Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oneri lazim.

Marl0_on

Öne çıkan mesajlar

• 3 ay sonra ...
The Wailers, son zamanlar Bob Sinclair'le çalışan Gary Pine'in bulunduğu Bob Marley'in de dahil olduğu grup muydu ?

@Ema.., evet zamanında arıyordum da, edindim onları. şimdi yavaştan reggae arşivi yapma çabasındayım. =)

[ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 21:22 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Blonde Redhead gayet güzeldir ama biraz moral bozucu olabilir zaman zaman :)
Onun dışında Four Tet iyidir, Lamb süperdir, Zero 7 gayet iyidir, The Herbaliser iyidir, Lisa Ekdahl'a bayılırım (gerçi bu kadın jazz yapıyor ama sesi inanılmaz), Boards of Canada deneyebilirsin, Gotan Project çok hoştur, St. Germain bilinir zaten ve güzeldir, var yani daha bol bol sayabilirim istersen?
Sosyal ağlarda paylaş

Ha bu arada Dead Can Dance demişsin yeni gördüm, bayılırım onlara ben de.
Etnik müzik diyorsan bir kere Dhafer Youssef'e girişmelisin, zaten epi topu 2 albümü mü ne var, indir ne varsa ne yoksa sen en iyisi.
Onun dışında Animal Collective'in çok hoş bir sound'u var kanımca, ancak alışmak gerekebilir biraz.
Blonde Redhead içinse yine diyorum, çok güzeldir, çok hoştur ama günlük işlerini yaparken arkadan bir For The Damaged çalmaya başlasa mesela işi gücü bırakıp sigara yakarım, o yüzden tam öneremiyorum bu topicte ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...