Zed Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 seinfeld'in filmi. daha yeni haberim oldu. şurdan fragman mıdır trailer mıdır ne ise onu izleyin mutlaka.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 lol zed cok yasa, uzun suredir bi trailerda bu kadar gulmemistim :)[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 bende uzun süredir bu kadar beklememiştim bir trailerın yüklenmesini[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 muhahahah süper o ünlü ses demek böyle bi amcammış[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Süfer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 bundan önce I'm telling you for the last time adlı stand up'ını izlemeniz şart gülmekten yarılma ötesi bişeyler oldum. hele 4 arkadaş izliyoduk, birbirimizden aldığımız gülme gazıyla, hayatımda ilk defa gözümden yaş geldi gülerken.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 hatta burdan da indirebiliriz filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 I am telling you for the last time ve comedian filmleri kuzenimin seinfeld manyaklığı nedeniyle bana zorla indirtilmiş filmlerdir. Ama izledikten sonra yerlere yattım orası ayrı. İndirmek istiyorsanız tavsiyem kazaa yı kullanın ben öyle yaptım. Bir de seinfeld in Saturday night live ı sunduğu ve dolayısıyla içinde rol aldığı bölümünü nerden bulabilirim. Bilen varsa o SNL nin hangi bölümü oluyor? Biri yardım etsin :)[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 -a girl... -NO! -..two girls? euhuee süfer. Gelsinde gidelim[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 oba sonunda bu adamin yuzunu gordum karizma super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar