Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 http://www.nihilum.eu/news/59/ Adamlar durmuyor =) ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 adamlar 1 gün içersinde 4 tane "World 1st Kill" yaptılar ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 so ? alıştık artık başka guild kesse şaşırabilirim ancak [ Mesaj 26 Mayıs 2007, Cumartesi - 09:03 tarihinde, TambourineMan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 ptr de kesmislerdi zaten ikisinide gm yardimi olmadan. eh encounter i felan biliyorlardi. o yuzden buyuk surpriz degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maddog35 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 valla eğer bu oyunu oynuyorsan bu adamların önünde saygıyla eğilmekden başka yapılcak başka bir eylem planı yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 http://www.nihilum.eu/news/61/ 2 boss daha kestiler korkarım bu hafta illidanı görecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 belki yarın belki yarından da yakın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 ben bunda büyük bir hadise görmüyorum bu adamların üstü başı düzülü herhangi bir yerden birşeye ihtiyaçları yok yeni content geliyor oda okadar sığ hazırlanmış ki extra bişey gerektirmiyor eee burada büyük hadise olan ne üstüm düzlü raidim hazır embesil bir AI ye karşı 1 wipe yerim 3 yerim 5 yerim 6 da keserim büyük olay nedir gidersin aynı boss u atıyorum 0.5 larla kesersin o büyük olaydır world 1st hadisesi ayrı bir anlamsızlık ortalıkta bir sürü iyi guild var gidip şuan indirebilecek uğraşmamışlardır raid saatleri farklıdır vs vs hani everquest olsa tanrı raid i olsa 72 kişilik raid olsa ms farkla chain heal atılması gerekse tanklar değişse vs vs zor olsa bir anlamı varda wow da nekadar zor olabilirki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 bugun 3 boss daha kestiler Teron Gorefiend Gurtogg Bloodboil ve Shade of Akama 5 boss indi 2 günde http://www.nihilum.eu/news/61/ kaldı 4 boss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 bu arada ben size sadece Raid progressi iletiyorum yakından takip ettiğim için. "Oha, nasıl olur nasıl yaptılar " demiyorum. "So?, ee? ne olacak ki? hiç şaşırmadım?" gibi cevaplar verecekseniz vermeyin. O zaman gidin müzik forumunda "bilmemnenin yeni albümü çıkıyor" adlı topiclere "ee? hiç şaşırmadım. tabi çıkaracak adamlar da para bol" gibi mesajlar atın aynı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 o değidle ben bu akdar hızlı prgress olmasınıa üzüldüm baya bu son gelen nerfler yüzxündenm böle oldu bu iş yoksa adamlar test serverda örendikleri içinmi bütün bossları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Bu "ee?" "so?" gibi tepkiler aslında biraz duyarsızlaşmaktan kaynaklanıyor. Adamlarda öyle bir hız varki artık Blizzard dese "Arthas geliyo yanında Archimonde var ikisi aynı anda dalacak" yinede tepkimiz "1 haftaya kalmaz Nihilium keser" olacak. Yoksa şöyle bir haber çıksa "Türk GUild World 1st yaptı" o zaman işte şok olur :D Hadi kalp krizi derecesini düşürüp herhangi başka bir guild diyelim :D Yinede asıl haber o zaman olacak :D Artık baa "Nihilium şunu İllidian kesti" haberi "Paris Hilton 1 milyon çift ayakkabı aldı" habrinden daha ilgi çekici gelmiyor :D Bu benim görüşüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 sadece şunu söylemek istiyorum "sürekli kesiyorlar efendim durduramıyoruz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 keske ptr de bu lavuklara test ettirmeseydi blizz. tum guildler kael in 2.1.0 oncesi kesilemeyeceginden kestiler ne varsa black temple da. bu kadar hizli gitmesi progress in kotu oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Bu arada Hyjal'ın ikinci bossu Anetheron Forte tarafından kesildi ilk defa. Forte hyjala yardırıo galiba =) [ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 04:49 tarihinde, Mortis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 hyjal bitmeden black temple a giriliyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 bunlara göre abartı ya da bilerek buglı content tasarlamasınlar da gerisi dert değil. adamlar içeriği bitirip oyuun bırakmasın diye yetiştirmeye çalışıyor sanki blizz içeriği. yeni içeriğin geldiği yamada eski içeriği fixliyor ya da nerflüyor. isteyen kessin yoksa ne farkeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 black temple in attune sanirim bi tek hjyal de ki ilk boss u gerektiriyor. ssc & tk attune olacan > ssc & tk son bosslari keseceksin > hjyal attune olacaksin > black temple (arada q felan var tabi akama ile ilgili) forte black temple da vakit kaybetmemek icin ptr de bol bol kestigi bosslari deniyor su an. sonucta adamlarin istedigi drop ve aksiyondan ziyade tamamen first kill (diger tum bu tip guildler gibi) tum instance & raidlerin nerf u biraz da casual istegiydi. pati de dahil her forumda millet cok zor diyordu casual'in raid yapmasi yalan diye. 2.1.0 icin blizz bu sefer cidden dinliyo official forumdaki suggestionlari demistim. oyle oldu gibi. bir de bu herifler zaten piskopat. daha 2 gun once cikan dev gibi content yarilandi bile. kaldi ki casual in oralari gormesi icin hala o kadar uzun yok var ki. [ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 08:30 tarihinde, druenler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 casual'ın isteği meselesi değil, bu herifler 2 günde bitirmesin diye hayvan gibi koyuyorlar önce. sonra yeni contenti çıkarırken nerflüyorlar onları bitirip yeni contente geçsinler diye zira blizz'in ciddi bir reklam olayı bunlar sayesinde. oyunu bitirip sızlanmaya başlar veya bırakırlarsa işlerine gelmez. [ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 15:43 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 e şimdi yeni content çıkalı daha 1 hafta olmadı adamları deli bir hızda ilerliyorlar, bu bitince ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 bitmeyecek %90 ihtimal, kesin imkansız zorlukta yapmışlardır illidan & archimonde'u. yeni birşey hazırlayıp çıkarırken "fixledik" deyip nerflerler ehe hayır aynı teraneyi aq40'tan beri görüyoruz artık karnımız tok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Illiadan'ın kesilmesi ne kadar mantıklı ki oyun dünyası için, adam hayatının 10000 yılını hapiste geçirmiş, kimbilir kaç sene yaşamıştır kaç senelik tecrübesi vardır. Kıytırık 25 kişinin onu kesebilmesi bence saçma. Tamam tanrıları, titanları devirdik belki ama Illiadan çoğu insanın warcraft3 dediğinizde aklına gelen ilk isim. Ne bileyim kaçsa etse yine bence çok daha tatlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 iyi guzel sölüyosunda. adamlar vll 70 olmuş hala iskelet kestremezsinki adamlara atmin ettiricek bişiler öldürmeleri lazım adamların. bence warcraft lore'un bu kadar gercek zamanlı ilerlemesi guzel oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 belki de kaçıyodur yahu öldürdünüz sanki. ayrıca maiev'in öldürme olasılığı var illidan'ı zaten. lore dediğiniz şey wc3te kaldığı yerden devam ediyor işte daha ne :) diğer türlü bir yerden sonra sıkıcı hale gelirdi oyun hiç adı duyulmamış bossları kese kese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar