Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Soyle ki; Gunluk rutin islerimizin yaninda fon muzigi olabilicek sevgi pitircigi (wtf!?), sessiz sakin sarkilar, sanatcilar aramaktayim. Ornek vermek gerekirse; Blackmore's Night, ya da Dead Can Dance benzeri etnik gruplar olabilir. Hatta oyle olsun. Not; Baslik olayini beceremiyorum. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 dediğin grupları bilmiyorumda gece dinlemek için A Perfect Circle'ı tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 four tet dinleyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 APC dinlemekteyim zaten. Biraz daha alternatif, underground gruplar arayisindayim acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Sessiz sakin diyorsan Frou Frou tavsiye ederim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Katie Melua, Aimee Mann, God is an Astronaut, Explosions in the Sky. Bunları dinliyorum son zamanlarda kitap falan okurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Up!. yine öneri lazım, konsept farklı bu sefer eğlenceli reggae parçaları aramaktayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 the wailers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 led zeppelin - d'yer maker ub40 - red red wine janis joplin - take another little piece of my heart aklıma gelen üç garantili parça. [ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 21:20 tarihinde, Durotan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 easy star all stars tavsiye ederim. pink floyd ve radiohead coverları yaptılar. gayet güzel. dub side of the moon ve radiodread diye iki şey yaptılar. ben çok severim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 blonde redhead diye bi grup var, bööle pamuk gibi, anladığım kadarıyla öyle bişey arıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 The Wailers, son zamanlar Bob Sinclair'le çalışan Gary Pine'in bulunduğu Bob Marley'in de dahil olduğu grup muydu ? @Ema.., evet zamanında arıyordum da, edindim onları. şimdi yavaştan reggae arşivi yapma çabasındayım. =) [ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 21:22 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Blonde Redhead gayet güzeldir ama biraz moral bozucu olabilir zaman zaman :) Onun dışında Four Tet iyidir, Lamb süperdir, Zero 7 gayet iyidir, The Herbaliser iyidir, Lisa Ekdahl'a bayılırım (gerçi bu kadın jazz yapıyor ama sesi inanılmaz), Boards of Canada deneyebilirsin, Gotan Project çok hoştur, St. Germain bilinir zaten ve güzeldir, var yani daha bol bol sayabilirim istersen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Blonde Redhead diyorum ben de. Misery Is a Butterfly albümleri ile başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Ha bu arada Dead Can Dance demişsin yeni gördüm, bayılırım onlara ben de. Etnik müzik diyorsan bir kere Dhafer Youssef'e girişmelisin, zaten epi topu 2 albümü mü ne var, indir ne varsa ne yoksa sen en iyisi. Onun dışında Animal Collective'in çok hoş bir sound'u var kanımca, ancak alışmak gerekebilir biraz. Blonde Redhead içinse yine diyorum, çok güzeldir, çok hoştur ama günlük işlerini yaparken arkadan bir For The Damaged çalmaya başlasa mesela işi gücü bırakıp sigara yakarım, o yüzden tam öneremiyorum bu topicte ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Abiler, ablalar reggae lütfen ya. =( Ben edindim abi bahsettikleriniz çoğunu, reggae parçaları aramaktayım, konuyu yeni konu açıp fazlalık yapmamak için upladım. =p [ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 21:34 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 said: burtonesk üye [şikayet et] § 13 Eylül 2007, Perşembe - 21:17 [ güncelle ] [ özel msj ] easy star all stars tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Steel Pulse'un ilk albümleri. Sublime'in tüm stüdyo albümleri(3 tane var zaten) ve... ve... Toots Hibbert! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar