Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Tamam zaten Cafu gibi oynarsın, defanstan alıp topu 60 metre depar, içeri doldur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ahahah o da iyi ama şaka bi yane ben hep kaleci olmak istemiştim ahah : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 .....................Serdar.................... ..M.Topuz....Lugano....Song......Volkan Yaman... .....Tuncay......Alex.......Aurelio.....Arda.... ..................Ü.Karan......Kezman........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 said: cemad sağ açıkta oynayabilirim;) ben seni kiralicam Beylerbeyispor a nereye oynuyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 said: ben seni kiralicam Beylerbeyispor a nereye oynuyosun ? arda gibin bende beylerbeyi'n de çoşar klube geri dönerim;) ama emre abi benim avrupa'da oynamamı söylüyoo,saolsun takımdaki hakan abi,hasan abii,ergün abii çok yardımcı oluyolar.(off bi an kendimi ezik,takımın maskotu sandım,şakası bile hiç güzel değilmiş..,allah arda'ya yardımcı olsun..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 sol back ibrahim üzülmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 said: benim 11: ..................lucifel ares...cintonik...eagle_dnz...madcat lorrotar....lucky....toggie.......eternal ............fistan.......smoke td:nocom başkan:blackchaos tam mevkimi bulmuşsun defansif ortasaha biraz ama stoperde olurum :D [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 17:19 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Serdar Kulbilge, Önder Turacı, Gökhan Zan, Servet Çetin, İbrahim Üzülmez, Koray Avcı, Yusuf Şimşek, Tuncay Şanlı, Alex De Souza, Gökhan Ünal Ümit Karan seçilen kadro bu oldu 11 altın adam yarışmasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cezair Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 alex'i yedeğe atmış sdfsdfsdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 yahu o kadroda kanat yok ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 alex futbolcu olsa fenerde değil avrupada oynardı ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 bütün topiclerden saldırıyosun ayıptır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 gerçekler acıdır :( gönül isterki böyle olmasın ama görüyorsun brezilyanın yeni kadrosunda bile adı sanı duyulmamış adamlar varken, eski kupa amerika kaptanları yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 çünkü gençleştiriyor takımı 29 yaşında alex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 tek sorun yaş ise ben laflarımı geri alıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 tek sorun değil ondan iyileri olduğu gerçek ben adı sanı duyulmamışlarla ilgili söyledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 nocom az değilsin sen varya siz bjklilerin hepsi böylesiniz blackchaos ayrı bela o da nerelerde acaba yavru kartal_dnz demeye başladı çarpıldı galiba bi de sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 blackchaos yurt dışında futbolcu avında ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 :D başkanlık vaadi peşinde yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 dernek olarak destekliyoruz blackchaosu :D tüpçü blackchaos :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Blackchaos afrikada oyuncu arıyo, yeni amaral lar getirecek takımına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 1- Runje 2-İbrahim Üzülmez 3-Sabri 4-Servet Çetin 5-Edu 6-Alex 7-Tuncay 8-Serdar Kurtuluş 9-Mehmet Topuz 10-Yusuf Şimşek 11-Umut Bulut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ulan kız başına hepinizden daha iyi kadro çıkarıd teprikler!' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 saol futbolu izlerim ve iyi anlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar