Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız meseleleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
basınıza gelen olaylar
a)Bir kız sevıyodum ama o baska bırını sevıyodu
b)Bir kızı sevıyodum ama o beni sevmiyodu
c)kız beni igrenc buluyodu
d)Kızı cok sevıyodum ama bı turlu acılamıyodum
e)Kız benım en yakın arkadasımla cıkıyodu
f)Kızı cok sevıyodum ama benı sevmedıgı ıcın unutmaya kara r verdım ... ama kızı cok sevıyodum iğrenc olaylardır bunlar benım basıma geldı
Mesaj tarihi:
başımıza geleni yazınca güzin ablalık yapacan mı ?[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
Mesaj tarihi:
(e) Seçeneği başıma geldi
Offf Of[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son Başlangıçtır!
Mesaj tarihi:
HAhaahahah Norak Yardın beni :-)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son Başlangıçtır!
Mesaj tarihi:
dddddd, aa :'([hline]trees and I are one
Mirluin lvl 16 student in K.A.L. (neophyte fletcher)
[bu mesajın Mirluin tarafından 15 September 2003 10:26 tarihinde değiştirilmemesinin sebebi mesajın bu tarihten sonra atılmış olmasıdır]
Mesaj tarihi:
Bir kızı seviyodum, kız beni iğrenç buluyodu ve o başka birini seviyodu oda benim en iyi arkadaşımdı, dolayısıyla beni sevmiyodu sonuç olarak ben de ona açılamıyordum ve en sonunda unutmaya karar verdim.
Vay beee tek kızda bütün şıkları doldurdum, sıralama:c,a,e,b,d,f:
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 28 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki:
kızları boşver mideni düşün.
ayağını sıcak mideni tok kafanı serin tut...[hline][b]

ben zaten bu yazılanlara uygun kız arıyorum,tip olarak avril lavigne,beyonce,yada bg2'deki jaheria gibi,akşam eve gelince ayaklarımı sıcak suyla yıkayacak,karnımı doyuracak,rahatımı sağlıyacak bi kız arıyorum,çokmu şey istiyorum?hayır çok makul bi adamım aslında,tabi,tabi.[hline]tık!
infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
Mesaj tarihi:
kimse sevdigi icin deil hoslandigi icin cıkıor benle sicam ole ise :/[hline]Bir kadın sana karşı olduğunda, unut gitsin.. önce seni severler sonra birseyler değişiverir içlerinde! bir kamyonun altında ezilmeni bir bok çukurunda ölmeni izler ve üzerine tülürüverirler! [CHARLES BUKOWSKI]

Mesaj tarihi:
said:
LevieMaxilack, 28 September 2003 21:30 tarihinde demiş ki:
bi kızı sevdim evlendik:D[hline]They were all dead. The final gunshot was an exclamation mark to everything that had led to this point. I released my finger from the trigger, and then it was over
Her şey daha güzel forumlar için...
.:LevieMaxilackOnline:.

bu nicotinee'e ait bir cümle olmalıydı[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
bi kızı seviyosun ama onun sana karşı bazı duygular besleyip beslemediğini tam bilemiyorsun. işte en süperi budur, meraktan için için yer. kudurursun
şu an o safhada sayılırım da ben.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
  • Yeni Oluştur...