Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aksiyon oyunu istiyorum

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Şöyle bitirmesi en fazla 5-6 saatimi alacak, iyi konusu olan, tercihen fantazi/orta çağ temalı TPS ya da FPS oyunları arıyorum.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Jade Empire var zaten. Condemned'da da silah var. Endüstri devrimini gerçekleştirmemiş oyun istiyorum ben.

[ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 12:24 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
hah buldum, direk olarak ortamlara dalacak fantastik bi aksiyon istiyosan sana demon stone (forgotten realms) öneririm. drizzt'i bile oynayabiliyosun double blade ile.

hatta bu oyun "bi gün gerge gelip tavsiye isterse" diye yapılmış.

[ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 11:42 tarihinde, Durotan tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Condemned bitirmediysen otur oyna , silah konusuna gelince bende Condemned silah silah bile değil toplam 7 kez tabanca 4 5 kez pompalı buldugumu hatırlıyorum onun dısında korkudan kufur ederek bitirmiştim oyunu :p
Mesaj tarihi:
demon stone berbat oyun ya.
sırf drizzt'li yeri oynamak için uğraşmama rağmen, belli bir yerden sonra sıkıyor, kapatıyorum.

rune diyeceksek, eskilerden heretic 2, die by the sword, blade of darkness, redguard, crusaders of might and magic geliyor aklıma

yenilerden dark messiah of might and magic ve jade empire diyebilirim.

böyle tomb raider, croc, devil may cry gibi oyunlar da var da,
onlar daha ziyade konsollara çıkıyor.

ha american mcgee's alice var, oynamadıysan kesin dene. çok farklı bir oyun.
Mesaj tarihi:
Rune'un multiplayer'ı feci zevklidir. Adam öldürüp kafasını alıp başka birilerine fırlatabilirsin. Birinin kolunu sopa niyetine savurabilirsin. Ortada tek kolla dolaşan birilerinin peşinden koşup alay edebilirsin. Çok eski ama o ayrı. :)
Mesaj tarihi:
ruen de 450mblik bi tane var onu cekmeyin o multi sadece, bide ispanyolcası var onada dikkat edin

bende var mesela odin ispanyolsa konusunca komik oluyo.

hoş ingilizcede komik oluyo
  • Yeni Oluştur...