Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

High Warlord Naj'entus and Supremus down by Nihilum!!


Mortis

Öne çıkan mesajlar

ben bunda büyük bir hadise görmüyorum bu adamların üstü başı düzülü herhangi bir yerden birşeye ihtiyaçları yok yeni content geliyor oda okadar sığ hazırlanmış ki extra bişey gerektirmiyor eee burada büyük hadise olan ne üstüm düzlü raidim hazır embesil bir AI ye karşı 1 wipe yerim 3 yerim 5 yerim 6 da keserim büyük olay nedir gidersin aynı boss u atıyorum 0.5 larla kesersin o büyük olaydır

world 1st hadisesi ayrı bir anlamsızlık ortalıkta bir sürü iyi guild var gidip şuan indirebilecek uğraşmamışlardır raid saatleri farklıdır vs vs hani everquest olsa tanrı raid i olsa 72 kişilik raid olsa ms farkla chain heal atılması gerekse tanklar değişse vs vs zor olsa bir anlamı varda wow da nekadar zor olabilirki
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada ben size sadece Raid progressi iletiyorum yakından takip ettiğim için. "Oha, nasıl olur nasıl yaptılar " demiyorum. "So?, ee? ne olacak ki? hiç şaşırmadım?" gibi cevaplar verecekseniz vermeyin.

O zaman gidin müzik forumunda "bilmemnenin yeni albümü çıkıyor" adlı topiclere "ee? hiç şaşırmadım. tabi çıkaracak adamlar da para bol" gibi mesajlar atın aynı şey.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu "ee?" "so?" gibi tepkiler aslında biraz duyarsızlaşmaktan kaynaklanıyor. Adamlarda öyle bir hız varki artık Blizzard dese "Arthas geliyo yanında Archimonde var ikisi aynı anda dalacak" yinede tepkimiz "1 haftaya kalmaz Nihilium keser" olacak. Yoksa şöyle bir haber çıksa "Türk GUild World 1st yaptı" o zaman işte şok olur :D Hadi kalp krizi derecesini düşürüp herhangi başka bir guild diyelim :D Yinede asıl haber o zaman olacak :D Artık baa "Nihilium şunu İllidian kesti" haberi "Paris Hilton 1 milyon çift ayakkabı aldı" habrinden daha ilgi çekici gelmiyor :D Bu benim görüşüm :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bunlara göre abartı ya da bilerek buglı content tasarlamasınlar da gerisi dert değil. adamlar içeriği bitirip oyuun bırakmasın diye yetiştirmeye çalışıyor sanki blizz içeriği. yeni içeriğin geldiği yamada eski içeriği fixliyor ya da nerflüyor. isteyen kessin yoksa ne farkeder.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

black temple in attune sanirim bi tek hjyal de ki ilk boss u gerektiriyor. ssc & tk attune olacan > ssc & tk son bosslari keseceksin > hjyal attune olacaksin > black temple (arada q felan var tabi akama ile ilgili)

forte black temple da vakit kaybetmemek icin ptr de bol bol kestigi bosslari deniyor su an. sonucta adamlarin istedigi drop ve aksiyondan ziyade tamamen first kill (diger tum bu tip guildler gibi)

tum instance & raidlerin nerf u biraz da casual istegiydi. pati de dahil her forumda millet cok zor diyordu casual'in raid yapmasi yalan diye. 2.1.0 icin blizz bu sefer cidden dinliyo official forumdaki suggestionlari demistim. oyle oldu gibi.

bir de bu herifler zaten piskopat. daha 2 gun once cikan dev gibi content yarilandi bile. kaldi ki casual in oralari gormesi icin hala o kadar uzun yok var ki.

[ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 08:30 tarihinde, druenler tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

casual'ın isteği meselesi değil, bu herifler 2 günde bitirmesin diye hayvan gibi koyuyorlar önce. sonra yeni contenti çıkarırken nerflüyorlar onları bitirip yeni contente geçsinler diye zira blizz'in ciddi bir reklam olayı bunlar sayesinde. oyunu bitirip sızlanmaya başlar veya bırakırlarsa işlerine gelmez.

[ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 15:43 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Illiadan'ın kesilmesi ne kadar mantıklı ki oyun dünyası için, adam hayatının 10000 yılını hapiste geçirmiş, kimbilir kaç sene yaşamıştır kaç senelik tecrübesi vardır. Kıytırık 25 kişinin onu kesebilmesi bence saçma. Tamam tanrıları, titanları devirdik belki ama Illiadan çoğu insanın warcraft3 dediğinizde aklına gelen ilk isim. Ne bileyim kaçsa etse yine bence çok daha tatlı olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

belki de kaçıyodur yahu öldürdünüz sanki. ayrıca maiev'in öldürme olasılığı var illidan'ı zaten. lore dediğiniz şey wc3te kaldığı yerden devam ediyor işte daha ne :) diğer türlü bir yerden sonra sıkıcı hale gelirdi oyun hiç adı duyulmamış bossları kese kese
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...