Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 effectleri kapat, muhtemelen texture scaring le veya benzeri bişeyle ilgili bi durumdur, dynamic lightning lede ilgili olabilir, bunlar değilse graphic driverlarını tazelersın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Video'da her şey lowest/disabled, ondan olamaz yani. Driver'ı tekrar yükledim, ondan da sorun olduğunu sanmıyorum. Oyun açılıyor, üniteler görünmese de oynayabiliyorum ama. Ruh ordusuyla savaşıyorum sanki ='( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 oyun bozuktur, kopyamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Eee ööö TABİİ Kİ HAYIR!!! (Herhalde lan.) Patch'leri falan da indirdim ama, bi faydası olur mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 ekran kartiyla bi uyumsuzluk var mi, onu arastir. ondandir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Neymiş yahu bu? Bir oyun bu kadar güzel olup 1 günde mi biter? Buna başka Campaign yükleyebileceğimiz bir yer fln var mı? Skirmish yerine şöyle senaryolu devam etsek... Ayrıca ek pakette bu sonbahar çıkacakmış bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 1.71 yaması yüklenmeyi reddediyor, oyunu bulamadığını söylüyor. bu sorunu yaşayan kimse var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 oha direk çekicem bu oyunu haberim yoktu. strateji!!!!!!!!!!111bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 yeni exp ların başlıklarını hortlatmak yerine bunu hortlatcam. oyunu daha yeni oynuyorum (daha önce niye oynamadım bilmiyorum relic hastası olmama rağmen) yetememee rağmen şunu sorcam, oyunla ilgili taktik şu bu anlatan bi site var mı, ve http://wiki.reliccommunity.com/Dawn_of_War_Player's_Guide kadar ayrıntılı bi site var mı coh için birimlerin damageleri şuları buları sayısal değerlerle yazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 www.coh-stats.com www.gamereplays.org/companyofheroes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 dreagloth said: Geçen dönem tarih dersi sunumum, Kurtuluş Savaşı`nın kaynakları idi. Bunların içinde tabiki Rusya`yıda inceledim. Bilkent Üni. kütüphanesinden aldığım 3 kitapta da Rusya`nın yardımlarının sebebinin, Kurtuluş Savaşı`nın sebebini sosyalizm i yaymak olarak gördükleri için olduğu yazıyordu. Sunumum sırasında bu bilgiyi kullanırkende hocam ki gayet bilgili, mantıklı bir hocamızdı, beni destekleyip bunu Atatürk`ün dehasına bağlamıştı. Hatta sonrasında Rusya`nın desteğini çekilmesinide Kurtuluş Savaşı`nın gerçekten bir kurtuluş mücedelesi olduğunu görmeleri olduğunu da eklemişti. bu paragraftaki iddayla çelişen olaylar ve özellikle Lenin'in Partiye yaptığı açıklamalar mevcut Komünist parti delegeleri Anadoluda sosyalist bir yönetim olmadığı ve olmayacak gibi durduğu için yardım etmeyelim diyorlar Lenin ise sosyalist olmasalar bile sadece sömürgeci güçlere karşı savaştıkları için yardım etmek insanlık adına boynumuzun borcudur tarzı şeyler söölemiş Bu arada : Multi atan yok mu yaw şu oyunu özelden mail atsın şööle 2v2 falan kapışalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 bansheee said: Komünist parti delegeleri Anadoluda sosyalist bir yönetim olmadığı ve olmayacak gibi durduğu için yardım etmeyelim diyorlar Lenin ise sosyalist olmasalar bile sadece sömürgeci güçlere karşı savaştıkları için yardım etmek insanlık adına boynumuzun borcudur tarzı şeyler söölemiş bu kısmı doğru diğer kısmı ingiltere. öyle insanlıktı emperyalist karşıtlığıydı yok. bildiğin ingiltere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 iyide, o donemde emperyalizmin simgesi ingiltere zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 pronoit said: bansheee said: Komünist parti delegeleri Anadoluda sosyalist bir yönetim olmadığı ve olmayacak gibi durduğu için yardım etmeyelim diyorlar Lenin ise sosyalist olmasalar bile sadece sömürgeci güçlere karşı savaştıkları için yardım etmek insanlık adına boynumuzun borcudur tarzı şeyler söölemiş bu kısmı doğru diğer kısmı ingiltere. öyle insanlıktı emperyalist karşıtlığıydı yok. bildiğin ingiltere. elbette o zaman için en büyük emperyalist ingiltere. Not : Multi yok mu multiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 http://www.direct2drive.co.uk/4/8188/product/Buy-Company-of-Heroes-Gold-Download alın multi atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 oha çok isterdim yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 e al o zaman 10 milyon be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 kara listede olduğum için ne kredi kartı alabiliyorum ne banka kartımından sanal kart çıkarabiliyorum dfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 uzun zamandır girmedim oyuna patch gelmiş yeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar