tellos Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Geçen cmt gelen havaleyi almak için Şaşkınbakkal AKBANK'a gittim 250 ytl çektim 5 tane 50lik verdi bana.Sonra eve geldim paralardan bi tanesinde cok belirgin renk tonu farklılığı var sahte diye düşündüm ama bankadan aldığım için yok olmaz herhalde dedim, sonra parayı nereye götürsem almıyolar pzt günü bankaya gittim durumu anllatım'' yok kesinlikle bizden almamışsınızdır'' falan dediler bende iyice sinirledim seri numaralarına falan bakın dedim yok bi türlü almadılar parayı,aradan bi hafta geçti bugün kapıcıya aidat olarak kitlemek zorunda kaldım maalesef. Neyse yani banka sahte para verirmi kardeşim ya kafayı yedim nasıl iş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 bu olay gayet sik olan bisi ben bi bankada aldigim dolari baska bir bankaya yatiramadim ikiside is bankasiydi ve aralarinda 100 metre mesafe vardi 2 sey oluyo plus atm lerde makine otomatik olarka tanimlama yaptigindan sahte para alabiliyo kincisi banalar sahte paralari alan veznedardan kestiklerinden onnarda araya katip geri sokma cabasna giriyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 sokan sokana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 aslında sahte para işi güzel iş düsünsene patır patır 100ytl atıyo makina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 hadi kalpazanlık o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 bu aralar parasızlıktan gözüm döndü baslayalım makina lazım ama bide ciddi calıscaz,para sorun olmaz ztn :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 ben finansbanktan dolar aldim sonra goturdum hsbc ye yatirdim sonra 10 gun sonra falan hsbc ye gittigimde benim isleri halleden eleman geldi, abi dedi merkezden bunu geri gonderdiler bu yuz dolar sahteymis, bende aldim finans a goturdum onlarda dediki eger ilk gun getirsen, hallederdikte simdi 10 gun gecti nasil yapalim. Bende gittim hsbc ye boyle olurmu falan filan neyse bankacida karsidaki doviz burosuna kitlemis sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 valla ben hic "bu 100 dolar sahte dur sunu yirtim yada yakim" diyen gormedim. herkes bir baskasina kitliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 sahte para yutturmak o kadar kola ydeğil o makinalara, paranın boyutları, kalınlığı önemli faktörler. Ayrıca, mutlaka image processing de yapılıyordur, o yüzden oldukça zor bir iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Ya bide sormadan etmeden direk delgeçle delenler var. Bankalar döviz büroları fln yapıyor diye biliyorum. Size delikli parayı kitliyolar hiç yoktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 cok da sağlam bi img preocesing yaptığını sanmıyorum muhtemelen her parada parayı o paranın şekline özel makinenın tanımasını sağlıycak noktalar secilmiştir oralara bakıyodur yoksa cooook uzun surer kontrol işlemi, onları biliyosan oraları dolu boş kağıtla bile gitsen yeter herhalde =) ama sorna sorarlar tabi adama kim yükledi bugun burdan para diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 ^ cuce yukledi deriz | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 sahte para gelirse kasmayın hiç.. gidin yatırın atm'e.. bi günde o atm'den para çekmeyin.. başkasından çekin.. makineler parayı çok incelemiyor zaten.. incelesi size sahte para vermezdi di mi? yormayın kendinizi, sıkmayın canınızı.. yaşasın tembel kompüterler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 sahte 1ytl lerden vurdular asıl parayı bu işi yapanlar. biraz daha özenli yapsalar çok çok daha iyi götürürlerdi ama bu şekilde bile her tarafta herkesin cebinde mevcut bu paralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 aslında harbi, atmden aldığın parayı diğer atmye aynı bankaya geri vermek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Çok sık olan bir şey bir kez benim bir kez de annemin başına geldi maalesef. Rezil bir durum. Ve banka her zaman sorun çıkartıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Banada ziraat bankasindan 50 ytl sahte cikmisdi 2 ay once. Valide hanim bankaci olmasina ragmen para b.k yoluna gitti. tek cozum makbuz almak ve ertesi gun bankaya gidip durumu anlatmak.boyle olaylarda buyuk tahminim veznedar yada baska birinin olaya uckagit katmasi. cunku baska sekilde sahta para gelemez oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heinz_Guderian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Aptallar akıllılardan pek az şey öğrenirler, akıllılar aptallardan çok şey öğrenirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 ve şemsiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 ya bankalar bile 3kağıta sarmış olayı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar