Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Yarışmada açık oylama girecek ilk 5'i belirleyecek ve açık oylamada %50 etkili olacak jürimize müzik sever kişiler arıyorum. Kim ister? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 ben isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Jürinin yarışmaya katılması doğru olmaz - söyleyeyim de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 başkasını önerebiliyorsak black i öneriyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Ben de jüride olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 ben katılırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Black'de katıldı. Bir kişi daha lazım. Beş yeterli bir rakam olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Bana da uyar valla =) katılmak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Jüri tamam; daha gelmeyin :) GERGE Quel-Thul Darqainu BlaCk Griswold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Ben de sunucu olayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 ya. tüh gec kaldik. Ben de '' senden cocugum olsuuuuun ciyaaak'' diye bagiran heycanli liseli kiz olabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 "kenaaaan benimle evleeeeeeeeen" daha guzel olur aslinda senin dedigin cok geride kaldi, piyasayi takip etmelisin biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar