Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 amcamın biri çölde arabayla giderken karısının ve ortağının keleğine gelip mahsur kalıyo. diğerleride bunu öldü sanıyo ama amca yaşıyo aslında. filmin can alıcı sahnelerinde biri amcanın bmw arabayı çölde parçalayıp kendine zırh yapması ve karısının resmine boynuz çizip baktıkça sinirlenmesiydi. bilen var mı bu filmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 valla kurt russel'in tuzak diye bir filmi vardı ama sadece başı benziyor sonrasına arabayı zırhlı bişey yapıyor mu hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 yok yok o değil bu filmde tanıdık pek adam yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 ege nerden buluyosun böyle filmleri ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 İlgisi yok ama Çölde Çay geldi aklıma. Güzel filmdir izle(gerçi kitabı daha güzel ama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 said: ege nerden buluyosun böyle filmleri ya olm ne bileyim ya izledmiştim zamanında aklıma takıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 tuzak degil valla hatirlayamadim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 abi böyle filmmi olur ya anlamadım olayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ab bizde zaten bu kadar abuk olduğu için merak ediyoruz adını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 1 saattir bakıyom bulamadım ne gıcık bişey aa!!11! kasmasa giricem sitelere okucam filmlerin konusunu falan o dereceye geldim , 2300 yılında da biter zaten bulurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 çölde nie kendine zırh yapıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Bir ara bir film vardı adamın sevgilisi veya karısına zarar veriyorlardı. Adam da arabasının arkasına vinç bağlıyordu, kurtarıcı gibi. Sonra zırh yapıyordu önüne sonra da sokak çetelerinden intikam alıyordu. İsmi de gladyatördü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ufak bütçeli 3 4. sınıf aksiyon filmi galiba bu o yüzden bulamıyoruz yerel sinemalarda filan gösterilmiştir yurtdışındada (hani bi kere para verip akşama kadar izlenen yerler var ya :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 said: çölde nie kendine zırh yapıyo :D abi adam manyak, çölde ihanete uğrayınca bide 50 metreden kaktüslerin arasına düşünce daha da delleniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 ne biçim filmdir bu yaw :D bende merak ettim şimdi çölde zırhla pişmezmi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 yauu de get bemveeden zırh mı olur allaasen :) alüminyum o be cart diye yamulur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 tekerleklerden yapıyodu zaten zırhı genelde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 said: tekerleklerden yapıyodu zaten zırhı genelde :)yaw nerden buldun bole filmi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 abi ne bileyim yıllar önce bi gece izledik işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 ironman mi? dghd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 yok yok değilde "azim-man" falan olabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar