfino. Gayet hoş oturulacak yerleri (ve kliması) var. Döner sandviç 3, dürüm 4 lira olması lazım. Onun dışında iskender, sosisli, hamburger, tost vs. de mevcut
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 aaa asil sarayi unuttuk reks sokagi girisinde saray en eski donercisidir kadikoyun iki tane war ikiside anidir tavuk pide ekmek yicen 1500 tanesi 4 tane ye 6 milyon dunyanin en obezi olsan 4 tane yenmez
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 AutolycuS ismini versek indirim alır mıyız eheh =)
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Bir de şey var barlar sokağında rexx'in hizasında pilavcıoğlunun karşısında Bay Yengeç mi ne olması lazım. Gayet nezih bir yer. Garsonlar falan biraz korkutucu ama (adamların delinmedik yeri kalmamış) adamlar baya uğraşmışlar dizayn için hoş olmuş. Ayrıca ilk gittiğinizde indirimde yaptırırsanız ondan sonra ne zaman giderseniz o fiyattan veriyorlar =) öyle pahalı bir yer de değil. Tavsiye ederim
AutolycuS Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Spider alırsın tabi sorun diil =)
malik Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ha saray deyince ucuz olanından aklıma geldi. eğer aile salonu varsa, bereket halk döner rulaz diyecem. boğadan rekse doğru yürürken sağda,reksin olduğu sokağa yakın bir yerlerde.
Yeto Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 BAHOOOOO final dersanesi karşısı moda cafenin yanı , dışarda masade yiiin işte ne guzel. hem ucuz da
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Mantıklı fiyata yenilebilinecek en iyi döner Saray'da, olsa da yesem.
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 bahariye börek var finalin karşısında tek büfe var modada , başka şubesi tek büfenin tam rexx sinemasının çaprazında var, patsos yiyebileceğiniz aparat ve patsos var rexxin karşısında onun haricinde gidip makarna vs şeyler yiyebileceğiniz kahve bahane var bay yengeç var rexxin ilerisinde rexx büfe var, evimin tam karşısında negatifin üstünde mantar var kahvaltı vs edebileceğiniz, burger king var rexxin ilerisinde yanında bi kaç yer daha var, sahilde rıhtıma inince bir sürü döner vs yenebilecek yer var, daha ilerisinde murat muhallebicisi ve saray var. simit yemek isteyenlere simitçiler mevcut orada osmanlı simit vs. tam deniz kenarına giderseniz balık ekmek yiyebileceğiniz yerler var karaköy iskelesinin sırasında sağda ve solda kocaman. bunların hepsi ucuz ve rahat aynı zamanda da güzel yemek yiyebileceğiniz yerler kadıköyde. anatoliaymış vs bu tür yerler tam anlamıyla paralı denyoların fikirtepe vs yerlerden kalkıp geldiği yerler. ha bir de yemekçiler sokağı var ama orası da bayağı kalitesiz insanlarla dolu. ama kumpir falan açısından gayet güzel. bahariye burger king'in karşı sokağına girip ilk sağa döndüğünüzde yemekçiler sokağı kırmızı koltuklardan falan tanırsınız. afiyet olsun..
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 bazen sırf çiya ya gitmek için kadıköye geçiyorum ben.
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Ooo Çiya, çok kral valla ama biraz tuzlu :D
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 lahmacun yiyecekseniz halil var. balikcilarin oradan sahaflara giderken sagda. super lahmacun yapar.
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Çiya rlz. fuck the rest (ne alakaysa dasdaad)
Öne çıkan mesajlar