Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ATM'nin Sahte Para Vermesi.

tellos

Öne çıkan mesajlar

Geçen cmt gelen havaleyi almak için Şaşkınbakkal AKBANK'a gittim 250 ytl çektim 5 tane 50lik verdi bana.Sonra eve geldim paralardan bi tanesinde cok belirgin renk tonu farklılığı var sahte diye düşündüm ama bankadan aldığım için yok olmaz herhalde dedim, sonra parayı nereye götürsem almıyolar pzt günü bankaya gittim durumu anllatım'' yok kesinlikle bizden almamışsınızdır'' falan dediler bende iyice sinirledim seri numaralarına falan bakın dedim yok bi türlü almadılar parayı,aradan bi hafta geçti bugün kapıcıya aidat olarak kitlemek zorunda kaldım maalesef.
Neyse yani banka sahte para verirmi kardeşim ya kafayı yedim nasıl iş..
Sosyal ağlarda paylaş

bu olay gayet sik olan bisi
ben bi bankada aldigim dolari baska bir bankaya yatiramadim
ikiside is bankasiydi ve aralarinda 100 metre mesafe vardi

2 sey oluyo plus atm lerde makine otomatik olarka tanimlama yaptigindan sahte para alabiliyo
kincisi banalar sahte paralari alan veznedardan kestiklerinden onnarda araya katip geri sokma cabasna giriyolar
Sosyal ağlarda paylaş

ben finansbanktan dolar aldim

sonra goturdum hsbc ye yatirdim

sonra 10 gun sonra falan hsbc ye gittigimde benim isleri halleden eleman geldi, abi dedi merkezden bunu geri gonderdiler bu yuz dolar sahteymis, bende aldim finans a goturdum onlarda dediki eger ilk gun getirsen, hallederdikte simdi 10 gun gecti nasil yapalim.

Bende gittim hsbc ye boyle olurmu falan filan

neyse bankacida karsidaki doviz burosuna kitlemis sonra
Sosyal ağlarda paylaş

cok da sağlam bi img preocesing yaptığını sanmıyorum muhtemelen her parada parayı o paranın şekline özel makinenın tanımasını sağlıycak noktalar secilmiştir oralara bakıyodur yoksa cooook uzun surer kontrol işlemi,

onları biliyosan oraları dolu boş kağıtla bile gitsen yeter herhalde =)

ama sorna sorarlar tabi adama kim yükledi bugun burdan para diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Banada ziraat bankasindan 50 ytl sahte cikmisdi 2 ay once. Valide hanim bankaci olmasina ragmen para b.k yoluna gitti.
tek cozum makbuz almak ve ertesi gun bankaya gidip durumu anlatmak.boyle olaylarda buyuk tahminim veznedar yada baska birinin olaya uckagit katmasi. cunku baska sekilde sahta para gelemez oraya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...